rikkes78

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    41
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About rikkes78

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 11/18/1978

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Terminsdato
    10-03-2012
  • Lokation
    sønderjylland
  1. jeg har blødt i 9 uger med de andre.. :(
  2. tak for de gode links :)
  3. jeg synes måske også den et eller andet sted begrænser barnet i at bevæge hovedet og tanken om at de ikke ksn vende hovedet hvis de gylper med fare for at blive kvalt tiltaler mig ikke..
  4. Vil bare høre hvor mange der har født og hvordan det ellers går :)
  5. de er væk igen men det tog godt nok lang tid denne gang.. Det blev bedre hen over weekenden så tog ikke til lægen. Men skønt det er ovre så venter jeg bare på at jeg stopper med at bløde..
  6. pu ha nej jeg må til lægen mandag hvis det fortsætter.. Synes også blødningen er blevet lidt værre.. Det var ellers stilnet meget af :( tak for krammet.
  7. Ja dem der siger at efterveer bliver værre for hvert barn man føder.... De har RET... For dælen hvor gør de ondt, selv her en god uge efter fødslen.. Synes det var slemt efter barn nummer 3 men denne gang er jo helt vildt. Håber snart det bliver bedre.. Skulle bare lige af med lidt galde.. Sorry.
  8. undskyld 4250 gr....
  9. Hun vejede 4520 gr og er 54 cm og jeg fik ikke en eneste rift :) :)
  10. nåede aldrig at få taget vandet. Vågnede kl 00.35 ved lidt småveer, tog til fødegangen for en sikkerhedsskyld da mine andre fødsler har været hurtige og uden regelmæssige veer. Ankom kl 02.30 og var 8 cm åben!! Fik lavment og så rykkede det lidt mere.. Kl 03.25 fødte jeg Line med kun to presseveer :) jm prikkede vandet i presse fasen og smut så fløj Line nærmest ud, jm var helt overrasket over hvor hurtigt det gik fra små veer til fødsel :) men skønt kort forløb med perfekt baby som gevinst <3 skøøønt det gik så nemt :)
  11. tak :) må indrømme jeg er pænt nervøs... Har ikke prøvet igangsætning før... Håber bare det går nemt som de sidste to fødsler, men utrolig at prøve denne nervøsitet når det er 4. gang jeg skal føde :)
  12. Ja jeg går stadig rundt og venter på lillesøster.. Fik lavet hindeløsning mandag desværre uden den store virkning, så i morgen får jeg taget vandet og så kører vi på indtil jeg har født. Skønt at kunne se en ende på det :) glææææder mig helt vildt til hun kommer <3
  13. så gik hele natten med små veer.. Og så går de i sig selv igen! Øv spild af nattesøvn, er bare så træt nu.. Kom nu bare igang så vi kan få det overstået.
  14. jeg magter snart ikke mere, min mand er landmand og jeg er næsten alene med vores 3 børn hele tiden... Er bare så træt og frustreret over at jeg ikke VED hvornår det bliver.. Hver dag skal planlægges efter at det MÅSKE er i dag.. Magter det ikke ret meget længere.. Øv er ked lige nu.. Hat meget hurtige fødsler så FRYGTER at ende med hjemmefødsel med 3 børn. Undskyld men skulle lige have luft.
  15. Ja så runder jeg termin i morgen og håber bare snart der sker noget.. Er ret utålmodig og besværet...