milla83

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    90
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    1

About milla83

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 08/08/1983

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    19-06-2012
  • Lokation
    Roskilde
  1. fik i tirsdags at vide at tvilling b ikke fik nok næring igennem navlestrengen, så han hev i nødbremsen og ville ud. Var til en ctg scanning efterfølgende som så fin ud, men lægen havde på konference besluttet at drengene skulle ud dagen efter. Så onsdag d 16. Maj kl. Hhv 17.58 og 17.59 kom Magnus og Mikkel til verden. Magnus vejede 2140 gr og Mikkel 1960 gr. Begge 46 cm lange. Mikkel måtte have ilt i 4 timer og de får begge mad via sonde. Men de er fantastiske og smukke og bare perfekte selv om de er lidt små. De elsker at putte helt tæt og ellers ligge og kigge på hinanden og verden omkring dem.
  2. kan altså anbefale Hæmojern der er knap så hård mod maven. Det hjalp mig da jeg fik forstoppelse af de "normale" i starten af graviditeten :)
  3. jeg kom til at tænke på at da jeg var ca uge 26 og stadig arbejdede havde jeg en dag jeg kom hjem fra job ondt i den ene side af underlivet, i højre side omkring bikinistregen, og der ringede jeg til sygehuset da jeg var bange for det var veer. Måtte ligge ned fordi det gjorde ondt i perioder. Lægen sagde at det måske var lyskebrok. Så længe jeg ikke havde smerter hele vejen hen skulle jeg bare slappe af og det burde gå væk. Og det gjorde det også i løbet af et par timer. Syntes altså at du skal ringe til din læge jm eller sygehuset hvis du er nervøs for hvad det er. Det kan hjælpe at høre en professionel sige hvad det evt kan være og hvordan du skal reagere ved smerten.
  4. jeg får det også i venstre side mest helt nede under maven. Min jm siger det er fordi man er ved at blødgøres så baby kan komme ud. Tænker at det er baby der presser på noget dernede.
  5. jeg ved ikke hvordan rigtige veer føles, og derfor ville jeg ikke tøve med at ringe til fødegangen hvis jeg var i tvivl ! De er der jo også til at give råd hvis man er usikker på om hvad kroppen evt fortæller en.
  6. Da begge mine drenge ligger med hovedet op af (Man kan ikke vende en tvillings stilling) er der blevet besluttet af lægen på sygehuset at jeg skal have et planlagt kejsersnit. Min termin hedder derfor d. 6. juni
  7. 32 +4 og ca 10 kg. Syntes at det er ved at være hårdt at se hvordan den stiger stille og roligt... Selvfølgelig vejer drengene ca 4 kg tilsammen men 6 kg ud over det er jo ikke kun fostervæske og moderkager. Er der ikke andre der er "bekymret" for at tage for meget på under graviditeten ?
  8. vi har valgt magnus og Mikkel - hvis de ligner det. Hvis vi ikke har navne til dem ved fødsel skriver sygehuset tvilling a og tvilling b , så håber at navnene holder når de også kommer ud :)
  9. 29+0 og 7 kg hvilket er ok når drengene vejer ca 2.5 kg tilsammen :)
  10. har fået at vide at sådan en lille en sagtens kan sparke så meget at man får blå mærker, får ondt i ribbene hvis den sparker der osv. På et tidspunkt Vil den jo vende sig og kan kun forstille mig at det ville kunne mærkes. Tænk på at alle dine organer bliver forskubbet for at der er plads hvilket den jo også kan sparke så det gir ømhed... Fik at vide af jordemoderen at det eneste der ikke kan rykke sig i maven er leveren hvorfor at livmoderen også Vil være skæv mod den højre side.
  11. det er skønt og glæder mig til at det bliver en del af hverdagen at kunne føle dem :)
  12. så har jeg mærket liv udvendigt :) :) :) kunne mærke det boblede så tog hånden på maven og pressede lidt ind, og vupti så kom der lige noget der pressede ud mod min hånd. Jeg blev sk**e forskrækket, så skreg op til manden. Desværre var der intet at mærke da han prøvede. Må sku sige at mit hjerte galoperede afsted et stykke efter. Fantastisk følelse !
  13. ja men det er fordi jeg bliver sygmeldt i uge 28 pga tvillingerne, det anbefaler Jordmoderen så det følger jeg selvfølgelig :) skal så også til gengæld sættes i gang i uge 38.
  14. Jeg har ca 25 arbejdsdage tilbage til jeg går fra d. 21.marts - og jeg glæder mig SÅ meget ! Syntes det er trætheden der er den værste, er på flextid, så kan se hvordan mit plus på kontoen stille og roligt bliver brugt til at gå tidligere hjem :)