så klar

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    55
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About så klar

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Den købte vi til Lukas i julegave den kostede kun 200 kr i Bilka. Han elsker den, han er selv begyndt at kravle hen og hejse sig op på knæ ved den.
  2. Jeg får let kvalme mens jeg tager dem, men ikke noget der betyder noget.
  3. Skønt at se, at jeg ikke er den eneste der allerede tænker på barn nummer 2. Vi fik en dejlig søn for 3 mdr siden. Men jeg var straks i gang med at planlægge den næste. ;o9. Vi har besluttet os for at vente til december/januar mdr så han kan nå at blive ammet i et godt stykke tid. Men jeg vil heller ikke vente for længe, da jeg bliver 36 her til sommer.
  4. For 3 mdr siden fik vi en skøn søn. Vi skulle også bruge donor sæd, da min kæreste har haft kræft. Men virkelig ikke noget vi tænker over i hverdagen. Og tænk hvis man fravælger sådan en skøn gave som det er at få¨børn, bare pga gener. Man er jo selv med til at forme børnene uanset gener. Held og lykke med det hele.
  5. Det hjælper ammebrikker rigtig fint på.
  6. Jeg er også offentlig ansat, og går fra 8 uger før. Dvs jeg gik på barsel i går.
  7. Jeg døjer sindsyg meget med væske i mine fødder, mine skinneben og i mine arme. Glæder mig til det forsvinder igen, for det gør ofte sindsyg ondt.
  8. Jeg er så heldig at få lige godt 9000 tilbage, men kommer også snart til at få en mega tandlæge regning, så det passer fint. Og hvis der er mere tilbage, så skal de gemmes til jeg skal på barsel, det er jo desværre ikke helt billigt.
  9. Måske vi kunne bruge bare lidt hjælp her ;o)
  10. Hvor er den sød, har lige hørt den på youtube.
  11. Sikke da en dejlig opdatering. Ens vielsesring er bare noget helt specielt.
  12. Jeg har været der i maj måned, og der var lidt koldt, vi havde nogle få dage, hvor vi kunne gå i stumpebukser, men ellers var det rimelig koldt. Jeg ved ikke om det har ændret sig, men da vi var der var det kun folk over 50 der kom der. De blev ved med at kalde os det unge par. ;o). Der er en skøn natur der, men jeg synes ikke der var så meget andet at tage sig. Men det kan sagtens have ændret sig, jeg tror det var i 2007 vi var der.
  13. At drikke danskvand hjælper mig helt vildt, når det kommer.
  14. Voice. Men måtte da indimellem zappe kortvarigt over på x factor.
  15. Det bliver heldigvis mere og mere. Men det er mest om eftermiddagen/aftenen. Men sikke da en fantastisk følelse det er.