Tweedie

Medlemmer
 • Content count

  71
 • Joined

 • Last visited

About Tweedie

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 11/12/1986

Profile Information

 • Status
  Andet
 1. Suverænt god ide.. :D :super
 2. Nysgerrig, hvad dælen er slantegilde?
 3. Hvis det var mig, ville jeg smide det meste ud, såsom plakater, pudebetræk. Hvis du har en VHS-maskine, så måske beholde nogle af videobåndene. Hvor mange mapper har du med dem? Og i så fald måske sorter i dem og så beholde en mappe?
 4. Jeg var med da min lillesøster skulle føde hendes pige. Jeg var blevet spurgt længe inden om jeg ville tage billeder, hvilket jeg svarede ja til. Hun er den dag idag, glad for at jeg tog de billeder, selvom nogle af dem kunne hun godt have undgået. :lolhit Jeg var dog på ingen måde forberedt på hvad der ville ske, hvordan det ville se ud, hvor lang tid der kunne gå osv. Men hold da fest hvor var det en skræmmende og fantasisk oplevelse. Jeg synes det er uvirkeligt at man kan få en person ud, dernede fra, og hvilke kræfter en kvinde egentligt kan have. Da lillepigen kom ud, blev hun med det samme lagt op til min lillesøster og det første jeg siger til hende (med en tåre rendende nedad kinden)er: "Jamen, hun har jo øjenbryn." (min lillesøsters øjenbryn er ikke ret tydelige) Både min lillesøster og vores mor var færdig af grin. Jeg fik lov til at klippe navlestrengen over og hold da fest det var en underlig følelse, men jeg var på en måde stolt. Jeg var meget glad for at få lov til at komme med. Det er en oplevelse man slet ikke kan beskrive.
 5. Tror måske det har noget at gøre med bakterier?
 6. I forhold til testen igår, så kan man i hvert fald godt se en forskel.. Så herfra et stort TILLYKKE.. :balloon
 7. Tillykke med ham.. :loveshower
 8. Stort tillykke med lille Johan.. :loveshower
 9. Tillykke med den veloverstået og hurtige fødsel.. Hvor ser han da bare lækker ud.. :loveshower
 10. Det er da lidt sjovt, at man skal kende dynens "historie".. :D
 11. :glad Stort TILLYKKE.. :glad :super
 12. En lille opdatering fra mig. Jeg er lidt stolt af mig selv, jeg har ikke rørt sodavand de sidste 14 dage, hvilket er en stor ting da jeg godt kan drikke mellem 2-4 liter per dag, men jeg synes dog at vand er kedeligt i længden, så jeg har købt et mini lager af fun saft sukkerfri.. Og jeg er da blevet helt vild med solbær. Vidste slet ikke det smagte så godt.. Mums.. Men jeg glemmer dog at spise 5-6 måltider om dagen.. :whistling hvilket alle ved, at det er en vigtig ting med hensyn på vægttab.. Så det er jeg nød til at "øve" mig lidt i.. I starten af ugen havde jeg købt en plade marabou, som jeg på en eller anden plan havde glædet mig til, men til min store skuffelse, så smagte den ikke som den plejede, så det har vist hjulpet at jeg har "slettet" mit sodavand eller rettere sagt sukkerforbrug.. :glad De sidste par år har jeg gået med eksem på mine hæle, hvilket har irriteret til tider, men min læge har bare givet mig noget creme med sætningen, det skal nok forsvinde. Har prøvet flere forskellige cremer, men lige meget hjalp det. Men så kom jeg ind til en anden læge og vupti fik jeg da en henvisning til en hudlæge. :glad Fik noget "nyt" creme (har prøvet det før), men denne gang skulle jeg have film ovenpå (føles helt forkert) og så fik jeg nogle røngten stråler agtig noget og det skulle jeg have 4 gange med 14 dages mellemrum, for at se om det kunne hjælpe på det.. Jeg er bare så glad for jeg endelig får hjælp, da det virkelig er en gene, nogle gange kan jeg slet ikke gå. På tirsdag skal vi til dyrelæge med den ældste hund, da han skal aflives :boo hvilket jeg slet ikke har lyst til men jeg vil heller ikke have at han skal lide.. Men hvor vil jeg dog savne ham, han er min første hund og han har virkelig gjort alt for at glæde mig, kunne slet ikke have ønsket mig en bedre "starterhund". Jeg har dog valgt at jeg vil have en tattoo som minde om ham, (det vil også blive den første tattoo. Knusser Sally..
 13. Nej hvor ser den da vildt lækker ud.. Lige til at spise... :sandie
 14. Jeg har altid haft den ide om at plaster hjælper på alt, :blush så jeg plejer at sætte et stykke plaster på, så jeg undgår at klø i dem, da det er lidt besværligere med plaster på..
 15. Det er jeg ked af at høre.. :kram2 :kram :kram :kram :kram :kram