Søttepigen

Medlemmer
 • Content count

  42
 • Joined

 • Last visited

About Søttepigen

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  13-04-2012
 1. Så fødte vi en velskabt dreng i går. Held og lykke til alle jer andre
 2. Tillykke med drengen. dejligt at i har haft en god fødsel.
 3. Halløjsa. Jeg har termin her den 13. og jeg har de sidste par dage haft (tror jeg) masser af tegn på at der er ved at ske noget. For det første har jeg TOTALT mistet appetitten og jeg har ellers bare kunne spise og spise. Har haft sådan noget voldsomme ve-smerter som desværre går i sig selv igen efter en times tid. Og så ligner det at jeg snart taber min mave. :D Så jeg håber på han vælger at komme ud her inden for de nærmeste dage. :yay Kom gerne du lille :stork jo hurtigere du kommer på besøg jo bedre :loveshower hehe
 4. Hej piger. er i ved at være spændte på at se jeres små? Nu er tiden jo ved at rende ud og en ny tid starter. jeg glæder mig i hvert fald til at se vores lille dreng. selvom der stadig er 4 uger til termin.
 5. Ja vi glæder os også. jeg har haft en okay graviditet. de første 3 måneder var en del strenge og tilbragte da også en del tid på toilettet. lige pt døjer jeg mest med at begge iskas nerver er i klemme næsten konstant. dejligt. men ellers ser vi frem til at skulle have vores første barn. vi har fået alle ting hjem og mangler bare at da stillet tingene an. ;-) weee. Hvordan mærker i liv? jeg har masser af liv i den lille frø. er lidt belastende en gang imellem. hehe. det var vist det.
 6. Håber det bedste for dig. men jeg har også oplevet at være til læge fordi jeg havde voldsomme smerter. og hun sagde at der var ikke noget at være nervøs for. da jeg så skulle til scanning 4 dage senere (Hvor jeg stadig fik stigende smerter) viste det sig at der ikke var liv i fostret. fik at vide af scannings jordemoderen at hvis jeg var det mindste i tvivl ved næste graviditet skulle jeg kræve at min læge sendte mig til scanning. så når det handler om graviditet og læge så giver jeg det ikke 5 flade øre. jeg lytter til min jordemor.
 7. Halløjsa. Her er lidt fra mig ;) - Dette er min første graviditet (der er gået udover uge 12) - Ikke sønderligt - Helt klart A - Jep dem har jeg haft nogle stykker af. Kan starte og så længe der står noget mad foran mig kan jeg ikke stoppe. Også selvom man ikke kan spise mere. :mam
 8. Ved emne graviditet prøvede jeg at teste da jeg var en uge over tid men den viste negativ. det var først da jeg var gået 3uger over at jeg kunne teste positiv. så det kan godt tage noget tid ;-) men hele og lykke
 9. Altså jeg har nu altså gået til zoneterapi siden jeg blev gravid og jeg spurgte hende dengang om hun kunne gøre noget på det punkt. hun sagde at det havde hun ikke hørt men for god ordens skyld trykkede hun aldrig på de punkter der omhandler livmoderen. men det kan da godt være at det kan gøre noget. men jeg tro lige så meget at det er psykisk. Hvis man tænker for meget sætter det lidt i stå. ligesom når man vil blive gravid. alle de gange jeg er blevet har faktisk været i de måneder hvor jeg har sagt kommer det så kommer det. ;-)
 10. Den må jeg da hellere lige kigge på. hvad hedder den ?
 11. Jeg er i hvert fald fra Silkeborg området :D Hvis det tæller med hehe :yay
 12. Hej tøser. jeg kunne godt tænke mig at høre fra nogle af jer der går prøvet at føde i vand. Hvordan har jeres oplevelser været. jeg har allerede besluttet mig for at føde i vand men vil da gerne høre nogle historier. både gode og dårlige. ;-)
 13. Jo ser jeg tilbage synes jeg også det er gået stærkt men ville nu gerne snart stå med ham i hånden og hilse på ham. ;-) men mon ikke tiden lige pludselig går hurtig?
 14. Tillykke med de fine streger ;-)
 15. Wee ja vi kommer tættere og tættere på ;-)