Mor til de skønne

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    7,144
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    8

Indlæg oprettet af Mor til de skønne


  1. Kan ikke svare dig på, hvad der sker hvis begge er ødelagte - det burde en læge have fortalt!

    Jeg har selv fået fjernet den ene pga en GUL og blev gravid få måneder efter med min datter og har også en søn på 11 mdr nu :)

    Held og lykke med projektet :) Og syntes du skal tale med en læge og få fundet ud af, om æggelederne er ødelagte.


  2. Hehe bare spørg :) Zoey er desværre meget småt spirende. Så når hun spiser meget er det 4 pastaskruer og 2 coktailpølser. Så det mættet jo ikke meget :/ det blir dog bedre med tiden og få aftener afviser hun grøden så det er super :)

    Nej det var godt nok ikke meget! Det må da være frusterende, at hun ikke spiser mere :/ Dejligt at hun får mere appetit :) Jeg har så bare en meget madglad dreng :D


  3. Zoey afvist allerede flasken da hun var 8mdr. Så der indførte jeg grød inden sengetid for at hun er mæt til natten :)

    Fik hun ikke aftensmad eller spiste hun ikke så meget? Igen jeg er nysgerrig :D Måske mine børn bare åd i den alder :D Noah er nu knap 7 mdr og han får kartofler, kød og grøntsager til aftensmad og får så tilbudt i flaske inden han skal i seng. Det er langt fra hver gang, at han gider have den, men måske han kommer tidligere i seng og derfor jeg aldrig har givet ekstra :)