metten86

Medlemmer
 • Content count

  582
 • Joined

 • Last visited

About metten86

 • Rank
  Meget in-aktiv Zzzzzzz
 • Birthday 03/09/1986

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Terminsdato
  10-11-2014
 • Lokation
  Hornsyld
 1. Karlas dag ser nogenlunde sådan her ud: Morgen: Havregrød. 150ml mme inden lur. Middag: Bondebrød. 150ml mme inden lur. Eftermiddag: Lidt frugt eller grønt. Aften: For det meste det samme som os. Nogle gange grøntsagsmos med kød. 200ml mme ved sovetid kl. 19. For det meste får hun en flaske 150ml i løbet af natten. Nogle gange springer hun den over.
 2. Tror bare jeg kommer til at hade mig selv for at vælge bagudvendt i en lille bil uden bagdøre. Det vil blive virkelig besværligt at få hende ind og ud af bilen.
 3. Jeg er begyndt at kigge efter den næste autostol til min lille Karla. Jeg havde egentlig luret på Cybex Pallas 2 - fix eller M-fix. Men efter at have kigget på Cybex hjemmeside, kan jeg se at de ikke kan monteres i min Renault Twingo.
 4. I dag prøvede jeg at lave mos af en halv kartoffel og en masse gulerod og blomkål. Det gik lidt bedre. Så jeg skal måske bare satse lidt mere på grøntsagsmos med en smule kartoffel i, i stedet for kartoffelmos med lidt grøntsagsmos i..
 5. Er 5. Tiger specielt slem?? Vi har ikke rigtig mærket til de forrige tigere, men i følge vidunderlige uger, så er hun nu i gang med 5. Tigerspring og det har været en kamp uden lige at få hende til at sove barnevognen i den her uge. Hun skriger som jeg aldrig har hørt hende skrige før.
 6. Håber der er nogle gode fif til hvordan jeg kan få min lille Karla til at spise sin kartoffelmos? Hvordan laver I den og hvad kommer i ellers i? Jeg har prøvet at lave den på kartoffelvand og på MME. Jeg har prøvet med smør og med olie. Jeg har prøvet med broccoli, blomkål, gulerødder og majs. Jeg har også prøvet med halv almindelige kartoffel/halv søde kartofler - så gled det lidt bedre ned, men hun er stadig ikke vildt imponeret. Det er helt uvant for mig. Min store pige elskede sin kartoffelmos, men Karla er bare ikke vildt med det. Håber nogle har det gyldne råd?
 7. Har du overvejet om hun kan have refluks? Det skulle være temmelig ubehagelig at spise, hvis man ikke er i behandling. Du kan prøve at Google det og se om der er symptomer der passer. Desværre er det vist ret umuligt at blive taget seriøst af lægerne, hvis man har den mistanke. Under alle omstændigheder lyder det ikke rart. Håber snart det bliver bedre..
 8. Er det først fra 6 mdr de anbefalinger? Spørger fordi Karla (lidt over 5 mdr.) endelig er blevet rigtig glad for grøden og tager et par gode portioner om dagen, hvilket selvfølgelig betyder mindre appetit til flaskemåltiderne. Ved I hvad anbefalingen lyder på når de er lidt yngre?
 9. Weeee!! Jeg skal være moster (for 4. gang) til november. De har bare prøvet sååååå længe og endelig er der gevinst.
 10. Indtil der er kommet blade på træerne i haven, har jeg heller ingen mulighed for at stille Karla i skyggen. Så der er som regel mellem 17 og 24 grader i vognen, når solen står på. På skyggedage er hun blevet puttet i hendes køredragt med tynd uldhue og dyne på. På solrige dage begyndte jeg for kort tid siden at putte hende i en uldcardigan i stedet for køredragten, stadig med hue og dyne, men det bliver for varmt. I dag har hun sovet i en hjemmestrikket trøje UDEN hue, med dyne på og forlæderet på barnevognen lynet op og hun var dejlig tilpas da hun blev taget op..
 11. Jeg kan godt se at der er nogle med fløde i, men her står det tydeligt foran på pakken. Umiddelbart ser der ikke ud til at der er fløde i havregrøden og øllebrøden..
 12. Når nu de nye anbefalinger siger havregrød/øllebrød (gluten) OK fra 4 mdr, er det så også okay at købe pulver havregrød/øllebrød, selvom æsken siger 6 mdr? Er det evt. andet i grøden, som gør at den ikke er okay fra 4 mdr. Som regel laver jeg selv grød, men det hænder at der ryger en æske Semper i kurven når jeg handler..
 13. Feberramt og virkelig snottet Karlafis, som har sovet møgdårligt i nat..
 14. Jeg har både læge, SP og Apotekets ord for at Movicol ikke er vanedannende. Min Karla får det hver dag for at holde gang i maven, men kun i en mængde, så hun stadig skal arbejde på at komme af med afførringen. Det kan man jo selv justere. Hun har ikke afføring hver dag (ca. hver anden dag) men hvis hun får mere Movicol i døgnet, så bliver afførringen netop så tynd, at jeg er bange for at hun vænner sig til at det kommer af sig selv. Hvis du forstår mig ret..
 15. Vi laver en flaske af gangen, hvilket også anbefales af producenterne og det tager ikke lang tid. Nu behøver vi ikke bruge kogt vand mere, så jeg tager bare vand fra hanen, varmer i mikro og kommer pulver i. Da hun var under 4 måneder kogte jeg vandet og hældte på flasker og satte på køl. Når hun så skulle spise, varmede jeg en flaske med vand og tilførte pulver.