ennas123

Medlemmer
 • Content count

  383
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by ennas123

 1. Kæmpe stort tillykke med jeres lille pige!!
 2. Her får Marcus på 6 mdr. Grød/mos 2 gang om dagen altså morgen og aften. Og det har han fået siden han var 5 mdr. Jeg et faktisk så småt igang med at køre 3. Gang ind. + at Marcus elsker at få "fingermad" fx. Agurkestave, en halv riskiks eller frugt han sidde og sutte i sig. Så det får han som en slags mellem mad. Så en dag ser ca sådan ud: Morgen: grød Formiddag: fingermad (hvis ikke han sover) Frokost: mini rugbrøds hapser. (Suppleret med lidt grød eller frugtmos indtil han bliver bedre til rugbrød) Eftermiddag: flaske Sen eftermiddag: fingermad eller frugtmos. (Hvis ikke han sover) Aften: grønsagsmos og er lige begyndt at få lidt kød eller fisk også. Sen aften: flaske. Marcus vil ikke at vil have sin flaske, men vil meget gerne have vores mad og bliver helt hysterisk hvis vi spiser og han ikke får noget. Så derfor har min sp sagt ok til at vi gør det sådan her. Så det er godt jeg har en god stavblender ;-) Han får mme på kop ved måltiderne + lidt vand og ind i mellem lidt sødmælk.
 3. Prøv at kigge på hjemmesiden Babykogebogen.dk der er mange gode og nemme opskrifter delt op i alder.
 4. Her er dagens pletskud at min glade dreng!
 5. Min første tog 14 timer fra de tog vandet og til baby var ude. ( Fik først veer da de tog vandet) Det sagde Jm at var hurtigt for en første gangs fødsel. Min anden fødsel tog ca 50 minutter fra vandet blev taget. ( fra første ve ca 5 timer)
 6. Jeg vil da også lige vise min giraf frem :biglove
 7. Her er lidt billder min søster har taget af mig, maven, søn og mand da jeg var i uge 38+2 :biglove
 8. Synes også bare at det går alt for stærkt. Han drejer rundt om sig selv og kæmper for at komme frem ad. Han er også meget hurtigere end hans bror var. Uhh.. Inden man får set sig om løber de rundt.. :unsure
 9. Sådan! :balloons
 10. Marcus var ca 4 mdr. Det var kun fordi jeg tog voksien i brug i barnevognen. Han sov i tremmesengen fra han var ca. 2 mdr. Der var ingen problemer mex at få ham til at sove i den, han blev bare puttet godt i dynen også var han glad.
 11. Jeg er super glad for vores emmaljunga. Det er en arvesag, jeg fik til den store. Men den køre bare godt og kan godt lide at man også kan ligge ryggen næsten helt ned så der er mulighed for en lur i vogne. Marcus er nu det 4. Barn der skal bruge den. Og der har aldrig været problmer med den.
 12. Stort tillykke med ham! :balloons
 13. Den store på 3 leger hund og kravler rundt og gør under bordet. Og den lille sover.. :biglove
 14. Mikkel kom af med sutten sidste år til jul. Vi snakkede meget om at sutten skulle op til julemanden. Så Mikkel lagde alle sine sutter ned i hans julesok og gik i seng uden problemer. Og næste morgen var sutterne væk og der lå i stedt en gave fra julemanden som tak for sutterne. Vi har ingen problemer haft med savne efter sutten og de få gange han har spurgt efter den har vi bare snakket om at den jo er hos julemanden. Med bleen har jeg ikke rigtigt nogle gode råd.. Vi tog natbleen ret hurtigt efter Mikkel blev renlig om dagen, for han var aldrig våd om natten.. :goodluck
 15. Kæmpe stort tillykke! :balloons
 16. På sit værelse har Mikkel sådan en reol hvor der er 6 åbne rum og 3 skuffer, fra jysk. Der er dejligt meget plads i den. I stuen har vi nogle plastik kasser med låg og det passer lige med at de kan stå under vores kommode, for kønne er de jo ikke :whistling
 17. Jeg var i svømmehallen forleden, Marcus lå på puslebordet svøbt i et blåt baby håndklæde med navn på hætten. Og der kommer så en dame hen og siger: sikke en fin baby, er det en pige eller dreng?? Selv ville jeg ikke være i tvivl ;) Men begge mine drenge har for det meste meget drenget tøj på, men de har dog også begge røde trøjer, men så har de et par jeans på til..
 18. Marcus har for første gang idag vendt sig fra ryg til mave :loveshower
 19. Uhh ha..! Det lyder præcis som min gamle læge. Oplevede det samme, hun kunne ved ingen af besøgene finde hjertelyd og det med livmoder målene kunne hun heller ikke finde ordentligt ud af. Jeg blev bange for at der var noget galt, men hun sagde bare han har det sikkert fint :gal heldigvis fandt min Jm altid hjertelyden med det samme og jeg mærkede godt med liv. Men ja, man blive skuffet over lægen, for man regner jo med at de har styr på tingene! Og ikke nok med det, da jeg havde født og lå på barselsgangen kom der en sygeplejerske og spurgte om jeg ikke havde fået taget blodprøver da jeg var gravid hos egen læge, og jo det havde jeg da. Det viser sig så at møg lægen havde taget de helt forkerte blodprøver :klap det er bare ikke i orden! Her entet det med at jeg, manden og vores store søn skiftede læge. Og jeg sætter aldrig mine ben hos den gamle læge igen! Håber du/i finder en løsning, for det er bare vigtigt at man kan stole på og har tiltro til sin læge! :kram
 20. Puha...! Det lyder hårdt, med ingen søvn.. Håber snart han vil sove igennem. :goodluck
 21. Første gang var jeg sikker på at det var en pige jeg havde i maven, men det var en dreng. Anden gang havde jeg en helt anderledes graviditet så var sikker på at så måtte det være en pige, MEN det blev endnu en dejlig dreng.
 22. Kæmpe stort tillykke!! :balloon
 23. Jeg tager det heller ikke så tungt at at han ligger for lavt. For her var det også præcis det samme med Mikkel. Så han får bare lidt ekstra smør i grøden også skal det jo nok gå. Vi er nok bare nogle der får nogle små nipse børn ;)
 24. Hvor ser hun dejlig ud! Stort tillykke! :balloons