Vandala

Nye medlemmer
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vandala

  1. Sjov idé med denne tråd :) Jeg er helt vild med citrusfrugter, og ikke kun de søde - spiser fx citron med største velbehag, og til stor fornøjelse for min mand, for jeg kan alligevel ikke lade være med at lave "citronfjæs" :D Har også hele tiden vildt meget lyst til sukker - putter det i alting, og har lyst til kager og søde sager hele tiden. Har ellers aldrig været til søde ting i mit liv, så det er en ret spøjs oplevelse pludselig at crave spandauere, vingummier og tonsvis af sukker i kaffen :D Derudover er jeg bare sulten hele tiden, synes jeg - også noget helt nyt, plejede at spise 1-2 gange om dagen før graviditeten...
  2. Så har vi lige købt 16 af disse isforme: http://helsebarn.dk/madopbevaring-111/skaale-spaekbraet-kander-mm-153/isforme-til-frys-selv-is-4-stk-3527.html De skal fyldes med sunde smoothies, som vi så kan guffe hele sommeren - kan varmt anbefales! Hvis nogen mangler opskrifter, deler jeg gerne :)
  3. Hej piger! Jeg melder mig også på herinde - tog 2 tests hhv. mandag eftermiddag og tirsdag morgen, begge med 2 tydelige streger :D Er så glad og spændt! Om halvanden uge skal vi til vores første scanning - vi tyvstarter og betaler for en tidlig tryghedsscanning, for vi kan simpelthen ikke vente til 1. graviditetsundersøgelse, som først er d. 20. maj. Det er vores første, og vi har stadig lidt svært ved at tro på det - specielt fordi vi ikke har prøvet særligt på det, vi har bare ikke prøvet at undgå det - vi er skideheldige! Michelle, det ville være helt fantastisk, hvis du ville sende mig dine lister, dem kan jeg helt sikkert bruge - det er jo en jungle! Rigtig stort tillykke til alle!
  4. Jeg spiser en kombination af mange ting - raw food, vegansk, vegetarisk og almindeligt. I går fik vi gryderet med hakket okse, kidneybønner & en ordentlig røvfuld revne grønsager i tomatsovs med ris, for det var lige det, jeg trængte til :) Derudover spiser jeg 2 Omnimin-tabletter hver dag efter aftensmaden, for at være sikker på at få dækket i hvert fald mit behov for folinsyre. Omnimin er multivitaminer, og der er både jern, folinsyre, D-vitamin og meget andet godt i.
  5. Kære MK. Det kunne have været mig, der skrev dit indlæg - der er så meget, jeg genkender. Jeg er ikke gravid endnu, men arbejder på sagen. Har været i tvivl flere gange. Jeg og min mand har i et par år haft det sådan, at hvis det sker, byder vi det velkommen, og hvis ikke er vi glade alligevel. For et halvt års tid siden sagde jeg så til ham, at jeg ikke var klar, bl.a. fordi jeg var bange for at miste min ungdom, så at sige - ikke kunne tage til fester, ud at rejse osv. Siden har jeg tænkt meget på det, og er så kommet frem til, at jeg ikke mister min ungdom - jeg kan tage til fest alene, mens han passer baby, eller svigermor/søster/babysitter kan passe, mens vi tager afsted sammen. Og så kan man jo ha' baby på ryggen, hvis man skal hike i Californien eller lignende ;) Jeg har også været bange for, hvad det vil gøre for mine chancer for at få arbejde, endsige starte et projekt selv, som jeg gerne vil, men jeg har vendt og drejet det, og uanset hvad jeg gør, kan jeg ikke se, at et barn skulle hindre det, medmindre jeg selv hjælper til. Jeg tror til gengæld, du har ret i, at ens liv stopper, når man får barn - stopper helt op, som en timeout, og så fortsætter ned ad en helt ny vej, som vil være fantastisk og frustrerende, ukendt og vidunderlig, svær og sjov. Det er skræmmende for mig, men også utroligt spændende! Jeg har også de der dobbelttanker - bekymring og overtænkning og bebrejdelser/tvivl, for så at vende på en tallerken og kritisere de selv samme tanker. Når jeg får det sådan, plejer det at hjælpe at lukke øjnene, trække vejret dybt ned i maven og fokusere på mig og kun mig. Så får jeg (som regel) klarhed til at se, hvad der sker, uden at blive forstyrret af alting udenfor. Ellers går jeg en tur eller tager opvasken, det kan også hjælpe, synes jeg. Jeg håber, det her kan hjælpe dig lidt - og gi' så dig selv en stor krammer (det lyder som om du trænger til det!)