Sommerfugl83

Medlemmer
 • Content count

  317
 • Joined

 • Last visited

About Sommerfugl83

 • Rank
  Meget aktiv
 • Birthday 11/13/1983

Profile Information

 • Status
  Er mamma - prøver igen
 1. Har en lille fis som ruller om på ryggen, hver gang jeg har lagt hende på maven. :D Lille mus - mor vil gerne have at du ligger på maven og får smag for det. Mor vil gerne have at du en dag begynder at kravle og gerne før du får smag for at sidde op. ;) Nårh - det kommer ok en dag :rolleyes
 2. Har brugt dit råd Majs ;) Og synes formiddagens måltid var en succes :yay Jeg er jo børneergoterapeut så i virkeligheden ligger BLW metoden lige til højrebenet. Her til formiddag fik hun en tallerken med lidt risgrød med æble og mango og en ske. Jeg havde også selv en tallerken og ske. Det sad hun og hyggede sig lidt ,med - mest skeen dog. Hun var MEGET interesseret i min musli morgenmad, så når jeg havde haft hendes ske henne mod min morgenmadsskål sad hun med åben mund og ville smage og så røg grøden ned. HAHA :D skøre barn :D Hun fik vel spist en 5 tsk fulde, så klar forbedring og hun var GLAD med GLAD på. Vi sluttede af med et par agurkestænger hun synes var deeeejlige at side og knave i (og dejlig kølige på de ømme gummer) Så vi fortsætter og jeg har lagt mine frustrationer på hylden ;)
 3. Har været til barnedåb i dag og vores lille stjernefrø stor charmerede ALLE gæsterne. Når nu dåbsbarnet sov kunne hun jo lige så godt tag al opmærksomheden :wub Hun stor sludrede og smillede og grinte til alle der gad og snakke med hende. Hun var mere selskabelig end til hendes egen dåb (men der tror jeg så osse vi havde en tiger der drillede på det tidspunkt). Men så er det jo virkelig en fornøjelse at have hende med i byen. Til gengæld køre det der grød og mos show slet slet ikke. Hun er 5 måneder og 1 uge i morgen og hun har fået tilbudt grød/mos i 3 uger nu. I starten gik det fint. Hun har dog ikke på noget tidspunkt spist mere end en halv dl. Men nu gider hun slet ikke. Hverken det færdiglavede grød eller mos eller det hjemmelavede. I dag blev hun skidesur men tilgengæld var en agurkestang det store hit <_< :o :P Skal jeg holde en pause på et par dage og starte op igen forfra herefter? Eller fortsætte med at tilbyde hende grød og mos? Skal lige siges at hun er lidt snottet for tiden..... Har i andre prøvet noget lignende? Hvis ja - hvad gjorde i så?
 4. Den første tiger vare sjældent længere. Her var den også kun et døgn og 8 ugers tigeren sneg sig vidst op på 2 døgn.... :) ;)
 5. Det samme får Josefine. Hun synes også det er super spændende. Og man skal virkelig begynde at passe på når vi drikker fc kaffe for hun rækker bare ud efter koppen og forsøger at tag fat i den mens hun åbner munden og bliver helt skeløjet af at fokusere på koppen :D Har også købt babycubes. Synes de har en rigtig fin størrelse og smart at låget sidder fast på den ;)
 6. Dejligt at hun spiser godt. Så måske det bare er det sidste at tigeren? Vi er som sagt ikke nået så lagt med grød/mos eventyret endnu og der var også en dag elller 2, da hun var syg, hvor hun ikke fik grød. Men ja - tænker at trappe det stille og roligt op, så maven vænner sig til det. (Især fordi vi ofte har problemer med hendes mave. Men lige i øjeblikket går det godt og det er snart 2 uger siden hun sidst fik movicol :yay ). Vi er stadig kun ude i en kvart til en halv portion grød suppleret med mos. Men forventer at trappe det op stille og roligt, så hun om en uge eller to får tilbudt en hel portion og tænker at herefter at introducere et måltid mere. Men hold op - det er jo en hel ny verden der har åbnet sig med det her grød/mos noget. :mam
 7. ..... det med tænderne kan også påvirke hvordan de spise. J ville næsten ikke spise noget. Dels tror jeg hendes appetit var nedsat pga feberen og dels tror jeg hendes gummer var vildt ømme, så det gjorde ondt hvergang hun fik noget i munden. Efter tanden er brudt igennem, spiser hun normalt og grød/mos er nu blevet en succes og hun spiser rent faktisk noget :yay (Hvis det nu er tænderne der driller ;) )
 8. Kan hun være ved at få tænder og det er det der driller? J blev 5 mdr igår og har allerede to stk. Da den sidste brød frem, gav det hende både feber og snot og hun var mere urolig end normalt. Bare en tanke ;)
 9. Har du prøvet med kranio sakral terapi? Det hjalp herhjemme, da hun sov dårligt. Vi gik fra at hun vågnede hver 1 1/2 time til 2 gange på en nat og den sidste uges tid eller to har jeg kun været oppe en gang. Så det virkede her :)
 10. Jeg blev sat i gang 40+2 pga hypertension. Fik ve piller eller hvad de nu hedder. Fik i alt 7 stk så vidt jeg husker over to dage uden der skete noget andet end at blodtrykket blev højere og jeg blev indlagt 40+3. 40+4 fik jeg lagt ballonkateter. Heller ikke dette havde nogen effekt. Da det skulle fjernes 40+5 havde jeg stadig 2 cm livermoderhals og var kun en fingerspids åben. Alligevel tog de vandet. (Avs :huh) Efter at være gået rundt over i fælledparken i 1 1/2 time og der stadig ingenting skete, fik jeg vedrop. Fra vedroppet blev sat op til jeg havde født, gik der knap 4 timer. :) Pga mit høje blodtryk gennem graviditeten, var moderkagen mindre end gennemsnittet og vores datter var også en lille fis. Så set ifht til både mit og mit barns helbred, synes jeg igangsættelse var det rigtige, selvom jeg da helst var gået i gang selv.
 11. Tak. Hun er 5 måneder nu. Hun spiser meget mindre end hun plejer men lidt ryger der indenbords og hun har også våde bleer. Så hun er vist bare alm sløj og en gang skal jo være den første
 12. Hvornår har baby høj feber? Mit stjernefrø er blevet snottet og har fået feber 38,6. Det er første gang vi prøver hun er syg og hun er 5 måneder nu. Synes slet ikk om det. Hun er helt skvattet men hendes far kan dog ryste et smil ud af hende.
 13. Min lille datter har døjet med hård mave nærmest siden dag 1. Så da hun var 8 dage gammel fik hun movicol og så kom der lidt gang i det. Hun er nu 4,5 mdr og får stadig movicol. I øjeblikket næsten hver dag for at være sikker på der er hun igennem inden hun begynder på fast føde. Her er grøn allomin ikke nok til at holde maven igang. Hun har fået flaske siden hun var 4 uger gammel kombineret med mm. De sidste 2 uger har hun været 100% flaskebarn og KUN fået grøn allomin. Tror at det jeg vil sige er at børn reagere forskelligt. Så jeg ville nok starte med lidt laktolose og hvis det ikk virker ringe til lægen.
 14. Vores datter sover ikke i den om natten, hvilket ellers var planen da vi købte den. Men den kunne ikke hænge sikkert i loftet ved siden af min seng og synes det blev for bøvlet at skulle helt op og være aktiv hver gang hun vågnede. Derfor står hun i en lift ved siden af min seng. Men hun sover sine lurer i den om dagen og vi har ofte slyngevuggen med ud, når vi skal noget, da den bare hænges op i en dørkarm og så er hun dejlig nem at få til ro :) Det anbefales at vuggen hænges i hoftehøjde. Kommer den for tæt på gulvet kan dens fjederpotentiale ikke rigtig udnyttes
 15. Vi har en Nature sway slyngevugge og brugt den siden hun var et par uger gammel. Hun er nu 4,5 mdr. For os har den været guldværd da det har været forholdsvis nemt at få hende videre i søvnen når hun er vågnet efter de der 30-45 min. Jeg vil dog sige at 6 mdr KAN være sent da de ikke længere kan ligge i vuggen uden man holder øje ofte/hele tiden, da den ikke er så sikker hvis de begynder at kunne vænne sig selv og forsøge at rejse sig op selv. Men de kan tag op til 15 kg, så de kan dog bruges længe til ml 1-2 år. Man kan leje en hvis det er ( ved dog ikke hvad det koster) og ellers har man 14 dages returret hvis man ikke synes den fungere. :) Vi har givet 1500kr for vores på sneglehuset.dk