milda

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    4
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About milda

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    16-07-2011
  1. NAVN: Tine ALDER: 32 BOR I: Århus / Brabrand UDDANNELSE/ARBEJDE: Pædagog FRITIDSINTERESSER: venner og familie KÆRESTE / GIFT: gift TERMIN: 16/7 2011 (skal dog have kejsersnit,så fødslen er lidt før, men vi har valgt at holde datoen hemmelig for venner og familie... og af frygt for nogen kigger herinde, så er den også hemmelig for jer) :) FØDESTED: Skejby DRENG/PIGE: dreng MULIGE NAVNE: Theodor ANDRE BØRN: ingen VÆGTFORØGELSE: ca.11 kg STRÆKMÆRKER: jeps - maven ligner jo nærmest en stribet zebra KVALME: ingen ØDEMER: fødder og hænder - kommet den sidste uge PLUKVEER: en smule RYGSMERTER: en smule BÆKKENLØSNING: nej FØDSELSFORM: planlagt kejsersnit pga tidligere operation omk. livmoderen FRYGT FOR FØDSEL: ikke specielt, men sommerfuglene begynder da at melde sig HVEM SKAL MED TIL FØDSEL: min mand SOVER DÅRLIGT OM NATTEN: det er efterhånden svært at finde en ordentlig stilling SJOVE SPISEVANER: har bare lyst til at spise hele tiden SÅ LANGT HENNE VED SIDSTE OPDATERING: 37+6 MSN: SCANNING: blev scannet for ca.3 uger siden pga smerter øvert i maven... alt var ok - smerterne stammede fra hans hoved - han har valgt ikke at vende sig NÆSTE LÆGEBESØG: har ikke flere tilbage - alt så fint ud sidst JORDMODER: skal afsted til sidste besøg på mandag d.4/7 ANDET:
  2. Jeg venter en dreng - og døjer også med det i perioder. Det der virker bedst for mig er mandler... så jeg har altid en lille pose mandler i tasken. Held og lykke med det hele.
  3. På min arbejdsplads (børnehave) har vi fået af vide fra Sundhedsstyrelsen at det ikke længere er nødvendigt at blive sygemeldt pga lussingesyge, idet det ikke er så skadeligt som man før har troet.