Stine27

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    52
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Stine27

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 09/21/1983

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    26-08-2013
  1. Jeg blev sygemeldt i februar, og må ikke arbejde før efter barsel. Tiden er sindssyg lang og alt er klart..
  2. Jeg har endnu ikke nået min start vægt, men det nærmer sig da. Efter jeg blev udskrevet sidst har jeg taget 4 kg på, men havde også tabt 8 kg da jeg blev indlagt ( det er ca. 14 uger siden). Men lillemanden har det fint og ligger perfekt på kurven, så jeg er ganske rolig. Synes til gengæld at det går stærkt nu.
  3. Jeg er 20+0 og har tabt 7 kg. Skal dog lige siges at jeg har hyperemisis og for højt stofskifte. Har været indlagt 2 gange, og får piller for at holde på væske og føde. Ville virkelig gerne snart have en god og alm. graviditet..
  4. Vi skal have en lille dreng :loveshower
  5. Lider meget af kvalme og opkast. Blev i sidste uge indlagt da jeg havde kastet op (uafbrudt) i 3 dage, og havde tabt 5 kg. Var stærkt dehydreret. Har fået hyperemesis gravidarum. Nu får jeg nogle vitaminer som dulmer på kvalmen og de kan fås i håndkøb. Kaster stadig op, men det er minimalt nu :)
  6. Efter en fin nakkefold igår, blev terminen rykket til d. 23.08.2013 :loveshower
  7. Jeg er indtil videre sat til d. 26.08.2013, men skal til NF på torsdag. Jeg skal føde på næstved sygehus.
  8. Jeg hopper også med på :) MIT RIGTIGE NAVN: Stine TERMIN: 26.08.2013 FØDESTED: Næstved SCANNINGER: 08.01.2013 JM KONSULTATIONER: ? VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: Jeg tror at det bliver en pige, og manden tror det er en dreng. Vi vil gerne vide det. MULIGE NAVNE: Karoline eller Frederik STØRRE SØSKENDE: ingen TAGET PÅ I KILO: intet endnu GENER:(fx. kvalme, smerter, sover dårligt) Er meget træt og har en del mavesyre. SÅDAN VIL JEG FØDE: Naturligt, men udelukker ikke smertestillende. HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: Min dejlige mand, og muligvis min mor som har et stort ønske om at være der.
  9. For ca. 14 dage siden kom den gode nyhed.. Vi skal efter 2 års kamp være forældre :loveshower Jeg er sat til d. 26.08.2013, og skal til første scanning d. 08.01.2013.. Er så spændt :)
  10. Tusind tak :) Havde det lidt på fornemmelsen, men frygtede at det var progesteron.. Men har haft så mange sure opstød hele dagen, og det plejer jeg aldrig at have.. Nu skal vi bare nyde julen og hygge.. Det er bare jordens bedste julegave :loveshower
  11. FOR JEG ER GRAVID :loveshower :loveshower :loveshower Jeg fik sat 1 æg op d. 5. december, og tog en test i fredags som var negativ.. Men tog en ny idag og den blev lyn hurtigt positiv.. Efter 1 år i behandling med MANGE bump på vejen er det endelig lykkedes... Ville bare lige dele min glæde med alle jer skønne tøser :) Rigtig glædelig jul :jul7:
  12. Kan godt forstå dig. Har selv været igennem 3 inseminationer, og 1 ivf. Er nu i gang med 2. ivf (havde kun tomme ægblære i det første forsøg). Men nu laver vi en aftale om, at næste gang er lykkens gang. Du er mega sej, og det skal nok belønne sig :) Så nu sender jeg en masse :bd :bd :bd din vej :)
  13. Hej Piger Har i nogle erfaringer med suprefact?? Er startet på det i mandags (sprøjter), og har det sindssygt dårligt.. Har de grimmeste humørsvingninger, og er meget svimmel og dårlig. Føler mig rigtig utilpas med og køre bil, og kan knap nok fungere på arbejdet. Bliver det bedre? Knus Stine
  14. Tak for jeres tilbagemeldinger :) Jeg har snakket med sygehuset idag, og hvis det ikke kommer i denne uge skal jeg scannes i næste uge.. Er næsten 100 % sikker på at det er min psyke som forsinker det, men vil bare så gerne igennem næste forsøg. Havde det sindssygt dårligt da jeg ikke havde nogle æg sidst, og det tænker jeg nok lidt for meget over. Det er super dejligt og høre at jeg ikke er alene, og sender en masse :kram :kram :kram Tilbage til jer. Stine
  15. Hejsa.. Første ivf var mislykket.. Havde desværre ingen æg, men 3 ægblære.. Det var et kort forsøg og nu venter det lange forsøg. Jeg fik min mens kort efter behandlingen sidst, og lægerne mente at der skulle gå endnu en periode inden næste forsøg.. MEN nu kommer min mens selvfølgelig bare ikke (og nej jeg er ikke gravid.. har tjekket). Den er snart en uge forsinket, og jeg er urolig for om det er min krop der strejker eller om tankerne påvirker det hele. Har nogle af jer oplevet det samme? Knus