shirley

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    437
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af shirley


  1. Jeg har i dagevis taget æl test hvor man næsten ikke kunne se test stregen. Nu har jeg taget disse igår og idag. Jeg synes stadig ikke de er lige tydelige men jeg burde ha ægløsning hvis man skal gå ud fra mine 2 sidste mens.

    tyder i ikke disse som negative stadigvæk.

    hvordan har jeres set ud når de har været positive..

     

    imagejpeg


  2. Jeg har brun pletblødt under en graviditet. Det er selvfølgelig svært at vide om det er fordi mens er på vej men jeg har i hvert fald brun pletblødt også med frisk blod og stadig været gravid. Jeg troede jeg fik mens men da jeg kun havde pletblødt i 3 dage og så stoppede det, så tog jeg en test der var positiv.

    krydser fingre for dig:bd


  3. Hejsa

    jeg er lidt i tvivl om de der ægløsningstest. Ifølge en ægløsningsberegner skulle jeg gerne have ægløsning søndag. Jeg har så taget ægløsningstest i 3 dage nu og test stregen har været meget svag alle 3 dage.;)

    Bliver teststregen tydeligere jo nærmere man kommer på ægløsning eller kan den godt være svag helt op til og så lige pludselig bragende positiv?


  4. :goodluck:baby2:bd

    Jeg krydser fingre for et godt resultat til næste scanning men det tyder på du er så flot gravid.

    Da jeg blev scannet første gang med min søn pga. blødning kunne de intet se andet end en fortykket slimhinde og der skulle jeg være 6-7 uger henne.. Hun sagde til mig at enten var den gået til ellers var det en slow starter og efterfølgende blodprøve viste en stigning i hcg så han var en slow starter.

     


  5. I skal bare igang hvis det er det i føler for.. Man kan altid finde på noget der før at man måske burde vente men uanset hvor i bor eller om i har job så er i stadig lige gode forældre og i fortryder ikke jeres valg i et sekund:baby2

    vi boede i en 2-værelses på 58 kvm da vi fik den første og jeg gik direkte fra barsel til uddannelse så alt kan lade sig gøre..

    rigtig meget held og lykke:glad