karinabm

Nye medlemmer
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About karinabm

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 10/16/1983

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Terminsdato
  01-07-2012
 1. Så vil jeg prøve at sætte ord på min fødsel af Benjamin. D. 2/7 startede helt som den plejer, jeg stod op sammen med Johanne, og fik hende gjort klar til børnehave og så blev hun afleveret. Jeg har på nuværende tidspunkt ikke mærket andet end de plukkeveer, som jeg har haft hver dag den sidste uges tid. Da jeg kom hjem efter at have afleveret prinsessen i børnehave, besluttede jeg mig for at tage en lur på sofaen, da jeg ikke sover for godt om natten, det skulle vise sig at være en god beslutning. Jeg vågnede kl. ca. 12 med lidt kraftigere plukkeveer, de var også begyndt at blive regelmæssige. Jeg prøvede at time dem, men der var ca. 10 min imellem dem, og de varede ca 30 sek. Jeg skrev til min mand, at jeg troede jeg var begyndt at få veer, men at han ikke skulle komme hjem, da de ikke var taget til. Rent tilfældigt kom min svigerfar forbi, for at hører hvordan det gik, jeg sagde at det måske var ved at gå igang. Så vi blev enige om at han tog ud og hentede Johanne i børnehaven og kom hjem med hende. Kl. 16 kom min mand, svigerfar og Johanne hjem, og veerne kom nu med 4-6 min interval. Vi blev enige om at holde Johanne hjemme, indtil vi var sikre på at det ikke ville gå i stå. Men kl. 17 ringede vi allerede til min svigermor, for at høre om de ville hente Johanne, jeg var nemlig blevet i tvivl om vandet var begyndt at sive. Så jeg ringede til fødegangen og blev enige med jordemoderen om at komme forbi til et tjek. Johanne blev hentet og vi kørte afsted til Esbjerg sygehus. Kl. ca. 18 blev jeg tjekket på FG og var kun åbnet 1cm om livmoderhalsen var ikke helt afkortet. Vi snakkede med jordemoderen, og hun syntes vi skulle blive i Esbjerg et par timer, for lige at se hvordan det udviklede sig. Vi tog ned til vandet for at få lidt at spise, så jeg sad og pustede lidt imellem biderne, men lidt mad blev det da til. Vi blev enige om at tage hjem, da det jo trods alt er rarere at være derhjemme. Vi ringede til FG for at holde dem orienteret. Vi var hjemme kl. 20.30, hvor vi stadig tog tid på veerne og prøvede at samle krafter. Veerne tog til og varede nu omkring 1 min. Så kl. 23 ringede vi igen til FG, og vi fik besked på at komme. Kl. 00 ankom vi til FG hvor jeg blev undersøgt. Jeg var åbnet 3 cm, så jeg var bange for at blive sendt hjem igen. Men JM sagde at de ikke bare sendte andengangsfødende hjem, så jeg blev helt lettet. Vi blev indlogeret på en fødestue med badekar, som jeg kunne komme i når jeg havde åbnet mig lidt mere......... Holder lige en skrive pause......
 2. Tillykke.... :balloons :balloons
 3. Så vil jeg da også lige melde mig i koret over fødsler. Karinabm fødte Benjamin d. 3/7 kl. 6:10, han vejer 3790g og er 56cm lang. Han er født vaginalt i badekar.
 4. To dage over termin d. 3/7, meldte vores lille overraskelse sin ankomst. Ud kom verdens dejligste lille dreng, han skal hedde Benjamin. Han vejede 3790g og er 56cm lang. Hans storesøster er simpelthen så stolt, at jeg er helt rørt. Fødselsberetningen kommer senere :)
 5. Jubii, så er 9 mdr. ventetid endelig ved at være slut. Jeg har termin idag, men tror bestemt ikke at der sker noget idag. Jeg glæder mig til at hører om de mange dejlige babyer, som skal bydes velkommen i juli. Held og lykke til Jer allesammen. :goodluck :goodluck :goodluck :goodluck
 6. Stort tillykke med prinsessen:)
 7. Ja jeg følte mig godt nok også lidt dum, da jeg skulle sige at jeg ikke var klar over om det var tis eller fostervand.
 8. Igår troede jeg at bebse var klar til komme ud. Efter en tur på toilettet, opdagede jeg at jeg var blevet helt våd i mine bukser. Men jeg havde ikke mærket noget, så jeg blev i tvivl, om det var fostervandet der var begyndt at sive. Jeg ringede fødegangen for at snakke med en jordemoder. Jeg måtte fortælle, at jeg var i tvivl om det var fostervandet der var begyndt at sive, eller om bebse havde fået mig tisse i bukserne :whistling Den søde jordemoder sagde at jeg skulle tage et bind på, og gå lidt rundt og se om der kom nogle veer. Men resten af dagen skete der ikke rigtig noget, så bebse kommer nok først om en uges tid, tror jeg. Men jeg blev godt nok lidt nervøs lige da jeg opdagede den våde plet, så jeg tror at jeg er ved at være klar :balloons
 9. Jeg har lige været til jordemoder idag hvor jeg er 37+4, hun skønnet bebsen til 3100g.
 10. Uha krydser alt hvad jeg har...... Jeg kan sagtens forstå din bekymring. Så :goodluck
 11. Jeg venter jo vores andet barn, det der virkelig bekymre mig denne gang, er at komme godt igang med at amme. Første gang havde jeg store problemer med at amme min datter, og det endte med at jeg måtte bruge en suttebrik, for at kunne amme hende. Det betyder at jeg denne gang bliver tilbudt ophold på en barselsklinik, så vi får en god start, hvilket har gjort at jeg slapper meget mere af, og glæder ig til den lille kommer. mht. når der er andre der kigger med, havde jeg også lidt svært med det i starten. Men det vendte meget hurtigt og blev meget naturligt for mig at amme andre steder end hjemme. Jeg valgte tit at trække mig vær fra forsamlingen, så hun kunne få ro til at spise. Min oplevelse var også, at mange mænd automatisk kigger væk, da de hurtigt bliver helt forlejne ved situationen, og måske ikke vil beskyldes for at stirre på andre damers babser. :hophop Så mit råd vil være, at se hvordan det går når den lille kommer, måske bliver det slet ikke så slemt som man frygter. Det blev vist til en helt masse vrøvl fra min side. Held og lykke til Jer allesammen, der er jo ikke lang tid til vi sidder med den lille bebs i hænderne.
 12. Vi brugte en drømmepose til vores datter, og den var virkeig glade for den. Bl.a. fordi den har to dyner så den kan bruges det meste af året. På de meget varme sommerdage, brugte jeg et betræk fra dynen til at ligge over hende, ellers lod jeg bare være med at lukke posen helt til. Jeg syntes det er rart, at de små ikke kan sparke dynen af når de sover, hvad enten om de sover i en drømmepose, Voksi eller sovepose.
 13. Så er der lige et billede af min mave i uge 33+0.
 14. Vi har snakket navne i lang tid, men har svært ved at blive enige. Vi kender ikke kønnet på bebse, så vi skal jo både have drenge og pige navne klar. Indtil videre har vi Caroline eller Josephine som pigenavne. Vi kan ikke blive enige om et drengenavn, så det er godt at vi har 8 uger endnu, inden at bebs forhåbentlig melder sin ankomst. Vi har i forvejen en datter der hedder Johanne, så jeg håber at vi finder noget der passer til hende. Vi holder navnene hemmelig, det gjorde vi også første gang, så det er kun os der kender navnene.
 15. Idag er jeg i uge 32+1 og har taget 10 kilo på. Jeg er rimelig øv over det, men sådan er det nu engang.