Celvic

Medlemmer
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

About Celvic

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 1. Har vist ikke helt selv forstået det endnu, men testen taler helt klart for sig selv :)
 2. 1. gang var jeg i 11. uge 2. og 3. gang var jeg i 7. uge. Men nu blive jeg heldigvis fuldt tæt med undersøgelser og scanninger.
 3. Jubiii, har testet positiv i dag :) Havde en lidt postiv test i går, men i dag er der klart ikke nogen tvivl. Hvor er jeg bare glad :glad det kan vist kun blive en god weekend. Har slet ikke nået at ha' mens efter min SA i sidste måned, så nu håber jeg bare at den bliver derinde denne gang (3 SA'er på 10 måneder).
 4. Det var så det for denne gang :boo Begyndte hertil morgen at bløde, så nu er der vist ikke noget håb tilbage.... :boo Det er nu 3. spontane abort i træk på 8 måneder - det er sgu ikke sjovt, og jeg er virkelig ked af det. Men der er vel ikke så meget at gøre andet end at prøve igen, når kroppen er klar igen. Er der nogen der ved om man bliver sendt til udredning efter 3 aborter eller om det er lavet om? Tak fordi I læste med og held og lykke til jer allesammen :)
 5. Ved faktisk ikke hvornår jeg havde ÆL - så håber bare, som du skriver, at den er faldet sent.
 6. Nå, det var ikke den bedste tidlige tryghedsscanning :boo Det tog lige mit ellers så gode humør. Hun kunne konstatere, at jeg ER gravid - men at det var meget tidligt, da hun ikke kunne se noget foster i livmoderen. Fik taget en alm. graviditetstest som var positiv. Fik taget en blodprøve for at måle HCG. Blev scannet, men hun kunne ikke se noget foster, kun starten på en graviditet, som forhåbentlig udvikler sig som den skal. Skal komme igen om 14 dage og blive scannet og få taget en ny blodprøve :goodluck Håber virkelig, at alt er som det skal være og at det bare er ALT for tidligt at se noget, og at det ikke er enden på denne graviditet. Men det er godt nok lang tid at skulle vente i 14 dage....
 7. Hvor er I bare søde:-) Tak for opmuntringen:-)
 8. Tak :) Håber virkelig også at alt er som det skal være. Det er bare SÅ frustrerende, når man virkelig gerne vil ha' det til at lykkes. Men er lige blevet tjekket hos lægen (han tog dog ikke en g-test) og alt så fint ud. Og de bakterier som jeg havde i livmoderen ved sidste abort er heldigvis væk. SÅ nu krydser vi bare fingre :goodluck Skal heldigvis scannes på tirsdag - så der får jeg klar besked. Måtte bare lige ud med mine bekymringer....altid rart at få skrevet det ned. Tak fordi i læste med og svarede :tak
 9. Jeg er virkelig nervøs i denne graviditet :( Som skrevet før, så har jeg mistet 2 gange tidligere i år, derfor denne frygt. Skal til en tidlig scanning på tirsdag, men da jeg overhovedet ikke har nogen symptomer på gravidtet, tog jeg er ny test i morges. Desværre var den stadig svagt positiv, som den jeg tog for en uge siden. Syntes dog den er lidt tydligere i virkeligheden og jeg kan godt se stregen i strakt arm :) Den ser sådan ud nu: Håber ikke det er et tegn på, at det hele er ved at slutte :boo Kan man godt blive ved med at teste svagt positivt, selvom jeg burde være i 5+6? Håber I kan berolige mig - og så må jeg jo bare vente til på tirsdag med at få vished.
 10. Ej, hvor dejligt at se hjerteblink:-) Stort tillykke - det må gi en masse ro i maven:-) Så må du vente lidt med at få fastsat en termin, men det går vel også, når du nu har set at der er liv:-) Har haft 2 SA siden februar, så er MEGET spændt på om det lykkedes denne gang. Ved sidste graviditet var jeg til en tidlig scanning men mistede en uge efter. Håber SÅ meget at den bliver hvor den skal denne gang. Måske jeg skulle høre min læge om jeg kan få en henvisning til en tidlig scanning - er nok bare nervøs for, hvad de kan se, men omvendt, kan det jo også berolige mig. Men hvornår kan de egentlig overhovedet se noget på en scanning?
 11. Jeg har det helt fint, er dog lidt mere træt end normalt....så jeg klager ikke :) Jeg håber at kunne springe kvalmen over denne gang....den har virkelig været slem de andre gange og varet igennem hele gaviditeten.
 12. Hej, håber at jeg får lov til at blive herinde:-) Har lige fundet ud af det i dag (4+5), så nu håber jeg bare at den bliver derinde. Har haft 2 spontane aborter i år, så nu må det gerne lykkes for os:-) 3. gang er lykkens gang - håber jeg:-)
 13. Har taget en ny test i dag og den er en del mere positiv end den i går - den kan klare "strakt arm testen":-) Så nu tror jeg lidt mere på at den er der:-)
 14. Øv, det er jeg da ked af at høre:-( Håber at det lykkedes i næste forsøg...krydser fingre for dig.
 15. Tog en g-test i morges og syntes at kunne ane en streg nr. 2 - men det kan også bare være mig der ser syner..... Håbet lever endnu - er gået 4 dage over tid:-)