lostidslos

Medlemmer
 • Content count

  120
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by lostidslos

 1. Det ville være perfekt til My
 2. Pi på 3 vil gerne være Rasmus Klump, som sidste år - så farmors kostume skal bare justeres Og My på 5 måneder skal være en ewok fra Star Wars
 3. Hej med jer. Jeg har på et tidspunkt set sådan en side, med hilsner/fremtidstanker om dåbsbarnet, og jeg tænkte på om I måske havde nogle input til det Jeg har ledt lidt rundt omkring, men kunne ikke lige finde det andre steder Jeg tænker at det evt. kan samles til en slags bog, eller tages frem til konfirmationen.. Og så tænker jeg, jeg havde jo ikke fået denne tanke, dengang Pi blev døbt, men kunne man egentlig ikke godt tillade sig at lave en lidt modificeret version til hende, det er jo stort set de samme gæster :-) Det her er hvad jeg har indtil videre, som gæsterne kan udfylde, men ved ikke om der skal mere på, eller noget der er lidt sjovere ---------------------------------------------------------------------------------------------- Kære My Jeg/Vi tror …. … at du bliver ___________’s pige. … at du får mors/fars ___________________________________________________ … at dit første ord bliver ______________________________________________ … at dit yndlingsfag bliver _____________, og at du bliver mindre glad for _____________ … at du arbejder som __________________, når du bliver stor. … at du elsker _________________________ ,i din fritid, og synes _______________ er kedeligt. … at din livret er __________________, men ikke kan lide _________________ … at dit yndlingsdyr er ___________________________ … at du griner af _____________________, og synes at _____________er dumt … at du er bange for _____________________, men er glad for ______________ … at du som person er ___________________________ Derudover vil vi bare sige____________________________________________________________ Kærlig hilsen _________________________
 4. Vi venter os en lille pige i midt August. Vi har i forvejen en Pi og er helt enige om at den næste skal hedde My :) Pi hedder Leonora til mellemnavn, ikke noget der bruges i hverdagen, men nok mere fordi jeg dengang var lidt i tvivl om hun ville synes at vi var alt for gak... Og så indeni tænkte jeg, at vi hellere måtte finde et mere 'normalt' navn :) Det tænker vi så også at vi bør finde til My, men det er bare som om at vi ikke helt er færdige med at tænke over det ;) Indtil videre er vores bedste bud My Augusta My Victoria Så har I måske nogle bud? For jeg tror at jeg har stirret mig blind på det :)
 5. Manden valgte at vi testede navne, lige da hun var kommet ud ( bare efter at hun var blevet suget, fået ilt og tjekket af børnelægen ) og efter at han fik testet alle tre versioner, så endte vi ud med My Augusta :loveshower Så tusind tak for bud og hjælp... men hun kunne bare ikke hedde andet da vi så hende :7himmel
 6. Hvor er hun bare fin :)
 7. Jeg ved ikke om det er lige her, at det hører til... Men jeg ville høre ad om nogen havde prøvet at farve uld bodyer? Vi har et par bodyer fra den store,som vi aldrig kunne få helt rene efter en gang gullig pølle..og selvom de vil være inderste lag, så ville det jo ikke gøre noget at de var lidt pæne :)
 8. Det er i det mindste blevet lidt bedre :) .. Men ja, kom så fødsel! ;)
 9. Jo tak, jeg gik ellers all in på kamillete med honning (det eneste jeg lige orkede ;) ) men næhh :) jeg satser på at det går over så snart fødslen starter ja ;)
 10. Ørj, den er ellers fin. Har du selv tegnet mønster eller? Vi har syet en babynest sammen, manden og jeg... Eller manden blev meget begejstret og fik syet det meste lige pludselig
 11. Det burde være forbudt at blive halvsløj med snot og ondt i halsen, når man lige har passeret termin :/
 12. Orv den er fed... :) har en to årig pige herhjemme der ville elske den. Måske man skulle bevæge sig ind og lure på paw patrol ting i det hele taget ;)
 13. Findes der en opdatering på om folk på august listen har født og hvornår måske? Ikke fordi nogen skulle lave den, bare mere af nysgerrighed og om jeg måske bare ikke kunne finde det :) :)
 14. Ja jeg er også lidt 'stolt'.. :) men det kommer sikkert til at hævne sig i morgen ;)
 15. Altså det er meget rart at få hjælp med haven... Og det er også lidt sjovt at min mor lige havde glemt st jeg har termin i dag... Men for filan, efter 5 timer i haven er jeg alligevel rimelig øm i skroget :) Bare det dog ville sætte noget i gang
 16. Vi købte nok vores da Pi var lidt over et år ( så vidt min dårlige hukommelse rækker) og hun bliver 3 i oktober... Men ja, man må næsten ned og prøve :)
 17. Og Viola var et af navnene på in liste, dengang vi ventede Pi.. Så manden kunne jo godt lige give mig den :)
 18. Jo tak ;) Min svigermor mente helt bestemt at hun kun havde ringet en gang og tjekket... Haha som om :) Og nu er nogle af vennerne begyndt at starte deres beskeder med 'har du født?' før de kommer med deres egentlige besked.. Jeg mindes altså ikke at jeg har skrevet så meget til vores venner.. Eller i det hele taget ;) Til gengæld troppede min mor op i dag, for vi kunne da lige ordne bede... Da jeg nævnte at det var min terminsdato, så havde hun helt glemt det ;) det der med barnebarn nr 8 gør åbenbart en lidt distræt ;)
 19. Ja, det krydser vi også for :)
 20. https://www.buhlcykler.dk/lazer-p-nut-cykelhjelm-til-born-dragon-green.html Det er den her vi har. Der står bare ikke rigtig noget om magnetlukning under hagen f.eks. Men det var den som de anbefalede i vores cykelbiks :)
 21. Vi har en Lazer med autofit og magnetlukning. Synes det er lækkert med autofit, så skal man ikke spænde ud og ind, for den tilpasser sig hovedet... Og så kan jeg bare bedre lide magnetlukning end klik spænder :)
 22. :)
 23. Ja, jeg prøvede at kigge på dylons side, for det er det jeg har set i matas, og det var lidt svært at hitte rundt i med hvad der var til uld :/ det ville jo bare være lækkert hvis man ikke bemærkede pletterne mere :)
 24. Det kan være at jeg skal prøve det.. :)