Cloverblossom

Medlemmer
 • Content count

  417
 • Joined

 • Last visited

About Cloverblossom

 • Rank
  Meget aktiv
 • Birthday 09/21/1986

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  22-05-2012
 • Lokation
  Aalborg
 1. Så er min anden fastedag igang. :-) har idag spist morgenmad: 70 g hindbær og 50 g græsk yoghurt 10 % = 90 kcal. Så jeg spiser nok en salat til frokost og så en let aftensmad (ved ikke helt hvad endnu)... Andre der er med i dag? :-)
 2. Rigtig god fastedag til jer der er igang! :-) jeg regner med at faste i morgen :-)
 3. Hvor er I seje! Og fedt vi bliver så mange :-) synes det er rigtig motiverende at have nogen at dele det med... Jeg følte mig almindeligt sulten til morgen. Spiste noget græsk yoghurt med hindbær, en skvis mælk og en smule kokosolie og det mættede faktisk fint. Men lige nu føler jeg mig faktisk ret sulten igen... Det synes jeg er lidt for tidligt :-)
 4. Den suppe så rigtig lækker ud! Den må jeg prøve en af de næste dage :-) Og jo, det er lidt ekstremt, men indtil videre går det godt med det, og jeg lytter nøje til min krop. Det skai ikke gå hen og blive skadeligt eller fuldstændig uudholdeligt men hvis det kan give mig hurtige resultater på vægten de her tre uger, vil jeg kunne nyde det så meget mere ikke at tænke så meget over hvad jeg spiser den efterfølgende måned på ferie :-)
 5. Har idag spist et spejlæg, lidt avocado og tomat først på dagen, en nektarin midt på dagen, en kyllingesalat med æble, ærter og hasselnød vendt i en dressing af græsk yoghurt, lime, en skvæt vand og urtesalt til aften og har lige sluttet dagen af med 120 g. skalrejer - mums! I alt 501 kcal og en veloverstået første faste dag :-) har følt mig sulten i perioder, og haft lyst til alt muligt, men det har ikke været uoverkommeligt, så har bestemt mod på at gøre det igen. Glæder mig dog til en "normal" dag i morgen :-)
 6. Jeg vil også gerne melde mig under lchf fanerne herinde nu :-) har spist efter det siden i onsdags, og det går indtil videre rigtig godt! Tusind tak for inspiration herinde til langt om længe at komme igang med det.... :-)
 7. Jeg er med på vognen her! :-) jeg er gået over til at spise lchf i onsdags og går nu også igang med 5:2 kuren, med første faste dag i dag :-) Har tænkt mig at give den gas i tre uger med begge dele (hvor jeg holder mig omring 1200 kcal på de normale dage) for at tabe mig inden jeg og familien skal en måned til Canada, hvor jeg gerne vil kunne spise som jeg har lyst til, men stadig lige have i hovedet at begrænse kulhydraterne, når det er til... Og så går jeg all in på lchf igen når vi kommer hjem, og alt efter hvordan det her faste går, så forsætter jeg også med det, for at komme af med de overflødige kilo :-) Mit endelige mål er at tabe omkring ti kilo. Jeg ved jeg kommer til at tage noget på på ferien, men derfor er det bare ekstra dejligt at vægten i dag siger -1,3 kilo siden i onsdags :-D Og ligeledes har jeg ikke spist noget som helst sukker siden onsdag - hvilket nok er det jeg er allermest stolt over :-D Er spændt på hvordan jeg klarer mig igennem min første faste dag! Får mit første måltid nu: spejlæg, tomat og avocado. Rigtig god faste vind, til jer andre der også faster i dag :-)
 8. Tusind tak for jeres trøstende ord! Synes virkelig det har været en svær beslutning og er ret ked af min mand ikke er her når det sker, men heldigvis er min mor her så i stedet, for ville ihvertfald ikke være alene med ham lige i den forbindelse, når jeg ikke har det 100 procent godt med det.. Det er godt nok ikke nemt med sådan en beslutning, hvor man kan se risici uanset om man vælger til eller fra...
 9. Tillykke med jeres skønne datter! :loveshower
 10. Har en tid til Elians 3 måneders vaccination d. 23. hvor han præcis fylder 3 måneder.. Får simpelthen så ondt i maven bare ved tanken.... Er så bange for at der skal ske ham noget pga. det, selvom der ikke er nogen egentlig grund til, at han ikke skulle kunne holde til det.. Kan simpelthen bare ikke forene mig med tanken, men føler ikke jeg kan vælge det fra/udskyde det, blot på baggrund af min mavefornemmelse. Specielt ikke når min mand er for at han får den.. Men kan alligevel ikke få "Hvad nu hvis-tanken" ud af hovedet, og gruer for den og de efterfølgende dage....
 11. Puhh synes det er svært med den søvn.. Min sp har sagt at vi kan gå ud fra at baby uanset om h*n lige har sovet 3 timer eller tyve min vil være træt efter en time - allerhøjest to.. Lige for tiden sover Elian typisk højest en halv time, hvis han bliver lagt for sig selv om dagen (i lift enten i soveværelse eller i barnevogn og nogen gange i vores seng). Ligger jeg sammen med ham i sengen eller har ham i viklen kan han nemmere tage 1½ - 2 timer.. For at få ham til at falde i søvn virker det lige for tiden at svøbe ham i dynen eller et tæppe, hvis dynen er for varm og vugge ham i mine arme til han er nogenlunde væk, hvorefter jeg kan lægge ham forsigtigt.. Ofte vågner han ved at tabe sutten, nogle gange skal han bare have den igen og så sover han videre. Andre gange må han op og vugges igen, og nogle gange er han vågnet for meget op til at kunne falde til ro igen. Kan mærke han er træt når han begynder at blive pylret og gerne vil tage sutten. Når han at blive for træt skal han til gengæld overtales til at tage sutten, og nogle gange er det kun brystet der virker. Synes det svinger fra dag til dag, hvor nem han er at putte og hvor godt han sover.
 12. Det er dejligt at høre :) det er skønt at være kreativ og sjovt med nogle ting til den bette man selv har lavet :) glæder mig til at få overskud til at lave lidt igen.. Mht hagesmækken vil jeg faktisk sige hellere lidt stor end for lille. De kan godt nok savle sådan nogle små nogle, og overvejer faktisk at lave nogle selv også, for dem vi har købt synes jeg hurtigt er blevet for små...
 13. Fandt lige en opskrift på hjemmelavet fingermaling: http://www.libero.dk/Dig-netop-nu/Artikel/?contentId=299384 :) Så bliver det vist ikke mere uskadeligt ;) den skal afprøves her, for vil rigtig gerne lave et aftryk af E's fod og hånd og sende det til manden, som skal være på grønland de næste tre måneder...
 14. Det var godt :)
 15. :haha :biglove