Kringle

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    61
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    2

About Kringle

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Andet
  • Lokation
    Aalborg
  1. Er der ikke noget med at det er vanskeligt at vaske silkedyner? Eller husker jeg helt galt..
  2. Jeg er i gang med den første, har dog købt den på engelsk, synes til tider danske oversættelser kan ødelægge en god engelsk bog..
  3. Nej ikke endnu, men han skal tage billeder til min søsters bryllup i efteråret.
  4. Dette kunne eventuelt være et bud --> http://thomas-simonsen.dk/
  5. Håber alt gik godt til NF :loveshower
  6. Fantastisk beretning, sidder med tårer i øjnene :biglove Fantastisk at opleve genfortællingen af jeres store øjeblik..
  7. Der er måske lidt inspiration at hente her: KlikKlik
  8. Do's and Dont's i forhold til naboer --> hvis man ikke er vant til at bo så tæt på andre mennesker kan det være godt lige at kende de "almindelige" omgangsregler i en opgang..
  9. Mange "får" da en fridag? Såfremt der holdes lukket, kan de vel ikke pålægges at anvende en feriedag/feriefridag? Mange banker, butikker, børnehaver osv. vælger at holde lukket og skolerne er begyndt at kalde det "Kristi Himmelfartsferie"..
  10. For min skyld må de gerne tage kristi himmelfartsdag - der er ingen traditioner forbundet med den dag, og den ligger hele landet i dvale TO dage, fordi det ofte ikke kan "svare" sig at holde åbent fredag.. Det er simplethen for langt ude.
  11. Ellers må vi jo bare allesammen begynde at sprede denne artikel på FB http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1692153.ece Og håbe at den når ham :goodluck
  12. Læser osse spændt med - og vil lige give min FB-viden videre.. Når en jeg ikke er venner med, sender mig en PB, så ryger den i den mappe der hedder "andet" (kommer frem når man går ind på beskeder), og den flasher ikke op som en ny besked.. Så kan være derfor han ikke har svaret endnu.. Krydser fingre :goodluck
  13. Max. cykeltur på 30-40 minutter hver vej for mit vedkommende, ellers bliver det for uoverkommeligt i længden :rolleyes
  14. MLM

    Hvor er de skønne!! :loveshower
  15. Jeg gav min mand et Canon 1000D i morgengave, et super godt nybegynderkamera :)