Pantalonesgnomo

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    173
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Pantalonesgnomo

  • Status
    Aktivt medlem
  • Fødselsdag 03/01/1979

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Lokation
    Randers
  1. Ved du kender til min søns historie fra Mie. I november var jeg til samtale i børnehaven og der var det 4 måneder siden første kiropraktorbesøg og pædagogerne fortalte at Martins sprog nu var på niveau. Talepædagoger og ørelæger kan gøre meget, men Martins fremgang var ikke sket uden kiropraktoren. Håber på samme succeshistorie for din dreng.
  2. Jeg har haft begge mine børn med til kiropraktor i 3 måneders alderen. Symptomerne ved begge var at de bare ikke ville løfte hovedet når de lå på maven. Og fik de løftet hovedet, så holdt de det ikke oppe i særlig lang tid. Sophie fik desuden fladt baghovede. Med Martin var det sp der anbefalede kiropraktor og allerede efter første knæk kunne man se forandring. Vi var vidst afsted 4 gange i alt. Med Sophie tog jeg selv beslutningen, symptomerne var de samme. Begge var låst mellem skulderbladene. Jeg har efterfølgende været afsted igen med Sophie, da kiropraktoren sagde at der kunne sidde noget der gav sig udslag i vejrtrækningsproblemer. Fik hun det skulle vi komme igen. Og det gjorde vi da hun begyndte at ralle - det hjalp lidt, ikke så meget som jeg havde håbet på. Men min succeshistorie må være Martin. Han bliver 3 år om 14 dage og har ikke særlig meget sprog. Jeg har været bekymret længe og hele tiden har fagpersonalet sagt det skal nok komme. Han har fået dræn og klippet tungebånd og det havde heller ikke den store effekt. DP fik henvist ham til talepædagog og hun var på besøg og sagde at hans forståelse af ordene havde han - men det var jeg nu ikke i tvivl om. Fik nogle gode råd om hvordan jeg skulle formulere mig overfor ham så han virkelig fik orderne ind. Men stadig intet. Så var Kejzer på kursus om Kiss kidd syndrom. Børn der tidligere har haft låsninger i nakke/ryg/bækken, som er født som er født som stjernekiggere og har sprogvanskeligheder samt uro i kroppe. (fx i spisesituationer, eller bare have udpræget ild i rumpetten. Martin kunne ikke sidde stille i 5 min af gange ) kan lide af kiss kidd syndromet. Kejzer fik lov at kigge på Martin og observerede en tiltning af hovedet mod højre. Hun anbefalede at få ham til kiropraktor. Så det gjorde vi. Og jeg har ikke fortrudt det, allerede efter første besøg kunne vi se en ændring. Martin kunne nu sidde stille og spise med os andre. Han kunnes sidde til et helt afsnit af Mickeys klubhus uden at skulle lave altmuligt andet. Han koncentrede sig om hvad Mickey sagde og gjorde. Og vi kunne have ham med i til møde i banken. Det var prøvet før, og Martin løb på væggene. Denne gang faldt han i søvn bag min stol! Efter 3 besøg over en lille måned er der virkelig sket ting og sager. Han kan nu lave en sætning med op til 4 ord. Han får flere og flere udsagnsord på og generelt bare flere ord. Det er så fedt. Han skal afsted en gang mere og det er vidst sidste gang, for kiropraktoren har kunnet mærke at spændningerne i kraniekanten blive mindre og mindre. Jeg har givet 384 for en startbehandling og 221 for hver efterfølgende behandling, og de penge har været givet rigtig godt ud.
  3. Tillykke tillykke
  4. Har lige brug for jeres holdninger og evt erfaringer :) Vi har fået tilbudt plads til Sophie i dagplejen - tilfældigvis samme sted som Martin er i gæstepleje i disse uger. Dp'er er en der er meget sammen med Martins DP og Martin er superglad for denne gæsteplejer og jeg synes også hun er herlig. Jeg har hele tiden sagt det kunne være fedt at få begge unger samme sted hen, altså hos Martins DP og ved også at der er pladser til november, december og januar. Og at fik Sophie tilbudt plads andetsteds så var det kun midlertidigt, indtil hun kunne komme ned til Martin. Så nu går mine overvejelser på om fordele og ulemper ved at være samme sted. Manden synes bare vi skal sige ja til pladsen og beholde den, så de er hvert deres sted, men bede om at når de skal i gæstepleje at det er hos hinanden. Altså Martin kommer op til Sophie og omvendt - hvis det kan lade sig gøre. Jeg er lidt mere i tvivl :unsure Har i nogle erfaringer og holdninger i vil dele ud af?
  5. Flotte sager :)
  6. Tak for rosen. Til frøshortsene har jeg forkortet Onions 22buks. Og solhattemønsteret er fra bogen Børnetøj 0-3 år du selv kan sy af Elsebeth Gynther.
  7. Hjortekjole
  8. Frøshorts
  9. En farlig monstertrøje
  10. Med alt det der er kommet frem i de seneste dage tror jeg mere og mere på at det var madforgiftning. Og jeg jeg var en af dem der skulle have været til koncert <_< Surt at have brugt penge på at komme fra Randers til KBH og det eneste man oplevet var at køre 3 stop i s-toget :( Meeeen min mand der var ked af han ikke skulle med til KBH var inde og købe billetter til Hamborg for han ville også se dem. Og da koncerten belv aflyst - ja så er jeg meget taknemmelig for at have en mand der også ville til TT koncert. Så fredag aften er jeg i Hamborg og håber at se alle 5 på scenen :glad
  11. Martin har denne fra Babysam
  12. Vi sparer op hver måned. Det har vi gjort fra Martin var 2 måneder. Hvilken fest det bliver får vi at se engang i 2023 :D
  13. Hvor er de fine :)
  14. Jeg var afsted hos deres klinik i Århus og de var super søde og havde ret ang. kønnet :) Jeg var i uge 17 da jeg var afsted.