linebroberg

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    5
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About linebroberg

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag 12/22/1983

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    26-03-2012
  • Lokation
    Ilulissat
  1. Ja, det føles helt uvirkeligt, når du fortæller det, når jeg kun lige er gået ind i 12. uge. Men hvor gør et også bare, at man ser frem til det. Hvor må det være dejligt at mærke liv. Hmm tænker du, vi kan dele alt i denne tråd? For lige nu sidder jeg umiddelbart kun tænker på en hjemmeside, jeg har fundet, med en masse fede retro stofmønstre. Har helt vildt lyst til at begynde at sy noget fedt babysengetøj. Alt man kan få er enten fedt og dyrt eller lidt for tuttenuttet. Også hvis man ikke vil have kønsspecifikt i lyserød eller lyseblå. Har andre været kreative på det område? Sender lige linket: http://www.malika-rosa.dk/shop/cms-6.html
  2. Hej allesammen Glæder mig til at følge med i jeres graviditeter. Vil forsøge at bruge siden så meget, jeg kan. Dvs de dage, hvor jeg ikke går død på sofaen så snart, jeg kommer hjem fra arbejde hehe :P Er der andre, der har det sådan? Jeg hedder Line, kommer oprindeligt fra Århus-området, men flyttede til Grønland fra Silkeborg sidste år sammen med min kæreste for at få lidt eventyr og arbejde som lærer . Vi skal have vores første barn. Der er selvfølgelig en del problemer forbundet med at føde i Grønland, men det var nu en gang nu, det passede ind i vores liv. Man kan ikke få en NF scanning. Det tilbydes kun, hvis man er over 35, så bliver man fløjet til Nuuk. Man kan heller ikke få en epiduralblokade eller se kønnet på barnet inden fødslen. Oven i købet kommer "guldklumpen" til verden i marts, hvor her er allerkoldest - ned til 30 minusgrader. Hehe så her er nok at bekymre sig over... :)
  3. Jeg vil også gerne være med i gruppen :) Jeg hedder Line, er i gang med mit andet år som lærer i Grønland, og vi venter vores første d. 28 marts. Jeg vil gerne have kønnet at vide, men det vil min kæreste ikke. Heldigt for ham, for heroppe kan man faktisk ikke få det at vide, fordi deres scanningsapparater er så ringe.