mtune

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    1,394
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    1

Alle besvarelser af mtune

  1. Fik af vide jeg var savnet, så jeg måtte lige kigge ind Jeg har det godt, for tiden har jeg enormt travlt pga valget og jeg glæder mig til regeringsskifte :balloons
  2. Ja venindetråden bringer ikke rigtig noget med sig Så nu prøver jeg med en anden tråd.. Jeg bor i Fredericia og synes det kunne være rart med et par nye veninder at hygge med, drikke kaffe og ordne verdenssituationen med.
  3. Men nu har vi jo også snakket om at skulle ses længe *gg*
  4. Jeg kommer gerne...
  5. Min erfaring er at one size er godt hvis man er en str 36-42.. Ellers passer det ikke
  6. Jeg håber I slipper for nogen grimme bakterier og ikke bliver syge :loveshower
  7. Mon man kan efterskolde ved at drikke en varm kop te??
  8. Tak for rådet Ki
  9. Opskriften ligner meget min.. Men der er alligevel nogle små forskelle *ss* Men de ser gode ud
  10. Ellers ville jeg jo heller ikke foreslå at tage den med
  11. Den kan holde sig til den 5. juli.. Og har ikke været åben
  12. Jeg har en ost liggende som vores feriebarn ville ha, men ikke spiste.. Skal jeg tage den med?? Og så kan jeg tage en smøreost eller to med også.. Så kan vi se hvad resten melder ind med
  13. Øhmmm.. Hvad synes I andre der mangler??
  14. Tusind tak :) :loveshower
  15. Jeg skal i dag stege nødde-deller og lave kartoffelsalat.. I aften skal vi lave vores berømte lagkage.. I morgen skal jeg tidligt op og slå en bolledej sammen inden jeg skal dække bord og rydde op imens dejen hæver.. Kl 13 får vi så huset fyldt med fødselsdagsgæster da manden fylder 32 år i dag. Søndag skal vi nok hygge lidt med mandens søster som overnatter hos os og så skal vi ellers ud og handle og gøre klar til en ny uge i lastbilen for David's vedkommende.. Og så håber vi at få lidt tid på sofaen..
  16. Det er da sødt... Og hvor var det godt Harry lige havde tænkt så langt så han kunne distrahere den lille pige da hun blev bange
  17. Århhhh altså.. Vi holder jo fødselsdag på lørdag.. Det er sku dårlig planlægning herfra *gg*
  18. Jeg elsker at rende rundt uden tøj på Så jeg føler mig altid helt forkert når vi har overnattende gæster og jeg skal have tøj på om natten og når jeg står op.. Men samtidig ved jeg godt at vores gæster måske ikke lige synes det vil være det fedeste syn at møde når de står op. Selv husker jeg meget tydeligt den formiddag for en del år siden hvor jeg var taget med David hjem (han boede endnu hos sine forældre dengang) efter arbejde om natten.. Hans forældre havde vist ikke hørt at jeg var med. Jeg sad så inde i stuen ved computeren og lige pludselig kom svigermor valsende ganske nøgen.. Det synes jeg nu alligevel var lidt for meget af det gode.. og hun blev bare stående og snakkede om løst og fast i ca 5 minutter inden hun gik ind i soveværelset igen.. Tror måske det er sådan noget jeg gerne selv vil undgå andre mennesker skal opleve her i huset.
  19. Det kommer an på rigtig mange ting Fx har vi for 5 år siden fået aflivet en kat på 1½ år som fysisk intet fejlede.. Men psykisk havde hun det bestemt ikke spor godt.. Det v ar synd for hende, men bestemt også for os og hendes søster som var meget kuet pga kattens psyke. I 2010 fik vi så søsteren til den første kat aflivet, hun havde pludselig bidt os hen over julen, uden nogen grund overhovedet.. Det alene er grund nok til aflivning i min verden for så kan jeg ikke stole på dyret længere.. Men vi udskød det ind i januar fordi vi holdte frygtelig meget af hende, men en dag lagde jeg mærke til flere forskellige ting hos hende og hun virkede smerteplaget.. Så jeg ringede omgående til dyrelægen som fandt tid til os et par timer senere.. Ved begge katte har jeg hylet i flere dage over tabet, men jeg ved jeg har gjort det rigtige. Vores abyssinier Knurre har dårlige tænder og vi har brugt rigtig mange penge på operationer hvor han har fået trukket tænder ud og efterfølgende behandling.. Og det gør jeg gerne fordi jeg ved at det hjælper ham og at han fint kan leve uden tænder.. Gummerne bliver hårde og de kan sagtens spise tørkost alligevel.
  20. Er der konsekvenser når/hvis jeres børn lyver??? I torsdags var jeg oppe hos min bonus-søster og vi hentede så min yngste niece på 8 fra skole og da vi kom hjem spurgte vi om der var lektier hun skulle lave og pigen siger nej og kommer med en lang forklaring på hvorfor. Sidst på eftermiddagen kommer faderen hjem og så har hun sku lige pludselig matematik for... Og efterfølgende har jeg så snakket med min søs og der har åbenbart ingen konsekvens været for at hun har løjet. Jeg har snakket med David om det siden og vi er helt enige om at herhjemme var hun røget i seng og havde fået stuearrest et par dage... Hvad sker der hjemme hos jer???
  21. Jeg så med fra kl ca 11 og indtil ved 16 tiden.. Der var jeg nemlig hos svigermekanikken til bryllups-kaffe-slapperas.. Jeg synes Cathrine var smuk i sin kjole.. Ja de er sørme et smukt par (bare synd William har arvet sin fars hårpragt).
  22. Jeg har ikke børn Jeg var med en veninde i Vamdrup hos hendes veninde, så som sådan kender jeg ingen i Vamdrup *ss*
  23. Hvor dejligt Jeg var faktisk i Vamdrup for knap 14 dage siden *ss*