Nummer4

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    376
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    1

About Nummer4

  • Status
    Meget aktiv

Profile Information

  • Status
    Andet
  1. Og tillykke til jer andre :D :D
  2. Fedt :yay :D :D Klamt heksebesøg er bare det bedste :yay :yay
  3. Men da det jo uanset hvad, kan blive svært at overgå dit yderst klamme naturlige look - så er der jo også muligheden for, tage en lille hekselærling med, og gå efter at vinde på cute-faktoren: Nu ved alle jo, at de fleste hekse æder børn - så her er det nok en god ide at være opmærksom på, at dine med-heksesøstre er klar over, at lærlingen er en del af kostumet og IKKE en medbragt lækker snack til edderkoppekaffen .... Ellers får du med garanti problemer med hekselærlingens grumme heksemor:
  4. ... Eller det noget vovede look, som nok skal vække opsigt:
  5. Hvis du ikke allerede har fundet den perfekte udklædning og sminke, så er her et par bud: Det klassiske filmlook:
  6. Vi fik også sådan en pakke - og der var stor jubel hos børnene, da de lukkede kassen op :D TUSIND TAK til den rare heks :loveshower: :loveshower:
  7. Det gør jeg :D - tusind tak! Beklager, at jeg ikke kunne få linket til at virke ... Hmm :(
  8. http://www.babyklar.dk/forum/25254/vi-har-for-sjældent-sex-help.html/
  9. Denne tråd - indlæg nr 4 :) http://www.babyklar.dk/forum/25254/vi-har-for-sjældent-sex-help.html/
  10. Men han søger vel også arbejde? Så hvis det først er til december, så kan der jo være sket meget inden da :)
  11. Jeg ville koncentrere mig om, at få afklaring på mit forhold først. Og hvis det kom dertil, så at hjælpe det barn, som allerede er der, godt igennem en skilsmisse og flytning - inden jeg overvejede at få flere børn. Beklager, hvis det ikke lige var det svar, som du søgte. Men jeg synes, at dit ansvar ligger hos den datter, som "aldrig har haft det spor nemt", som du skriver :) - så efter min mening, skal der styr på hjemmefronten, før der kommer flere børn. Han lyder ikke helt som om, at han ser jer i sin fremtid - men det er naturligvis kun baseret på, hvad du skriver.
  12. Sådan en drengedukke har vores drenge også haft. Og en dukkevogn.
  13. ---

    Jeg synes deres kundeservice overfor folk, som ikke (fx pga alder) magter at bruge hjemmesiden, er ELENDIG! Jeg kender et par ældre mennesker, som uafhængigt af hinanden har forsøgt at komme i kontakt med skat pr telefon. Jeg har hjulpet dem begge, Det er tæt på umuligt. Der er et hav af valgmuligheder - alt for mange til at en ældre borger kan overskue det. Mange af valgmulighederne ender ydermere med henvisning til nettet, og til sidst ender man måske i en ventekø .... forever. Det er endnu ikke lykkedes mig at komme igennem på under 30 minutter. Og den person man så omsider får i røret, er ikke altid den mest venlige. Var det enhver anden virksomhed, så tog jeg aldrig nogensinde kontakt til dem igen. Jeg mener, at de udnytter til fulde, at folk ikke har andre valgmuligheder, og hvis det ellers var muligt i praksis, så trænger de gevaldigt til lidt konkurrence på servicefronten. Så min opfattelse af skat som virksomhed er desværre negativ, og i bedste fald neutral, da jeg ind i mellem faktisk har fået en venlig og hjælpsom betjening. Men ventetiden og telefonslusesystemet er stadig til grin. Selve det at betale skat er jeg positiv overfor. Dog er jeg enig med indlægget længere oppe, der sammenligner med Tyskland og velfærd. Jeg tror godt, at midlerne kunne udnyttes bedre, så skatteprocenten kunne sænkes. Men det er en helt anden sag.
  14. Sikke dog et sprog :( Jeg håber det bedste for din graviditet - og hvis du læser svarene igen, så tror jeg faktisk, at folk bare forsøgte at hjælpe dig, fordi du ikke lod til at vide så meget omkring bl.a. beregning af graviditetsuge. Formentlig er der bare tale om en "langsom starter", men det finder du jo ud af ved de kommende skanninger. Held og lykke.
  15. Enig :) Og mht graviditetens længde, så regner man ved fertilitetsbehandling ægudtagningsdagen som dag 14 - og altså var du på dagen for ægudtagning 2+0. Hvor langt det så betyder, at du var ved de to skanninger - og ved positiv blodprøve og graviditetstest skal jeg ikke kunne sige. Men umiddelbart skal du jo som minimum have været omkring 4+0, altså ca 14 dage efter ægudtagning, da de tog blodprøven i Skive. Det er i hvertfald det mest normale. Men det er sådan, at man regner det ud i forbindelse med fertilitetsbehandling, da man ikke altid kan bruge den normale fremgangsmåde med menstruationens første dag :)