jarath

Nye medlemmer
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jarath

  1. Jeg er også dømt helt ude. Fik min mens 4 dage for sent :-( Øv øv.. Men det lykkes jo nok på et tidspukt, har jo ikke været i gang med PB så længe.
  2. Ihh jeg ved ikke om jeg skal prøve at teste igen, tør bare næsten ikke prøve allerede igen... Har siden søndag haft sådan mens agtigt ondt i maven, men har bare ikke fået det rigtig endnu. Der kommer kun sådan noget (undskyld detaljerne) brunt udflåd. Men ikke sådan det helt vilde, mest når jeg tørre mig efter wc besøg.. Hmm ;) føler med jer der ikke var gravide! Håber snart det lykkes for jer. Kram herfra :kram
  3. Piv piv tror desværre jeg er dømt ude i denne omgang. Har haft ondt i maven, som om mens kan komme når som helst, siden igår. Og står med en negativ test i hånden nu :boo Øv øv og atter øv. Krydser fingre for alle jer andre!! :goodluck
  4. Hej. Jeg er ny herinde, men jeg her vil jeg da også gerne være med Jeg vil mene jeg burde kunne teste mandag den 3 oktober.. Uhh er bare så spændt, kan næsten ikke vente, men tør samtidig næsten ikke håbe på noget..
  5. Hej allesammen. Jeg er også ny herinde, men vil dog gerne være anonym lidt endnu. Da det ikke er noget jeg har fortalt til familie/venner endnu. Så vil helst ikke lige genkendes af nogle endnu :whistling Men jeg kan da fortælle at jeg er snart 25 år og bor sammen med min kæreste gennem lidt over 6 år. Jeg er her den sidste tid simpelthen blevet så skruk at det er helt forfærdeligt.. :rolleyes Jeg har for ca 3 uger siden smidt pillerne, så nu må vi se hvad tiden viser. Har den sidste uge haft symptomer, men om det bare er pga pille-stoppet, eller om det er ønsketænking ved jeg ikke... Må have tålmodighed en uge endnu, inden mens (ikke) skal komme, og jeg kan teste.