litri

Medlemmer
 • Content count

  87
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by litri

 1. Vi ved det bliver en William:) Af pigenavne havde vi mange, men kun et drengenavn, så da det er en dreng er det jo nemt;)
 2. Hov tænker jeg heller må opdatere, jeg har termin den 11, og skal føde på holbæk:)
 3. Ja kan godt høre det, lyder sådan alligevel;) Er uddannet sygeplejeske, det var nok mere det der poppede op;)
 4. Nu er det ikke fordi jeg har læst en masse artikler eller er specielt børnesagkyndig, min erfaring er den jeg har fra min egen søn.. Men ja man ser nogen gange nogen hvor man tænker hold da op. Men syntes os man skal huske der nok er en historie bagved. Jeg går eks ikke ind for at råbe af min søn, men jeg er os kun menneske, og det kan da ske jeg kommer til at råbe. Ofte fordi jeg desværre har mistet alt overskud og nok 5 gange har sagt det samme, og ja så bliver 6 gang nok ikke altid sagt så pædagogisk.. Børneopdragelse er en svær en, alle har en holdning og mening om det general, nu er børn bare ligeså forskellige som voksne, og alle har de brug/ lære forskelligt. Jeg er langt fra altid perfekt, men gør det bedste jeg kan og det jeg mener er bedst for mit barn. Og syntes det er vigtigt at jeg er kritisk og reflektere over hvordan jeg tackler ting, men også over hvordan min søn er og hvordan Han modtager de ting.
 5. Jeg har en simo barnevogn fra min søn, og den har jeg været lykkelig for. Den har langt mål, dvs Han har brugt den til Han var 3 år, hvis vi skulle op i byen eks. Selvom den har lufthjul har den kun punkteret en gang, Og den har jeg gået med min 3 timer hver dag i 10 mdr... Jeg glæder mig faktisk helt til at skal lufte den igen He He..
 6. :) skriver fra min mobil, så ville lige give dig et smil. Men min kæreste er med til scanninger, og det er det. Han ved vidst ca hvor langt jeg er, men er nok heller ikke den der bruger tid på hvad der sker. Han lytter til mine bekymringer, hormonudbrud osv. Jeg forventer så heller ikke Han sidder og læser osv, for det gør de bare ikke. For mænd er det bare meget uhåndgribeligt, og svært at forstille sig det bliver et barn;) Jeg er 2 gangs gravid, så tager det nok lidt mere roligt denne gang. Jeg bliver mere glad når min kæreste kommer hjem fra job, henter min søn, laver mad, rydder af og vasker op, mens jeg ligger på sofaen, og Han ikke vil have min hjælp, fordi Han ved jeg er træt lige pt...
 7. Jeg er 8+2 og har vidst taget 2 kg på:( har ikke fundet min kalender fra sidst frem endnu, og kan faktisk ikke huske hvor hurtig jeg tog på der, kun at fra 26 uge til 35 uge ca stod min vægt helt stille..
 8. Jeg testede et par dage efter jeg testede positiv, siden har jeg ikke gjort det.. Men har da haft dage hvor tanken er kommet, men alligevel gider jeg ikke bruge penge på det;)
 9. Jeg forventer min kæreste kommer med til scanninger, og det vil Han os selv.. Læge, Jm osv genere mig ikke at tage selv, gjorde jeg os ved sidste graviditet... Nu har min kæreste heller ikke nemt ved at få fri, men selv mindes jeg heller ikke det var det vilde til Jm og læge.
 10. Vi fortalte det igår, men så os hjerteblink i fredags. Men jeg er allerede begyndt at bule godt, så kan ikke gå i noget af mit stramme tøj uden at se lidt småtyk ud på maven:o
 11. hej

  Hej, jeg testede positiv for ca 3 uger siden, men grundet en bio været til scanning. Og den 23 så Vi fint hjerteblink, den bedste julegave:) Familien fik nyheden igår. Lidt om os, jeg er 29 og min forlovede 28 år. Vi har min søn på 4,5 år på fuldtid. Vi har lige købt hus uden for slagelse. Graviditeten var planlagt, så Vi glæder os meget:) Jeg regner med at føde i holbæk:)
 12. hej

  Hej, jeg testede positiv for ca 3
 13. Hej:) jeg vil os gerne på her, jeg har vidst termin omkring den 13 august:)
 14. Nu blev jeg måske lidt klogere.. Jeg tror jeg er ca 5+4 i dag, dvs jeg testede nok positiv lidt før eller omkring mens tidspunkt..
 15. Jeg ville meget gerne byde ind, men kan først give dig konkret svar (forhåbentlig) efter min terminsscanning i morgen. Jeg tror nemlig jeg havde æl d 5/11, og forventet mens den 18/11. Men den 25 testede jeg negativ og den 30 positiv. Så jeg ved ikke om æl har snydt eller Jeg har testet sent positiv..
 16. Har ikke nogen jokes, men kikset sætning fra min søns far.. 3 dage efter fødslen og vi var lige kommet hjem, Han går på toilet og jeg sidder i stuen. Han åbner så døren og siger, av jeg tror lige jeg har skidt en vandmelon, eller følelse sådan... Jeg må indrømme jeg ikke kunne se humoren i den, her sad jeg spækket med hormoner og lige født, så skulle Han nok ikke klage til mig...
 17. TAk lone, hvor er du sød:) NU kom mine clearblue jeg havde bestilt, og har lige testet og der kom med det samme, inden kontrolfeltet blev vådt, et stort fedt kryds:):):)
 18. Hej. Jo tak for svaret:) Den jeg tog fredag forblev os negativ flere dage. Har googlet lidt, og har kunne læse de kan være svære at få fine streger på. Nu må jeg vente til fredag som bliver den afgørende. Så prøver jeg nok en anden end uni og valmed;)
 19. Ja, har testet til morgen, da mens stadig ikke er kommet. Og fik en svag posetiv, men glemte faktisk testen så kiggede efter 10 min. Men det var en unistep, og der står man kan aflæse efter 5 min og ikke efter 30 min, så burde jo være ok. Kender nogen af jer de test? Jeg tester igen fredag morgen. Men ved jo ikke om jeg er 5+4 eller min cyklus er skubbet så jeg er 4+4 eller 3+4.. Har ikke de vilde symptomer mere, andet end hekseskud i ryggen, havde jeg os med min søn de første 3 uger.. Så jeg skal nok opdatere på fredag:)
 20. Ville lige opdatere. Har lige taget en test, eftersom jeg jo er 5 dage over forventet mens, men negativ desværre:(
 21. Nu ville jeg ikke gå uden svar. Jeg er ked af at høre din historie:( Nu ligger min udskrab bare 5-6 år tilbage, så kan ikke huske detaljeret. Men mener ikke som sådan jeg blødte bagefter. Eller er ret sikker. For tabte så meget blod inden at Jeg skulle tage jern og var dårlig af for lav blodprocent. Men mens efterfølgende kan jeg heller ikke huske. Kan dog huske det var i juli, og jeg testede posetiv igen i oktober.
 22. Havde jo forventet mens lørdag eller søndag, men den er stadig ikke kommet.. Testede fredag morgen - negativ, så lovede mig selv og kæresten at vente til weekenden. Men nu kommer testmonsteret op igen og tænker 1 hvorfor vente 2. Hvis det er psykisk jeg tilbageholder mens kan jeg vel snart få den og komme videre. 3 Vil vide det Nu;) Omvendt blev jeg Så skuffet fredag og Har jo lovet at vente..
 23. Det er ikke dumt;) Men er når man får en tidlig abort, inden uge 6. Sådan har jeg forstået det i alt fald;)
 24. Håber nogen kan hjælpe mig her;) Jeg havde en bio der startede den 22 oktober som pletblødning, og den 24, blødte jeg som ved mens i 5 dage, jeg var 4+5, den 22. Tror jeg havde æl den 4/5 november.. Nu forventede jeg jo så mens i weekenden, testede fredag og den læs negativ, men mens er kommet.. Har on and off haft symptomer på graviditet, men tror ikke rigtig på den. Hvornår fik i mens efter bio? Hov så lige Jeg ha, glemt et ikke, altså mens er ikke kommet;) Er ikke nemt at skrive fra mobilen He He
 25. Hej kloge piger:) Har nogen prøvet det?, jeg er måske gravid, skal teste på lørdag. Men har den sidste lille uge følt en stikken, prikken el snurren i brysterne. De gør ikke ondt, og Er lidt mere kuldefølsomme (brystvorterne) end jeg ellers husker de normalt er.. Er ca 3+4 i dag. Hilsen line