S&L

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    9
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About S&L

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Terminsdato
    16-08-2012
  1. Vi har en ergobaby og er glade for den! Passer fint både på mig (170cm) og min mand (190cm) - vi har "perfomance" udgaven - forskellen er i materialet og så er den vist også længere i stropperne..
  2. Er nok pt. mest til ceridal - men bruger det også kun i ansigtet.. Hvis det var kroppen ville jeg helt sikkert bruge zactolinen! Vores (meget lille) apotek have det på lager.. Ellers ville jeg tro net - apotekerne har det
  3. Her bader vi hver aften i saltvand - et par tsk i lunken vand. Man får lettere infektion i eksemhud og derfor anbefales det ( af nogen) at bade dagligt for at få renset huden.. Og så smøre ind i creme mens huden stadig er fugtig. Ceridal fedtcreme og zactoline er særligt gode her i kulden - fugtighedscremen Aderma rigtig god - og ellers også marselisborg creme. Tilskud af probiotika - bio gaia eller lignende (læs mere på rebecca persson hjemmeside) Astma og allergi forbundet har gode råde på deres hjemmeside..
  4. Har et vennepar som fik en 4 kg basse- sund og rask - og der var også kun 2 kar i navlesnoren!
  5. Jeg bruger d-pearls (anbefalet af Rebecca Persson) - de er lavet med olivenolie
  6. Uniforme og kompl variable decl. er en beskrivelse af de dyk i barnets hjertelyd, der kan komme under en fødsel- fx i forbindelse med en ve.
  7. http://www.banditten.com/wss/index.asp?page=6076&CatID=179&item=404 Den her er ret fin, hvis den skal hænge fra loftet
  8. Det ville ikke gøre mig det mindst.. I Kolding er der en mandlig jordemoder!