piien

Medlemmer
 • Content count

  123
 • Joined

 • Last visited

About piien

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  09-05-2013
 • Lokation
  Ballerup
 1. Stort tillykke :)
 2. Stort tillykke :) Synes jeg kan genkende teksten fra en fb gruppe også? Kan det passe? :)
 3. Jeg kunne først passe mine ringe efter en del måneder ved min første graviditet. Og denne gang er de stadig ikke på. Det føles også som om min knogle ved leddet på fingrene er blevet større. Men jeg satser på, at jeg om nogle måneder igen kan passe dem :)
 4. Stort tillykke :) Og sikke en oplevelse - husk at få talt om det.
 5. Tillykke :)
 6. Hvordan indsætter man billed via iPhone? Nogen det ved det? :)
 7. Hej, Så kom min store dreng på 4516 g og 54 cm til verden. Han blev taget ved akut kejsersnit 7/5 kl 15.58. Jeg fik veer natten til tirsdag og mødte ind på fødegangen omkring kl 5. Havde mange veer, men havde kun åbnet mig 2 cm. Fik lov at blive, da jeg havde mange veer og min sidste fødsel var endt med kejsersnit. Fik noget morfin så jeg kunne hvile. Kl ca 15 blev det besluttet at denne fødsel også skulle ende i kejsersnit. Jeg kan åbenbart ikke føde normalt - mit bækken er for smalt, så baby kommer ikke ordentligt ned. Kejsersnittet var en blandet fornøjelse. Blev ikke ordentligt smertedækket og det var ikke så nemt at få baby ud pga arvæv fra sidste kejsersnit. Så jeg fik mere bedøvelse end epidural, så jeg sov faktisk da han kom ud af maven. Men jeg har det ok med det hele - jeg er bare glad for at han har det godt :)
 8. Stort tillykke :)
 9. Spændende - ønsker dig alt held og lykke :)
 10. Tillykke med jeres datter og godt at høre, at alle har det godt :)
 11. Skønt billede :)
 12. Stort tillykke - sikke en skøn fødselsberetning :)
 13. Jeg må da vidst hellere komme i gang med den taske - har lagt lidt tøj til side til baby, men ellers er der ikke styr på noget. Det må være morgendagens projekt. Hvis alt går efter planen skal jeg hjem næsten med det samme. Så det er ikke meget der skal pakkes :) Sidst havde vi også nogle smurte boller med :)
 14. Hey Gider ikke være tyk mere. Har så meget vand i kroppen, at alt på mig bare er kæmpe. Har været nødt til at købe nogle sko i str 38 (er normalt en str 37). Og er lidt træt af at mange har en bemærkning om det. Ikke om skoene ;) men om hvor stor jeg er. Argh ! Sorry måtte lige af med det !! Men vejret er jo skønt i dag - og skal hjem til en veninde, da vi har åbent hus i eftermiddag. :) God dag til alle :)