pipsen2011

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    34
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About pipsen2011

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Der er en femte bog paa vej, saa den fjerde maa have klaret sig ok trods anden forfatter.. Jeg vidste slet ikke der var en fjerde
  2. Mange tak. Saa proever vi med to pakker, med henholdsvis 14 og 16 stk og lidt forskellige former.
  3. Jeg overvejer Magformers i julegave til min 4 aar gamle dreng, men hvor meget skal man have? Jeg taenker paasaettet med hjul, der er vist 30 dele i og saa en pakke mere. Men boer jeg koebe en stor eller lille, er der et minimum for at det er noget ved? Han har aldrig leget med det, kun set det i pakken.
  4. Da jeg arbejdede fungerede det i praksis (jeg skulle godkende ferierne som team manager) som hos jer med undtagelse af julen. Da der jo netop var mange der ville have ferie samtidig, og der skulle vaere daekning af alle 9 sprog, indsendte folk deres oensker. Som hovedregel fik man enten jul eller nytaar, naesten aldrig begge dele. Det foregaar iovrigt paa samme maade paa min mands arbejdsplads (ingenior paa sygehus saa ret essentielt med nok ansatte paa arbejde). Vi havde langt flere paa ferie samtidig end jer,og jeg har ogsaa naegtet folk ferie. Hos os var det ikke alle der fik oenskerne opfyldt (internationalt firma/ansatte i land hvor den 24 december er alm arbejdsdag). Saa byttede og forhandlede man sig frem til en loesning. Men som sagt, saa var der jo ligesom en der havde det overordnede ansvar. Jeg kan sagtens forstaa, hvis du er splittet og gerne vil sige ja til en kollega samt have din ferie med din familie.
  5. Jeg bor i Irland saa for de fleste skulle der bookes flybilletter. Jeg naegtede gerne at diskutere juleferie, inden al sommerferie var afholdt men det var i hvert fald senest omkring dette tidspunkt.
  6. Doc mcstuffin doktorsaettet findes i en gron udgave ogsaa (i hvert fald i Irland).
  7. Man kan faa nogle trekantede, lidt tykkere (farve)blyanter, som hjaelper med at holde korrekt paa blyanten. I Irland hvor de fleste boern er 4,5 naar de starter skole, er bogstaver/tal skrevet med stiplede linier som de saa skal foelge med blyanten selv. Indenda oever de med at tegne spaghetti paa en tallerken, krollet haar paa en klovn for at laere at holde rigtigt paa/kontrollere blyanten.
  8. Jeg brugte den til et ar i min datters pande, hun fik 4 sting efter et fald. Det kan selvfolgelig godt ses, men du skal vide at det er - har flere venner der er blevet overraskede over at faa at det at vide. Kan ikke huske hvorlaenge jeg brugte det, men det holder jo laenge!
  9. I Irland (og England tror jeg) starter man ogsaa preschool som 3aarig og "rigtig" skole, naar man er 4,5. Nogle skoler lader elever starte bare de er fyldt 4, inden 1. skoledag.
  10. I Irland kunne man ikke finde paa at kalde sin laerer ved fornavn, tvivler faktisk paa at mange kender deres laerers fornavn. Det er Mrs. Johnson or Miss Tate....
  11. Hej. Bruger I d-pearls junior eller bare de "almindelige"? Min venindes datter paa 15 uger er under udredning for allergi, og grundet daarlig mave er hun stoppet med dvitaminerne. Vi bor i Irland, og der findes disse to slags. Taenkte de maaske ville vaere en mulighed for hende. Tak!
  12. Jeg har samme problem med min soen (3 aar, 3 mdr) baade med og uden ble, men har ikke haft held til at finde et bestemt maerke. Vi bruger oftest Nameit - de er enten helt perfekte eller meget store. De varierer rigtig meget i stoerrelserne synes jeg, men deres slimfit jeans er nok dem der har siddet bedst. Jeg ville dog undgaa deres joggingbukser, hvis du koeber online - dem svoemmer han naermest i.
  13. Min niece paa 2 har et cirka samme sted og str - ogsaa fra baby af. Tror ikke der gror haar paa selve stedet, men det er altsaa ikke noget jeg laegger maerke til. Hun har nok lidt moerkere haar,men det er normalt daekket af det.
  14. Vi har en Britax Evolva 9-36kg og havde det samme problem - hun vejede for lidt men burde ellers skifte til den næste indstilling ift højden. Ved den vi har, skal hun veje mindst 15 kg, det er vist et krav for at sikkerhedsselen begynder at virke ved sammenstød. Nu bor jeg godt nok i Irland men fik at vide at der er stole 9-18kg, der har bedre (vel længere) seler til høje børn. Hun kan pt godt spændes fast, men der skal bruges kræfter, og hun skal helst ikke have en tyk cardigan paa. Da vi alligevel skal have en ny stol til vores yngre dreng, har vi bestilt en BeSafe iZi Up X3 fix til hende, og saa overtager han Britax. Den læste jeg, herinde et eller andet sted, skulle være god til høje tynde børn. Der er leveringstid, saa har ikke prøvet den med hende endnu.
  15. I Irland hvor jeg bor, er meningerne delte. Klinikken, der testede min datter, anbefalede jeg stoppede med at amme. Min laege sagde, at det ikke gjorde en forskel. Hun havde eksem, og det blev helt klart bedre efter amningen stoppede, og med undtagelse af 2 gange havde hun altsaa aldrig selv faaet maelk.