Charlotte - mig og mine

Medlemmer
 • Content count

  988
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Charlotte - mig og mine

 1. Nu må i lige hjælpe mig her. Hvordan er det lige med graviditet og malerarbejde? Vi skal have malet vores stue, og jeg er gravid i uge 14. Kan jeg være med til at male, eller skal jeg holde mig væk? Det er vandbaseret maling, og vi har mulighed for at lufte ret godt ud imens vi maler. Hvad siger i skønne kvinder, hvad ville I gøre?
 2. Min datter har altid været godt i stand og hun har altid brugt Reima tec.
 3. Helt klart at handle online og få leveret. Vi handler hos Shobr. Ellers så prøver jeg at indrage børnene eller lave så meget som muligt med dem på sidelinjen. Fx. Er Sofia med til vasketøj og madpakke og regner med at hun snart skal ha en fast lille opgave hver dag, ala dække bord/tømme opvasker (med hjælp), tage vasketøj ned af det lille stativ. Og så synes jeg virkelig jeg har måtte gå meget på kompromis med madlavning efter vi har fået 2 børn (og flytte * 2)
 4. Det lyder som en sp af den gamle skole, og ikke opdateret viden. Din baby sørger med sit spyt og måden at hun sutter på samt hvor ofte, for at dit mælk er helt rigtig sammensat til hende. Og det gør hun så længe du fuldamner.
 5. Kan det være sådan noget Night terror?
 6. En ammestrejke måske?
 7. Hos os er det farmand der følger til gymnastik, og han kan godt finde på at gå kort, sådan i 10 -15 min. Men siger det til vores datter inden så hun ved det. Der er en lille købmand ved siden af gymnastikhallen, så det er som regel hvis han lige går derover og køber noget hurtigt. Ofte venter han dog bare udenfor, og tror ikke han kunne finde på at være væk længere tid end de der 10-15 min. Netop hvis der sku ske noget.
 8. Sådan har begge mine børn været. Jeg tænker det skyldes uro i maven pga det nye mad
 9. Har gæste dp plads? Så ku du måske undersøge om hun kan flytte? Hvis det også er tættere på jer
 10. Nirev bor på Sorø-kanten
 11. Jeg vænnede mig på en eller anden måde til det, men er da glad for at nr 2 er en lynspiser
 12. Min datter var også en langsom spiser i starten, men mener det ændrede sig da hun var ca. 3 mdr. Dog kunne hun godt ha lange amninger om aftenen helt ind til 5 mdr
 13. Altså jeg har da haft elever i indskolingen der ikke kunne sidde stille, tegne eller klippe - så at William ikke kan det endnu lyder da ikke som noget du skal stresse over.
 14. I dag har Sofia leget selv, tegnet, været med til at gøre madpakker klar til i morgen. Vi har gået to ture med regntøj på. Og så en smule ramasjang
 15. Åbent hus om hverdagen med en baby https://m.facebook.com/Forældre-og-Fødsel-150845154985274/
 16. Til kommende mødre i Kbh og omegn ; foreningen forældre og fødsel holder åbent hus om hverdagen med en baby https://m.facebook.com/Forældre-og-Fødsel-150845154985274/
 17. Jeg har været gået i gang med forløbet til at blive ammevejleder, men har lagt det på hylden igen. Da jeg simpelthen hader at snakke i telefon, og at ammevejlederene hos f og f arbejder telefonisk med op imod 15 opkald på en dag, så er det ik lige mig. Nåede aldrig til aspirantpakken, men havde ikke indtryk af at det var mere end et par hundrede.
 18. Jeg tror ik jeg har set tårer hos Jonatan endnu og han er 7 mdr.
 19. Skønt at i har fundet noget der virker for jer. Vi har også afprøvet en aftenflaske på Jonatan, men det ændrede ikke noget som helst hos ham.
 20. Hvad var overskriften? Ik at jeg kender noget til det, men fordi jeg først tænkte at der er tale om en kvinde der eftersøgte en anden kvinde... Men du skriver at det er en mand...
 21. Jeg vil også godt være med denne gang. Men ja måske vi kan gøre det lidt mere på midten hvis muligt? Er Frederikssund lidt nemmere Nirev? Forså lægger jeg gerne hus til.
 22. De fleste babyer spiser uafbrudt om aftenen, det handler ikke kun om sult. Hvad sker der hvis I ikke giver flasken?
 23. Mælkeprodukter som ost og youghurt introduceres langsomt fra 9 mdr. Ifølge folderen fra min sp
 24. Syns hende her er ret spot on på nogle punkter - selvom jeg ikke tror at vi er lige så ammeforskrækkede i DK (endnu da)
 25. BLW

  Jeg var egentlig ret tiltalt af tanken om BLW, men jeg er bare ikke tålmodig nok når det kommer til stykket. Jeg vil altså gerne ha skåret lidt ned på antallet af amninger inden for en overskuelig fremtid. Så vi køre både skemad og mad han sidder med selv.