Girl Next Door

Medlemmer
 • Content count

  15,059
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by Girl Next Door

 1. Om 2,5 måned bliver min (knap så) lille baby 1 år! :o Hvad hitter i den alder? Hit me med jeres ønsker, hvad der hitter/hittede i den alder, tips og idéer :glad
 2. Det lyder ret meget som en spontan abort desværre Har selv lige været igennem det samme.
 3. Det er meget svært at sige. Jeg kender flere der har blødt MEGET uden det havde betydning. Andre der har blødt meget og mistet. Skal du have målt hcg igen for at se om den stiger eller falder?
 4. Jeg kan desværre ikke se noget
 5. Hvis du stadig snakker med din ex svigerinde, kan i helt sikkert drage nytte af hinanden når i kommer længere hen i graviditeten. Min søster og jeg ventede os med 2 måneders mellemrum, og havde stor glæde i at kunne spare med hinanden. Vi har ikke mistet noget fokus og vores børn elsker hinanden og leger godt sammen. Den bedste gave til dit barn.
 6. Hvilke tegn - store som små - er tegn på at ens barn burde få ørene tjekket? Astrids DP spurgte nemlig i dag om hun nogensinde havde fået tjekket ørene? Hendes den ældste var nemlig mega ørebarn så hun synes der var lidt små tegn (kan ikke huske hvad hun nævnte af tegn) Så nu overvejer jeg om de skal tjekkes
 7. Vi har fået at vide der kommer fotograf i legestuen i starten af november, og mor her er allerede ved at panikke over hvad arvingen skal have på Vil i hjælpe mig? Jeg har følgende krav: -Ingen vilde print A la molo -Det skal ikke være noget kjole noget, da Astrid stadig kravler + det skal være på i legestuen -Det skal kunne bruges bagefter, så det skal ikke bare være til et pænt billede and thats it Det var vist det jeg lige kunne komme på indtil videre Hilfe bitte!
 8. A fik en i julegave sidste år (14 måneder dengang) og elsker den stadig
 9. Måtte lige ind og lure. Håber det går godt med din graviditet. Kram fra A fra krea
 10. Meget enig. Jeg er her faktisk aldrig mere.. Hilsen en af dem der har været her siden start..
 11. Hormonerne kan sagtens holde mens tilbage, desværre
 12. Stort tillykke med hende Mammie
 13. Vi har en stork og elsker den. Jeg synes at mit barn fortjener at kunne ligge godt så længe hun skal sove i vogn
 14. Jeg har også hørt at hs tests skulle være dårligere end alm tests. Strimmeltests fra billig teste er dem der har gjort det allerbedst for mig
 15. Den her tråd kan vi da vist ikke undvære ^_^
 16. Nogen gange får man lige taget et billede der fanger dagens stemning, eller blot et dejligt hverdagsbillede. Nu er der så mange tråde med billeder af vores børn. Denne er bare til vores hverdag :) Mit hverdagsbillede er i dag en jødekage. Der skal benzin til lektierne ;)
 17. Ja man kan sagtens bløde og stadig være gravid Har du fået testet?
 18. Skulle lige til at skrive det samme
 19. Ki valgte at lukke den gamle tråd, så vi starter på en frisk igen
 20. Jeg får kun 4 billeder frem hvis jeg går ind og ser mine vedhæftede, så alle dem jeg har sat ind med imgur og andet, kommer ikke frem på den måde.
 21. De kommer bare ikke frem hvis man har brugt imgur eller andre tjenester til at vedhæfte
 22. Ved ÆL er der ægget bliver 'frigivet' og begynder at vandre ned gennem æggelederen til livmoderen