ESS

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    5
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About ESS

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Rigtig god tråd. Jeg har en datter der nærmer sig de to måneder, og troede egentlig lidt at det løb var kørt siden jeg ikke havde hørt noget.. Men det ser ud til at der er håb endnu.. ;)
  2. Min datter (fra den 1. maj) har heller ikke kunne sove længere end et sted mellem 30 og 90 min de seneste par uger... Nogle gange hjælper det hvis hun bliver svøbt i et dynebetræk eller lignende, andre gange er der intet at gøre.. Det er dog kun om dagen, om natten sover hun op imod 6timer i træk, hvilket giver hende en del bøvl med maven og en mor med meget ømme bryster.. <_< Lad os sammen krydse fingre for at det bare er en periode de hurtigt kommer igennem... ;)
  3. Ja, overskriften giver lidt sig selv. Vores datter skal døbes på søndag, og selvom jeg har en del nyt ammetøj (og en masse gammelt tøj det bare er SKØNT at kunne passe igen) er jeg i syv sind når det kommer til hvad jeg skal have på... Hvis jeg ikke skal ud og købe noget nyt står det imellem et pencilskirt med en hvid ammetop og sandaler eller en mørkelilla halvkort kjole med leggings til. Meeeen jeg kunne jo også tage ud og købe noget helt nyt... ;) Hvad skal I have/havde I på til jeres børns dåb? :glad
  4. Først og fremmest tillykke!:balloons Vi fortalte bedsteforældre, forældre og søskende (+ deres kærester) at jeg var gravid da vi fandt ud af det. Vi ville gerne have deres støtte hvis noget gik galt. Resten fik det af vide efter NF-scanningen, selvom det faktisk var vores anden scanning... Det virkede bare - rigtigt. Også fordi jeg vidste at min faster (der har været igennem 5 aborter og 2 dødsfødsler) kan skræmme selv den mest fattede gravide fra vid og sans. Så var det rart at have i baghovedet. :) Næste gang har vi jo en datter, så måske vi der vil vente med at fortælle alle det til efter de magiske tre måneder - jeg ved det ikke helt...
  5. Jeg ville ikke kunne vælge abort, ved mindre barnet ikke ville kunne overleve alligevel. NF-scanningen var for os primært en mulighed for at blive beroliget eller alternativt forberede os bedst muligt, hvis vi skulle tage imod et sygt eller anderledes barn. Jeg synes dog ikke det er et tabu overhovedet et få en tidlig abort pga et alvorligt handicap. Men der har været en ret kraftig debat omkring sene aborter pga mindre handicap som manglende fingre eller lignende, så jeg ved ikke om der er et tabu der?