bettyboop1984

Medlemmer
 • Content count

  95
 • Joined

 • Last visited

About bettyboop1984

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 11/18/1984

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Vi er inviteret til stor fødselsdag uden børn, og vores søde dagplejemor har sagt at hun gerne vil passe Luca på 20 mdr fra lørdag til søndag. Vi har ikke snakket om at hun skal have noget for det, men hvad synes I er fair?
 2. Hej, den forskel som jeg kan se er at easyfit "bare" er et andet beslag end det man normalt bruger til en yepp stol. Easyfit kan monteres direkte på bagagebæret, som fx er relevant hvis man har en elcykel.
 3. Hej. Jeg vil gerne høre, hvad I synes er bedst! Tandbørstning på barnets præmisser, det betyder at tænderne ikke bliver børstet særlig grundigt, men ingen gråd. Eller at man holder barnet og sørger for at tænderne bliver børstet ordentligt! Vi har i en længere periode gjort det første men jeg synes ikke det bliver gjort godt nok. Forsøgte derfor med den anden metode her til aften. Det tager ikke ret lang tid. Tænderne blev børstet rigtig godt, men knægten blev ret ked af det. Han fik et stort kram bagefter men det tog lidt tid inden han var god igen.
 4. Lad være med at farve dem. Det gjorde jeg sidste år, og bodyerne mistede en del blødhed ved det:(
 5. Vores dreng er 13 mdr, og har de sidste 5 mdr sovet i uldsovepose fra Engel. Det er rigtig rart ikke at skulle spekulere over om han nu sveder eller fryser. Han har langærmet uldbody og bomuldsnattøj.
 6. Hej. Det er godt nok træls! Kan du ikke klage over sælger, hvis det fx er på trendsales? Jeg tror ikke der rigtig er noget at gøre, desværre. Hvis det er den klassiske voksi så må dynen jo slet ikke vaskes. Du kan godt prøve at vaske den med lanolin, den kan vel næsten ikke blive værre:(
 7. Hej. Vi har brug for hjælp. Vores søde lille søn på 1 år, vil pludselig ikke i seng om aftenen. Førhen faldt han i søvn ved mig, når han blev ammet, eller også brugte jeg op ned metoden. Den virkede fint, og han faldt i søvn selv efter max 30 minutter uden gråd. Men nu er den helt galt! Bare jeg siger at nu skal du i seng, græder han. Når han bliver ammet falder han i søvn, men lige så snart jeg tager ham fra, så vågner han og begynder at snakke. Når jeg prøver at putte ham i sin egen seng, græder han helt vildt og er slet ikke til at trøste. Heller ikke når jeg så tager ham op. Han skriger (nærmest) i mine arme og går i flitsbue. Jeg har prøvet at synge for ham og læse en bog, men han går helt i baglås. Den sidste uge er han først faldet i søvn, når jeg er gået med ham i seng ved 9-10-tiden, og det er efter flere putteforsøg. Han sover til næste morgen. Men jeg kunne godt tænke mig, at han igen sov i sin egen seng på sit eget værelse, så der kunne blive plads til manden igen. Vi ved ikke, om det kan skyldes, at han for første gang har sovet ved sin mormor og morfar, fordi vi begge lå med roskildesyge. Mormoren siger at det gik fint og med kun lidt gråd. Han er lidt forkølet, og hoster men har ikke noget med ørerne. Snot og hosten er først kommet de sidste par dage. Nogen gode forslag?
 8. Jeps, det vil være hver dag.
 9. Han kan være hjemme senest 18.15 forhåbentlig. Knægten plejer at blive puttet ved 19-tiden
 10. Hej. Vores søn er 1 år, og vi plejer at spise mellem kl. 17 og 17.30. Nu har manden fået nyt job, hvor han først har fri kl. 17.30. Er i tvivl om, hvad vi så skal gøre. Hvad gør I andre med lidt trælse arbejdstider?
 11. Hvad er det for et legekøkken, som blev et fejlkøb?
 12. Det er altså ikke al uld som kan vaskes i maskinen. Husk altid at tjekke vaskeanvisningen. Det er heller ikke alle vaskemaskines uldprogram som er gode. Det er bare så ærgeligt at få ødelagt sit tøj!
 13. Luca bruger uld i de måneder med r i. Så ja vi har taget det i brug:)
 14. Hvor handler I henne?
 15. Kan kun anbefale body'er fra Engel. De er bare lækre:)