Anne R

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    19
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Anne R

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 01/25/1980

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. :respekt :respekt :respekt Hvor ser du bare super fantastisk ud....er sikker på du nok skal komme gennem en ny graviditet ud at tage det hele på igen.
  2. Flyverdragten købte jeg for et par uger siden (50% sparet) og vinterstøvler har morfar købt....om hun så kan passe dem når vi når til vinter får vi se. Havde dog først regnet med at købe støvler når de ska bruges.
  3. Så sandt så sandt...også derfor jeg ikke vælger nogen form for job fra. Elsker at være i forretning - arbejdstiderne stinker bare rigtig meget.
  4. Hurra har efter længer tids ledighed fået tilbudt et vikariat i 5 mdr :balloon...er vildt glad specielt fordi mit selvværd virkelig har fået et gok i nødden, og så er det ikke sjovt økonomisk i længden at være på dagpenge (specielt ikke når manden også netop er blevet ledig). men og der er altid et men :gal jobbet jeg har fået tilbudt er i forretning. Derfor vil jeg 4 ud af 5 dage være hjemme efter min lille musling er lagt i seng og hver anden lørdag/søndag være hjemme til spise tid. Og det klapper jeg bare ikke i mine små hænder over. Har det så skidt med at miste den tid om aftenen med Sofie. Prøver så at opveje det lidt med at sige til mig selv: Du har 1 fridag om ugen, den kan du bruge sammen med hende. Og du skal først møde kl. 9.30, så alle morgenstunderne er din indtil du aflevere. :blabla :blabla :blabla Det opvejer det bare ikke rigtig på sammen måde som tiden om eftermiddagen, aftensmåltiden sammen som en familie og vores mor/datter putte tiden inden jeg ligger hende. Jeg har i April og Maj haft et kontorvikariat med de perfekt arbejdstider og kunne jeg dog bare forsætte det.....drømme drømme drømme. Det pokkers arbejde....kunne man dog bare undvære penge og blot nøjes med fritidsaktiviteter for at få opfyldt sine socale behov for voksen kontakt. :ba :ba :ba :ba Skulle bare lige vende mine tanker....håber jeg kan vænne mig til den midlertidige jobsituation.
  5. Mod al forventning fik jeg en buket blomster :loveshower
  6. Stegte nudler deLux og måske marengs a la Anne
  7. Sofie har også blot fået samme menu som vores fx. æggekage/omelet, frikadeller/krebinetter m tilbehør, hakkebøf, ovnbagte rodfrugter, kartoffel/grønsagsmos, bolle i karry m. ris, stegte nudler, tunfrikadeller, selv flæskesteg har hun guffet....i starten blev mad der var svært at tygge/mose med gummerne lige kørt gennem persillehakkeren (fantastisk opfindelse). Bare lad ham udforske det i spiser og er det ikke et hit jamen så ha et glas babymad i skabet til just in case. Det gjorde vi. :sandie
  8. Jeg er også frisk hvis jeg må ha min lille krudtbombe med??? Tror ikke lige jeg kan finde pasning.
  9. Vi brugte begge dele til Sofie....Liften brugte vi i tremmesengen når hun skulle sove om natten og om dagen når hun ikke var på min arm. Voksiposen brugte vi i barnevognen fra hun blev født. Jeg købte vores lift brugt på dba.dk til 150kr og den stod som ny. Det eneste der afslørede at det var en ældre model var designet ;)
  10. Sofie er også overalt oppe og nede....vi sørger meget for at hun skal lære hvordan hun kommer ned fra ting selv med numsen først og op af ting ved at holde i noget (sofa, seng, div stole, trapper, sandkasse osv.), at man ikke står op på fx. stole (og ja det tager laaaangtid og en masse tåre over ikke at få sin vilje). Det går fremad og hun ved godt hvad hun skal gøre, samt hvad man må og ikke må de forskellige steder. At hun så nogle gange liiiige skal prøve alligevel - ja det giver nogle blå mærker. Så viser vi hende bare igen hvordan man skal komme ned/op uden at slå sig.
  11. I starten reagerede jeg på det, men lader jeg som ingenting bliver det hurtigt kedeligt. Nu gør Sofie det faktisk ikke mere....Lige sådan var det da hun heletiden mente fødderne skulle op på bordet når hun spiste. I starten tog vi dem ned og sagde "nej, du skal ikke have fødderne på bordet". Da jeg bare ignorerede det tog hun dem selv ned og holdte helt op. Lægger hun an til at sætte dem op ryster vi på hovedet og sig nej, hvilket er nok nu til at hun tager dem ned. Om det er vejen frem??? Aner det ikke, men her virker det første at "forklare" man ikke må og efterfølgende bare ignorere legen.
  12. Der kan sagtens gå et par måneder i mellem sofie ser sine bedsteforældre. Når hun så ser dem igen, kan hun godt virker sådan lidt "hmmm hvem er du og er du ok". Hun spiller dog altid lidt kostbar og har altid gjort det :badgirl
  13. Vi skal selv til Lalandia, men var jeg hjemme og vejret var godt ville jeg tage i zoo. Jeg var der inde i vinterferien med Sofie og hun eeeelskede det simpelthen. Ellers ville jeg nok finde en naturlegeplads, en tur i svømmehallen og besøge en bondegård på Øko-dag d. 17/4.
  14. Efter vi er gået over til sommertid, tager det Sofie et sted ml. 20-40 min at falde i søvn. Vi har intet ændret. Hun bliver stadig lagt kl. 19 og ligger så bare og snakker/synger/lege i sengen til hun falder i søvn. Normalt vågner hun et sted ml. kl. 5-6 og vågner hun ikke selv (de få gange det er sket) bliver hun vækket kl. 6. I dagplejen får hun stadig sin formiddagslur på 1 lille time og så sin middagslur kl. 12- 14/15. Så jo vi kan godt mærke en ændring efter vi har stillet urene til sommertid, men kun fordi hun er længere om at falde i søvn (heldigvis uden brok og hyl ;) )
  15. Sorry, det fik jeg ikke lige udpenslet...det er for til og bag til selvfølgelig. Skoen må ikke svuppe.