k.østergaard

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    59
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About k.østergaard

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Du er IKKE alene! :kram Den ene af mine piger har også perioder, hvor det kun er far, der duer :boo Det gør bare SÅ ondt, og jeg forstår fuldt ud, hvad du mener, når du siger, at du en dag brænder sammen! Avs. Jeg husker tydeligt en dag, vi var på besøg hos en af mine veninder, hvor Karoline afviste mig til fordel for far. Min veninde rejste sig straks og kom og gav mig et kram. Hun kunne godt se, hvor meget det påvirkede mig, og hun kunne sætte sig ind i, hvor hårdt det må være. Heldigvis har jeg tvillingepiger, og Viktoria har aldrig afvist mig, så jeg har altid en at tage mig af. Det har reddet mig MANGE gange :kuller Det gør ikke mindre ondt, når din datter afviser dig, at jeg skriver det her, men bare husk på at du ikke er alene, og det er ikke noget, du har gjort mod hende, der gør, at hun nogle gange foretrækker far! Hun er bare glad for sin far :kiss
  2. Stort tillykke med at du venter tvillinger! Det er det mest fantastiske:) Jeg har to piger på 18 måneder. Med hensyn til puslebord vil jeg sige at det afhænger meget af om I bor i en etage eller to. Vi har puslebord både ovenpå og nedenunder, men det ville vi også have haft, hvis der kun var en baby:) Det er bare rart at man ikke behøver at gå nedenunder hver nat for at skifte eller ovenpå om dagen. Tænk på at alting skal gøres to gange;) Hvis du tænker, at du vil bruge to borde, så du kan have dem begge liggende på en gang, så bare husk på at de ikke er ret gamle før end det er for farligt:) Og ellers så er det jo meget sjældent at de laver i bleen på samme tid;) Så jeg vil sige at I kan nøjes med et puslested hvis I bor i en etage og to pladser hvis I bor i flere etager. En anden uundværlig ting da pigerne var små var denne http://www.babytorvet.dk/shop/original-motorikgynge-1347p.html motorikgynge. Når jeg var alene med dem og de var kede kunne jeg have en på armen og en i gyngen. Spørg endelig hvis du vil vide mere!:)
  3. Mine piger har et par hjemmesko til at stå ovre hos dagplejeren. Derudover har de en flyverdragt liggende derovre og et sæt skiftetøj. Ellers har de bare det overtøj på som de sover i når vi tager afsted om morgenen. I vores tilfælde en ulddragt, vanter, hue og overtræksfutter. Og så er det jo forskelligt fra dagplejer til dagplejer om du skal have barnevogn og dyne osv til at sove med. Min har heldigvis en til begge piger:) Ellers synes jeg det lyder som om du har de mest nødvendige ting. Min dagplejemor har ikke brugt andet end deres ulddragter indtil videre idet hun går ud med de store børn mens mine piger sover. Så det er nok først når de selv kan deltage i udelege at du vil få brug for regntøj og termotøj. Ellers har du det jo derhjemme og kan tage det med næste dag:) Så det vigtigste er nok bleer, et sæt skiftetøj og ting til at sove ude:) Håber det kan bruges. Jeg havde nemlig nøjagtig de samme tanker som dig inden mine startede:)
  4. Det er også den vi har. Den var guld værd da pigerne var små og man kunne gynge dem til ro uden at være bange for at de faldt ud. Nu hvor de er knap et år har vi stadig siderne på og bruger den nu med bolde i. Tøserne elsker den:) (null)
  5. Hmm nej det kan jeg ikke lige huske. Men det der hjalp mest var vist at spænde/løsne skruerne i siden af stolen. Der er ikke andet for end at prøve sig frem:)
  6. Vi har også disse borde og da vi har tvillinger har vi jo to styks:) Vi døjede også med det mellemrum men undrede os alligevel over at mellemrummet på de to stole ikke var lige stort! Så min mand måtte igang med at undersøge:) Han fandt ud af at det afhænger af hvor meget stolen er spændt sammen i siderne og af hvor langt fremme fodstøtten sidder. Ved at justere på de to ting har vi kunnet lave mellemrummet mindre men det er desværre ikke helt forsvundet endnu.
  7. Takker også for link :balloons Har også købt en og håber at mine tvillingepiger kan dele :rolleyes
  8. Håber det virker ligeså godt for jer som for os med den sovepose! Vi gør så det at vi lige lægger dynen over hende også når vi putter hende så hun ligesom føler at hun har noget over sig og så tager vi den af hende når hun sover så hun ikke koger.
  9. Jeg har også en lille pige der sparker sin dyne af om natten og dermed bliver kold. På det seneste er hun så også begyndt at vende sig på tværs i sengen ligesom din dreng. Vi har så en stor fast skumsengerend så problemet er mere at hun ligger meget ubehageligt fordi hun jo ikke kan være der. Løsningen for os har været en sovepose fra IKEA til 99 kr! :loveshower Med den på er hun varm hele natten og hun kan heller ikke få møvet sig rundt :loveshower Det var måske en løsning? Jeg tror også Voksien er for varm indendørs.
  10. Stort tillykke med dine to guldklumper! Hvor er det bare flot at du har båret dem så længe, tillykke med det også:) Jeg har selv et par tvillingepiger på 7,5 mdr men de kom desværre allerede i uge 32+3:( Held og lykke med det hele og kan kun sige GLÆD DIG:) Det er en fantastisk tid du går i møde!
  11. Ja så er der da gode chancer :loveshower Her er der også tvillinger i både min mors familie og i min mands familie. Alligevel blev vi noget overraskede til skanningen :blink Min mormor har 4 søskende hvor det er to hold tvillinger og så fik min moster et sæt tvillingepiger for to år siden :kuller Men jeg krydser fingre for at du er så heldig at få lov at opleve at have tvillinger :wee Det er intet mindre end vidunderligt at se dem sammen :loveshower
  12. Ja som Miss-Mette siger skal du skannes for at finde ud af om du er så heldig at vente to :loveshower Jeg har tvillinger på 6,5 måned, og det blev først opdaget til nakkefoldsskanningen i uge 12. Min oplevelse som tvillingegravid var at de praktiserende læger ikke har den store erfaring med tvillingegraviditeter og selv til 32-ugers undersøgelsen havde min læge meget svært ved at skelne de to hjertelyde fra hinanden :rolleyes Men til en tidlig skanning i uge 6-7 vil jeg mene man kan se om der er en eller to :goodluck Har du nogen speciel grund til at tro et er tvillinger, eller er du bare nysgerrig? ;)
  13. Jeg fødte mine tvillingepiger 8 uger for tidligt, så det er jo heller ikke ekstremt for tidligt, men lige på vippen til at være meget for tidligt. De vejede 1540 gr og 1760 gr så de var jo også meget større end din lille fyr. Men jeg kan SÅ godt følge dig i det med at føle sig snydt! Selvom jeg godt vidste at der var store chancer for at de kom for tidligt, når nu der var to, føler jeg mig alligevel snydt for oplevelsen af at være højgravid og gå og vente på hvornår de mon kom. For slet ikke at tale om forløbet bagefter. Vil så gerne prøve at opleve at få en "normal" størrelse baby som man kan tage med sig hjem hurtigt efter fødslen. Ikke at blive adskilt fra baby lige efter fødslen, at kunne have baby hos mig hele tiden i stedet for at kigge gennem den dumme kuvøse. Men hvor er det dog en flot vægt din bette fyr har fået kæmpet sig op på! Hvordan går det med ham? Og kan du klare livet på neonatalafdelingen? Det er man nødt til at have oplevet for fuldt ud og forstå hvordan det er!
  14. Wauv trillinger :loveshower Tillykke med det! Vi har selv lige holdt barnedåb for vores tvillingepiger :biglove Glæder mig til følge dig :goodluck Er da lidt fascineret :respekt
  15. Jeg fødte mine tvillingepiger på Randers Sygehus den 24.12.11 og jeg har kun rosende ord til overs for både fødegang, barselsgang og familieafsnittet. Man føder naturligvis på fødegangen og bliver herefter flyttet til barselsgangen indtil du har været ude og tisse og de er sikre på at du er ok. Her er der sygeplejersker til at hjælpe med diverse ting. Herefter bliver du flyttet til familieafsnittet hvor man er lidt mere overladt til sig selv. Man kan altid ringe efter en sygeplejerske men det er sidste stoppested inden man kommer hjem:) Jeg fødte 8 uger for tidligt så mine piger var indlagt på neonatalafdelingen mens jeg boede på familieafsnittet så jeg så en del nybagte familier mens jeg var der:) Mit indtryk er at folk fik lov at blive der så længe de selv følte de havde brug for. Der var ingen der blev smidt hjem før der var styr på fx amning og barnet var tip top. Jeg vil helt klart sige at personalet var med til at gøre de 4 uger vi var indlagt overkommelige!