bonusmamma

Nye medlemmer
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About bonusmamma

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Vi bruger meget naturebaby.dk, askeladen.dk og littlegreenpeople.dk. Hos sidste kan vi også få lov at bestille uld til resten af familien med 15 % besparelse. Tror også at de alle 3 har udsalg nu :)
 2. Linea var 11 mdr og droppede den i forbindelse med dp. start. at går fra 2 til 1 lur gjorde mange ting meget bedre for os, mht søvn
 3. De er død smarte.. Mener at jeg engang så et størrelseskema på dem, vidst nok på den hjemmeside der. Men smarte er de. Vi har været glade for dem som både natdragt og hyggedragter i weekenden.. Jeg fik nyhedsbrev for et stykke tid siden, og der kommer vidst nye designs i april, men kan ikke lige finde mailen nu.
 4. Storebror her havde også stor mave :) og tror lillesøster også går den vej:) Vi har brugt Loud-Proud bukser. Bløde og med en behagelig bred kant.
 5. Tillykke med graviditeten.. Vi havde fået sådan en dragt her fra Pigeon Organics. Virkelig lækker og rigtig smart idet fødderne kan foldes ind.. eller op.. eller hvad man nu kalder det. Ihvertfald bliver babyfødderne ikke kolde. Vi havde en i str. 0-5 mdr og den var rigtig fin til storebror ( 3500), og til lillesøster som vi vidste var mindre havde vi købt den str der hedder newborn. http://www.littlegreenpeople.dk/shop/8-heldragter/43-pigeon-organics-heldragt---pindsvin-blomme/ Vi synes egentlig at de var rigtig smarte, da de begge kunne bruge den rigtig længe, og da vi synes at de var lidt for lange til at lukke fødderne inde, så åbnede vi bare op og så var det en almindelig heldragt. Mvh Msek
 6. Jeg er personligt rigtig glad for følgende hjemmesider med øko tøj. www.ansos.dk ( ikke alt er øko, men det meste) www.littlegreenpeople.dk Ansos har mange af de store mærker som katvig og freds world til gode priser, og tøj til de store børn også, mens Little green people har nogle mærker som man ikke kan få andre steder, og har tøj op til 5 år. Begge er hurtige til at sende og har kun oplevet god kundeservice begge steder. FEDT med sådan en tråd :)