MiniMuuh

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    21
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About MiniMuuh

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 12/23/1987

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  • Lokation
    Aalborg
  1. Herhjemme hos os er det som regel omkring 18.30. Jeg ville egentlig gerne spise tidligere, men min mand har først fri fra job kl. 17.30 og vi kan derfor ikke spise før. Mandag/fredag har han først fri kl. 19, og der spiser ungerne og jeg tidligere - omkring kl. 18.
  2. WEE

    Tillykke :loveshower Jeg husker tydeligt da min datter tog sine første skridt. Det er en stor dag! Der er ikke noget at sige til du er stolt!
  3. Velkommen til :) og stort tillykke med graviditeten!
  4. Jeg krydser fingre for dig! :goodluck
  5. Ih hvor frustrerende! Håber snart du får vished om, hvad der foregår. Jeg har prøvet at gå 14 dage over tid - og jeg endte med at bruge en formue på g-tests. Ja, man bliver skide nysgerrig og noget så frustreret og utålmodig! Dog har jeg også prøvet først at kunne teste positivt i uge 6 (3+6 den ene gang, og 6+2 den anden). Jeg krydser fingre for at du får en positiv test inden længe. Og hvis det ikke skulle ske, så at du får din mens hurtigt, så du kan komme videre. :kram
  6. Vi har haft samme tanker herhjemme som dig. Men vi har besluttet os at fortsætte alligevel. Jeg er helt enig i, at der er så meget i julen, og at skulle holde fødselsdag for familien vil næsten være umuligt da de alle har noget de skal hver især i december. Men samtidig har vi snakket lidt frem og tilbage og fundet ud af, at det måske ikke vil passe så dårligt ind i vores liv alligevel, så vi giver det chancen. Og bliver jeg gravid er det bare fantastisk!
  7. Hvor fantastisk. Stort tillykke! Her er min søster også gravid, og vi forsøger ihærdigt at lave en baby så jeg kan barsle sammen med hende (endnu en gang - det gjorde vi nemlig også sidst ;)) Jeg krydser fingre for, at du snart følger i din søsters fodspor!
  8. Det lyder rigtig spændende med babytankerne I render rundt med. Det er helt korrekt, at et p-pillestop kan gå ind og have påvirkning på cyklus. Det er langt fra alle der oplever det og mange gange er det ikke noget der spiller en væsentlig rolle. Ang. temperaturmåling er jeg næsten helt blank. Jeg ved dog, at det ikke er vildt store udsving der kommer, så temperaturen skal måles samme tidspunkt og helst inden du står op, da aktivitet kan gå ind og påvirke. Jeg har aldrig selv prøvet metoden, men der findes mange artikler på nettet, så måske du kunne google dig frem. Når jeg skal teste for graviditet, køber jeg enten g-tests på trendsales (her er det vildt billigt - ca. 2-3 kr stk). Men de tests jeg har bedst erfaring med fra butikkerne, er Clinic fra apoteket. Valmed derimod kan jeg slet ikke have med at gøre. Men der er vi jo så forskellige. Mht. at teste for graviditet efter ægløsning vil det være sikrest at vente 14 dage fra ægløsningen har fundet sted. Så dagen hvor din mens udebliver - eller dagen efter. Pøj pøj med beslutningen :)
  9. Åh ja, de kære faser. Glæd dig til at hun bliver ufattelig far-glad i stedet for ;) Min dreng på 7½ måned er lige sådan! Hvis bare Far forsøger at give ham sutten i søvne, bryder han ud i skrig. Min datter gjorde det samme omkring denne alder da hun var lille. Og om nogle måneder er det omvendt. Så er det kun far der duer. Noget mere kritisk, hvis ikke lige far er hjemme fra arbejde :D
  10. Det bliver bedre med tiden! Da min søn - som nu er 7 måneder - var helt lille havde han kolik. Jeg havde ham sjældent med nogle steder den første måned fordi jeg ikke vidste hvornår han ville få en skrigetur. Det blev bedre jo bedre jeg lærte ham at kende heldigvis. Han er dog typen, der ikke vil sove når vognen triller, så når jeg er på tur rykker vi lidt rundt på hans rytme. Det eneste du kan gøre er, at springe ud i det og få masser selvtillid når det hele går godt. Selvfølgelig vil der være tidspunkter hvor alt bare kikser. De situationer kommer der også nogle af - det kan ikke undgås. Nu har jeg også en datter på 2 år, og selvom jeg efterhånden synes jeg er en noget "øvet" mor så er der tidspunkter hvor jeg stadig føler mig presset og stresset (fx. når begge skaber sig i bussen). Jeg håber du får øvet dig en masse. Tag evt. en veninde med på tur, så du ikke står I det alene. Det plejer at hjælpe lidt på bekymringerne at man har en at læne sig lidt op af. Pøj pøj.
  11. Jeg har en datter fra oktober 2008.
  12. Jeg har haft god erfaring med at købe tests på trendsales. Det er superbillige, og har fungeret perfekt! Dette gælder både ÆL tests og G-tests.
  13. En mild murren i mit underliv, og ÆL udflåd i spandevis.
  14. Så er det vist også på tide jeg melder mig under fanerne. Jeg er i øjeblikket uden billede, da jeg har oplevet på tidligere forums, at venner og bekendte bevidst snager <_< Jeg er 23 år, og kommer fra Aalborg. Her bor jeg sammen med min dejlige mand på 28 og vores 2 børn (pige fra 2008 og dreng fra 2010). Jeg er til dagligt studerende, men går i øjeblikket hjemme på barsel. Vi gik i gang med hele dette "baby-projekt" for en lille måneds tid siden, og jeg forventer min mens i morgen. Dog har jeg i dag testet negativ, så håber min mens dukker op til tiden, så min cyklus er stabil.