bettyboop1984

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    95
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af bettyboop1984

  1. Vi er inviteret til stor fødselsdag uden børn, og vores søde dagplejemor har sagt at hun gerne vil passe Luca på 20 mdr fra lørdag til søndag. Vi har ikke snakket om at hun skal have noget for det, men hvad synes I er fair?
  2. Hej, den forskel som jeg kan se er at easyfit "bare" er et andet beslag end det man normalt bruger til en yepp stol. Easyfit kan monteres direkte på bagagebæret, som fx er relevant hvis man har en elcykel.
  3. Hej. Jeg vil gerne høre, hvad I synes er bedst! Tandbørstning på barnets præmisser, det betyder at tænderne ikke bliver børstet særlig grundigt, men ingen gråd. Eller at man holder barnet og sørger for at tænderne bliver børstet ordentligt! Vi har i en længere periode gjort det første men jeg synes ikke det bliver gjort godt nok. Forsøgte derfor med den anden metode her til aften. Det tager ikke ret lang tid. Tænderne blev børstet rigtig godt, men knægten blev ret ked af det. Han fik et stort kram bagefter men det tog lidt tid inden han var god igen.
  4. Lad være med at farve dem. Det gjorde jeg sidste år, og bodyerne mistede en del blødhed ved det:(
  5. Vores dreng er 13 mdr, og har de sidste 5 mdr sovet i uldsovepose fra Engel. Det er rigtig rart ikke at skulle spekulere over om han nu sveder eller fryser. Han har langærmet uldbody og bomuldsnattøj.
  6. Hej. Det er godt nok træls! Kan du ikke klage over sælger, hvis det fx er på trendsales? Jeg tror ikke der rigtig er noget at gøre, desværre. Hvis det er den klassiske voksi så må dynen jo slet ikke vaskes. Du kan godt prøve at vaske den med lanolin, den kan vel næsten ikke blive værre:(
  7. Hej. Vi har brug for hjælp. Vores søde lille søn på 1 år, vil pludselig ikke i seng om aftenen. Førhen faldt han i søvn ved mig, når han blev ammet, eller også brugte jeg op ned metoden. Den virkede fint, og han faldt i søvn selv efter max 30 minutter uden gråd. Men nu er den helt galt! Bare jeg siger at nu skal du i seng, græder han. Når han bliver ammet falder han i søvn, men lige så snart jeg tager ham fra, så vågner han og begynder at snakke. Når jeg prøver at putte ham i sin egen seng, græder han helt vildt og er slet ikke til at trøste. Heller ikke når jeg så tager ham op. Han skriger (nærmest) i mine arme og går i flitsbue. Jeg har prøvet at synge for ham og læse en bog, men han går helt i baglås. Den sidste uge er han først faldet i søvn, når jeg er gået med ham i seng ved 9-10-tiden, og det er efter flere putteforsøg. Han sover til næste morgen. Men jeg kunne godt tænke mig, at han igen sov i sin egen seng på sit eget værelse, så der kunne blive plads til manden igen. Vi ved ikke, om det kan skyldes, at han for første gang har sovet ved sin mormor og morfar, fordi vi begge lå med roskildesyge. Mormoren siger at det gik fint og med kun lidt gråd. Han er lidt forkølet, og hoster men har ikke noget med ørerne. Snot og hosten er først kommet de sidste par dage. Nogen gode forslag?
  8. Hej. Vores søn er 1 år, og vi plejer at spise mellem kl. 17 og 17.30. Nu har manden fået nyt job, hvor han først har fri kl. 17.30. Er i tvivl om, hvad vi så skal gøre. Hvad gør I andre med lidt trælse arbejdstider?
  9. Jeps, det vil være hver dag.
  10. Han kan være hjemme senest 18.15 forhåbentlig. Knægten plejer at blive puttet ved 19-tiden
  11. Hvad er det for et legekøkken, som blev et fejlkøb?
  12. Det er altså ikke al uld som kan vaskes i maskinen. Husk altid at tjekke vaskeanvisningen. Det er heller ikke alle vaskemaskines uldprogram som er gode. Det er bare så ærgeligt at få ødelagt sit tøj!
  13. Luca bruger uld i de måneder med r i. Så ja vi har taget det i brug:)
  14. Kan kun anbefale body'er fra Engel. De er bare lækre:)
  15. Hej skønne kvinder. Jeg skal til at købe uldbodyer til junior, og jeg er i tvivl om hvilken størrelse uldbody fra Engel jeg skal købe. Han bliver et år til december og bruger 74-80 i bodyer nu. Skal jeg virkelig købe 86-92??? det virker meget stort!
  16. Tak for jeres hurtige svar. Nu har jeg bestilt i str. 86-92:)
  17. Hej søde kvinder. Vi skal have noget legetøj til bettefisen, han fylder snart 9 mdr og skal have noget der styrke finmotoriken. Vi synes det er noget af en jungle at finde rundt i, så vil høre om I ikke har nogle gode ideer?
  18. Har brug for et godt råd. Jeg har vasket min søns figurer til en bondegård og nu er der kommet vand ind i dem, fordi der var hul i bunden på dem, som jeg desværre ikke havde set. Nogen der ved hvordan jeg nemmeste får det ud igen?
  19. Hej. Jeg er ved at skulle finde en vinterjakke til bettefisen, han bliver 1 år til december. Jeg synes, der er rigtig mange finde anoraker, men er det smart eller besværligt?
  20. Hej, Abus Hubble har magnetlukning, så man undgår at komme til at nive barnet, når hjelmen skal lukkes. Det er lidt smart. Husk at hjelmen skal sidde lige på hovedet og ikke skråt på baghovedet.
  21. Ja som overskriften lyder, har baby brug for en vinterjakke? Han bliver 1 år til december? Jeg er nemlig faldet over denne og synes den er ret fed og ok billig. http://shop.nordstrom.com/S/the-north-face-true-or-false-reversible-jacket-baby-boys/3506646?origin=related-3506646-0-1-1-2-Rich%20Relevence&BaseUrl=Baby+Boy+Clothing+(0-24+Months)&PageCategoryId=PP
  22. Han skal også have en flyverdragt, da han skal starte i dp om 2 uger. Synes bare den er rigtig fed:)
  23. Hvordan lærte I hende at falde i søvn selv??
  24. Hej Camillat, har I fået købt hi-way 2'en? Hvis ja, er den nem at montere?