AnonymWannaBeMor

Medlemmer
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About AnonymWannaBeMor

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Det er bare så skønt at læse lidt om andres erfaringer. Mange tak:) Hvad gjorde i mht underholdning på flyet? Vi kommer desværre ikke til at kunne rejse om natten:/ Og boede I ét fast sted, eller i camper eller på forskellige hoteller/moteller?
 2. Mange tak for dit svar. Det er faktisk KLM vi overvejer at rejse med, så det lyder godt. Bettemanden er dog allerede 75 cm og 9 kg - er der fin nok plads i de lifte? Og skal man så have en separat babybillet? Og havde i problemer med ørerne (altså babyernes:)) og hvad med efterfølgende jetlag?
 3. Vi overvejer en ferie til USA i efteråret, når bettemanden er omkring 11 mdr, men vi er ikke helt sikre på, om det er en god ide. Har I nogle erfaringer? Vi tænker især på flyveturen. Han er for stor til flyselskabets lift, og han er ikke fan af at falde i søvn ovenpå os. Og hvis han nu er godt i gang med at kravle, vil sådan en ti-timers rejsedag så være for meget? Og valget står mellem at køre rundt i motorhome i 14 dage eller bruge 14 dage spredt på tre byer/hoteller, hvad mon der er bedst? Og hvad med tidsforskellen? Har I erfaringer med det? Vi har intet begreb om, hvad der rører sig i en baby på den alder (vores egen er faktisk den første baby, vi har i omgangskreds og familie), men vi vil på ferie på hans præmisser, og hvis det er helt åndssvagt, bliver vi hellere hjemme ( men vi har allerede Fernweh, så vi vil rigtig gerne afsted:))
 4. Ha ha barbamama- nej der kommer godt nok nogle sjove ting frem:) Pada - det er godt nok også fint:). (Og generelt dejlige billeder, måtte jo lige læse lidt videre:)) Annika - mange tak for linket:) Ønskebebs- sikke et fint sæt. Er skjorten godt nok en body? Jeg tror, vi skal ud og finde en vest a la den fra name it, og så en fin body. Vi skal helst ikke ud i noget, der skiller på midten:)
 5. Hvor er den fin barbamamma. Kunne være jeg skulle finde sådan noget. Mille - jeg vil meget gerne se den:)
 6. Vi er på jagt efter et alternativ til dåbskjole, når vores søn skal døbes. Vi ønsker ikke at bruge dåbskjole, og det skal ikke være noget a la jakkesæt, men bare et fint sæt lidt mere pænt end hverdagstøj. Har I gode ideer? Jeg er totalt fortabt, når det kommer til babytøj:/
 7. Mange tak for den varme velkomst allesammen:) Snublefod -Det klæ'r dig rigtig godt! Jeg overvejer også at få klippet lokkerne af, men er lidt en kylling, og blir altid så sur på frisøren, når jeg får klippet spidser. Eller dvs. Jeg brokker mig til min mand, når jeg kommer hjem:).
 8. Nu har jeg læst med de sidste par måneder, så jeg håber, der er plads til, at jeg også kan "blande mig" lidt:) Jeg blev mor til Jonas for to måneder siden, og jeg synes hele tiden, der dukker store og små spørgsmål op, men kan da se, at jeg ikke er den eneste:) Lige et billede af terroristen, som vist pt er i gang med et tigerspring (han er født 6 dage før termin og han er 10 uger). Vi håber i hvert fald, at det er et spring, og ikke bare en del af hans personlighed, at han pyldrer eller græder 3/4 af hans vågentid:)
 9. Aaarj tak:) jeg ringede lige til mit apotek igen (bor i Aalborg) og de kan kun bestille fra aalborgapotekerne, og der er udsolgt, og også på apotekets hjemmeside. Må håbe, at de snart kommer til Aalborg igen, og ellers må vi pakke junior og køre ud i det danske land efter dråberne:)
 10. Vær opmærksom på, at lactocare vist er (midlertidigt?) udsolgt. Jeg har været på jagt efter det et stykke tid, og det er ikke til at opdrive. (Hvis I finder det et sted, må I meget gerne sige til!)
 11. På menopur "trak" det meget i mine æggestokke. Og jeg blev ret besværet af det til sidst. Jeg fik af vide, at det er meget normalt, fordi æggene jo vokser som vilde. Jeg fik taget 17 æg ud, og de sidste par dage inden ÆU vraltede jeg næsten, fordi det murrede sådan:)
 12. jeg kom sådan til at tænke på om paragraf 56 også dækker, hvis man får det dårligt pga. hormoner osv? Og dækker den, når man skal op og undersøges/scannes også?
 13. Vi har også været i dronninglund, og de er bare rigtig flinke. Vi var ved samtale ved vores læge i juni og var til første samtale/undersøgelse i dronninglund slut august. Nu går vi og venter på nogle prøvesvar, og da jeg spurgte dem, hvor lange tishorisonterne var sagde sygeplejersken, at vi havde chance for at starte i 2013 - shit! jeg havde håbet, at vi kunne gå i gang med det samme, men når de ikek engang er sikre på, at det bliver i 2013, så er der godt nok længe til:)
 14. jeg har regelmæssig cyklus på 35 dage, har altid positiv æl-test på dag 20 og går ud fra at æl så ligger på dag 21. Min kæreste har for nogle år siden været med i et forsøg, hvor han fik testet sin sæd, og den var helt fin. Vi har altid sex før/under og efter æl (ca hver anden dag, nogle dage hver dag) vi er ikke overvægtige, ryger ikke og drikker næsten aldrig. Min læge vil nok ikke se mig så tidligt (6. mdr har vi prøvet), men jeg undrer mig bare over, hvad f***** der kan være galt med mig:( De ting jeg har remset op, er dem jeg oftest støder på i forbindelse med, at man ikke kan blive gravid, men hvilke andre grunde kan der være?
 15. Jeg har lige knap 2 mdr tilbage på p-piller inden vi begynder PB, og jeg har jo hørt, at man skal være ude i god tid med vitaminerne, men efter mit besøg på apoteket blev jeg da vist bare mere forvirret (Det var ekspedienten vist også selv:)) Men altså, jeg kom hjem med et alm. glas med folinsyre - er det nok? Er det ikke bedre at bruge gravitamin (Eller den billigere udgave?) Og skal jeg begynde på vitaminerne allerede nu, imens jeg stadig er på mine ppiller, eller skal jeg vente til jeg stopper med dem? Og jeg spisr jo allerede en del vitaminer dagligt (b - c - d - fiskeolie og kæmpenatlysolie). Må jeg fortsætte med alle de vitaminer imens jeg spiser gravitamin (el. lign)? Og til sidst: er der nogen, som har oplevet, at deres mens efter p-pille-stop kom tidligere end 3 uger efter (altså efter sidste mens)? Eller er der kun mulighed for at den kommer senere end 3 uger efter? (Gav det mening? Altså, er der nogen, som har oplevet at have en markant kortere cyklus, hvis man stopper på p-piller?)