Natascha Arnvig Nielsen

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    71
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Natascha Arnvig Nielsen

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 02/24/1987

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    13-05-2012
  • Lokation
    Sønderborg
  1. Så er tiden ved at være inde til at tøssen bliver 6 år. Hun skal starte i skole nu her lige om lidt, og der tænker vi at hun skal invitere klassen hjem. *Er det normalt at det holdes en lørdag eller søndag??? eller skal det helst være en hverdag efter skole?? *Hvad skal vi lave?? Vi havde selv tænk på noget sækkeløb og sådan noget, og en klovn med trylleri *Hvad skal de have at spise?? *Hvor mange timer?? *Hele klassen eller kun pigerne?? *Skattejagt - er de for små til det??? og hvordan skal det forgå??
  2. Det er aldrig sjovt når de små er syge :( Hvordan er hun når hun er vågen??? Hvis hun vil smile, måske grine lidt, og lidt leg, og ellers er til at komme i kontakt med, så er der ingen grund til bekymring. Feber er godt, det betyder bare at kroppen arbejder på at bekæmpe det der nu er, og det er godt. Du skal ikke blive bange hvis feberen bliver højere, det er normalt at den stiger om aften. Så længe i har god kontakt til hende er det godt :) HUSK en masse væske :)
  3. Mange tak :)
  4. Vil i stemme på Vores skønne Josephine hun er nr 35 http://app.lokalavisen.dk/IC/view/?contest=23dd566985c91f56afc4683a0516d573&sort=new&do=
  5. Josephine har sagt ja rigtig længe nu - synes bare det var tidligt at hun begyndte at sige ´´a det´´ og pege.....
  6. Sundhedsplejesken siger at det er helt normalt - kan også bare være at jeg er for utålmodig da vores store pige gik de første skridt selv da hun var 1 år :)
  7. Hvor gamle var jeres børn da de begyndte at tale......??? Josephine er lige blevet 1 år og kan sige HEJ - JA - UPS - HVAD DET og peger ( eller mere a det )
  8. Ved godt at børn er meget forskellige, men vil godt lige være sikker på om det er helt normalt. Josephine er lige blevet 1 år her i maj måned. hun kan ikke kravle men skubber sig rundt på numsen i stedet for, og det går faktisk rigtig stærkt. når vi ligger hende på maven bliver hun rigtig sur, og triller meget hurtig om på ryggen igen. Hun har endnu ikke vist det store interesse for at gå endnu, når vi vil gå med hende, er fødderne hurtigere end resten end kroppen, så hun bliver sur og gider ikke. hun prøver heller ikke at tage fat i noget for at rejse sig..... Nogen der har nogen gode råd - og hvor gamle var jeres da de begyndte at gå??
  9. Josephine der snart bliver 9 måneder får udover flasken Morgenmad: grød med frisk frugt i små tern (banan eller de lange pære) Frokost: bondebrød med pålæg, lige fra løgpølse til leverposteg, der efter frisk frugt Eftermiddag; Mos Aftensmad: som regel det vi spiser, altså kartofler, sovs, grønsager og evt kød.
  10. Voes pige på nu 6 måneder græder når hun skal sove for natten, dette har hun nu gjort i 3 dage. hun græder når hun skal i seng og sove for natten, er oppe at få en flaske 3 - 5 timer efter, starter med at ligge og små snakke i sengen efter hun er blevet lagt, som bliver til grød 5 - 15 min efter, græder 10 - 45 min. er oppe igen 3 - 5 timer efter får en flaske små snakker græder i 10 - 20 min. vågner 3 - 4 timer efter er ikke sulten men er stor smilende som om natten har været perfekt. Når hun bliver lagt er jeg 100 % sikker på hun IKKE er sulten, hun har bøvset, og bleen er skiftet. og hun er ere end træt. Hun plejer at være super nem at få til at sove, men de sidste 3 aftner har hun grædt i over 3 kvater for der er kommet ro. Hun er ikke sulten, og tror heller ikke hun har ondt, for hvis hun ligger i armene på mig og falder til ro, begynder hun at græde når jeg vil ligge hende i sengen. Ved godt at det nok er noget trygheds noget, men hvordan kommmer vi over den????? Da jeg går meget op i at barnet ska kunne sove selv, og ikke give hende dårlige vaner (har set ved andre hvordan det kan gå) Søger virkelig råd så vi alle kan få en god nattesøvn.
  11. Vi startede lige så stille da hun var 4 måneder da hun virkede intr i vores mad, så sundhedsplejesken sagde det var ok. men syne vi er gået lidt i stå i det, da jeg jo måske tænker hun alligevel ikke er klar.
  12. Vores pige der snart bliver 6 måneder har vi problemer med når hun skal have mos og grød. Hun åbner munden og vil såå gerne smage både på mos og grød Men når hun får grød, ser det ud til at hun skal til at kaste op, og det er lige meget hvad det er for noget grød hun får. Hun vil gerne have det i munden, men enden kommer det meste ud igen eller også ser det ud til at hun skal kaste op. Når hun får mos er det lidt anderledes, for der skal hun IKKE kaste op, men det virker som om at hun ikke rigtig kan finde ud af at synke det, hun vil gerne have mosen, men meget af sputter hun ud igen som om hun ikke kan synke det, det er også det samme med grøden??? Hun får til dagligt flaske med modermælk i, og har gjort det fra starten. Er der nogen der har nogen gode råd eller idéer.
  13. Snak evt med din sunhedsplejeske om du må give vælling..... Vores pige har sovet igennem om natten den sidste måned, men er nu begyndt at vågne ved 2 - 3 tiden om natten og er vildt sulten, så vi har fået lov af vores sunhedsplejeske at give hende en flaske vælling til natten.... Vores tøs er 3 måneder og 1 uge og har fået flaske fra dag 1.
  14. Kan se der er stor forskel på om de bruger 62 eller 68........ Spørger nemlig fordi vores pige på lidt over 3 måneder, har været langsom med at tage på (hun trives fint, er glad og alt det der, tager bare ikke så meget på af gangen) men hun er meget lang, så hun er ikke sådan en buttet baby. Alle de bukser vi har i str 62, ser bare ud til at være for små til hende, men 68 er jo fra 4 måneder og der er hun jo helt endnu. Men nu er tøjskuffen skifte ud til str 68, hellere lidt for stort end for småt :)
  15. Da jeres baby var/er 3 måneder Hvad str tøj brugte i?? Hvad vejer baby?? Hvor lang er baby??