Caddie

Medlemmer
 • Content count

  2,087
 • Joined

 • Last visited

About Caddie

 • Rank
  Mor til den skønneste Dicte
 • Birthday 10/06/1983

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Lige nu kigger vi i hele byen/området. Vi har set på noget i både Himmelev og Vindinge. Men det er jo en stor by, så tænker der kan være stor forskel rent geografisk ;)
 2. Hej Vi overvejer at flytte til Roskilde, men kender ikke nogen med børn i byen. Det er vigtigt med gode børnehaver og skoler... Er der nogen herinde der kan hjælpe? :help :)
 3. Helt i orden :) Jeg tror det er en smagssag om man er til at sove i klapvogn. Vores ældste datter på 3 år har aldrig været særlig vild med at sove i klapvogn, og jeg syntes heller ikke den klapvogn vi har (En Brio) indbyder til at sove en god lang lur, iforhold til en barnevogn med en rigtig madras i. Vores yngste datter er 8 måneder, og hun fylder den rigtig godt ud nu. Jeg ved ikke hvor lang hun er nu, hun bruger str 74 i tøj og liggemålet i barnevogn er 80 cm. Det er iøvrigt en emmaljunga viking vi har.
 4. Det er jeg glad for at Årh det er jeg glad for at høre :) Prisen er ihvertfald et stort plus! Jeg må ud i en butik og prøve den, jeg har bare langt til nærmeste forhandler så skulle lige høre om det er ulejligheden værd at køre efter.
 5. Hej :) Efter en lang BK pause, forsøger jeg at læse lidt med igen herinde :) Min Dicte er nu blevet 3 år, og sikke en fantastisk alder! Hun giver også udfordringer ind imellem, særligt omkring puttetid <_< Lillesøster Villa er 8 måneder nu, så tiden flyver virkelig bare afsted, derfor den lange pause her fra. Man keder sig ikke på barsel nr 2 :p
 6. Her hjemme er vi vilde med bobles :) Jeg købte en del på deres lagersalg da vores ældste datter var 6-7 måneder, og vi har brugt det rigtig meget. Vi har 2 fisk, en sandorm, en slange og en donut. Da Dicte var lille brugte hun det til at rejse sig ved, og gå i mellem tingene, nu hvor hun er 3 år bruges de stadig flittigt til at bygge baner med. Nu er lillesøster på knap 8 måneder også i gang med at vippe i sandormen og rejse sig ved de andre ting. Eneste minus er de fylder en del..
 7. Tak for jeres svar, det var umiddelbart lige det jeg manglede :) Det er en meget livlig lille trold vi har ;) Jeg må ud i butikkerne og se om Emmaljunga'en kan forhandles lidt ned i pris
 8. Hej :) Vi har en dejlig emmaljunga kombivogn til vores yngste datter, og nu kan hun snart ikke ligge i den lille barnevogns kasse mere. Vi har en classisk Odder barnevogn fra storesøster, som jeg ikke orker trave rundt med nu hvor jeg har vænnet mig til drejehjulene på den anden ;) Derfor skal vi have en ny barnevogn med fuldt liggemål og drejehjul. Jeg har kig på Trille og Basson som har nogle fine modeller, der koster en hel del mindre end hvad Emmaljunga med drejehjul koster. Men jeg kender ingen der har disse mærker, så har ingen erfaring med kvalitet og holdbarhed. Del gerne jeres erfaring, også med andre mærker med drejehjul :)
 9. :kram2 jeg læser ikke så ofte med mere - netop fordi villa gør det samme :( hun er vågen/urolig ca hver time hele natten, og skal konstant hjælpes til at sove videre i løbet af dagen. Jeg har det som dig, jeg er trænger til at pusterum, bliver irriteret på min mand som er max presset i forvejen...'måske det er en alders ting?!
 10. Hej :) Det er længe siden jeg har været aktiv herinde, for pokker tiden går hurtigt med 2 børn! Det er skønt, Dicte er en dejlig og omsorgsfuld storesøster, hun har bare klaret det så flot :biglove Hun er snart 3 år, og syntes vi kæmper med søvnen for tiden <_< Hun sover stadig til middag, somregel 2 timer, og hun har uden tvivl stadig brug for at sove. Men det tager en evighed før hun sover om aftenen, 1-2 timer kan der nemt gå. Hun vågner omkring kl 6, (idag kl 5:10!) og er stadig rigtig træt når hun vågner, men hun vil op og ikke sove mere. Hvad dælen gør vi? Hvis vi altså kan gøre noget? :help
 11. Dicte bader altid sammen med os. Ind i mellem er det et hit og andre gange når hun knap op i vandet før hun ikke gider mere <_< Men når hun hygger sig i badekaret kan jeg sagtens ordne lidt andet imens.
 12. :yay
 13. Min Villa er 4 måneder gammel nu, og jeg skal simpelthen tisse SÅ meget hele tiden <_< Ikke noget der gør ondt, det er bare smadder irriterende. Jeg tisser bare rigtig meget, og det går ud over min dyrebare nattesøvn :( Jeg kan huske det også var sådan da jeg fødte første gang, hvor det stod på i noget tid men denne gang er det værre. Jeg er blevet tjekket for både blærebetændelse og underlivsbetændelse, og alt er (heldigvis) fint. Lægen påstår der ikke er noget galt. Er det noget i andre har oplevet??? :help
 14. Tjo både og... igår sov dicte kun en meget kort lur i bilen, og sagde selv hun var træt. Hun kom i seng kl 19:30 og stod op kl 5:30 <_< hun kan godt have perioder hvor hun sover lange middagslure, og der kan vi godt være heldige hun sover til kl 7. Med Villa passer det vist meget godt, hun er ihvertfald en okay god sove baby hvis hun får nogle gode lure i løbet af dagen
 15. På trods af jeg har været rigtig træt idag, så blev det en skøn eftermiddag og aften med mine piger :) Vi synger meget for tiden, det er bare SÅ hyggeligt!