tigermusens

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    5
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About tigermusens

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Tak for input. Dem vil jeg kigge mere på. Flere ideer modtages gerne :-) :-)
  2. Hvor boede i?
  3. Min dreng på 3,5 havde i sommers en træls omgang med opkast og diarre. Hver gang han fik noget i maven, kom det op igen. Synes jeg havde prøvet alt revet æble, mariekiks, ristet brød mv. En vagtlæge sagde til os, at hans mave var rigtig irriteret. Rådet var at vi skulle give ham en tsk vand hver halve time for at vænne maven ti lat der kommer noget indenbords igen. Det virkede her. Om det var blevet bedre alligevel jeg jeg jo ikke. Men han kunne holde vandet i sig og efter nogle timer kunne han holde lidt revet æble i sig og så gik det fremad. Nå ja så fik jeg at vide af vaftlægen, at når man kan holde væske i sig, så er det også er godt med sodavandsis. Har hørt man skal holde sig fra mæleprodukter, når man kaster op.
  4. Pengepungen er desværre ikke til at give 20000kr+ for en charterferie, selvom jeg synes vi trænger. Er der nogen herinde, som har nogle gode anbefalinger til steder vi kan køre hen til sommer. Vi har ferie i 28-29-30. Gerne anbefalinger på overnatning (hotel, lejlighed el.camping) med pool, strand, legeplads mv. som kan anbefales med en dreng på 4årg. Tænker det kunne være Tyskland, Holland, Frankrig, Italien el. Østrig. Så kom frisk med jeres gode ferieoplevelser :-)
  5. Vi har også haft en selebase til vores rømer babystol .... og den var bare fantastisk. Så fedt at man ikke skulle stå og rykke i seler hver gang den skulle spændes fast, men blot kunne klikke stolen fast. Så glæd jer.