Winnie

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    61
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    2

Alle besvarelser af Winnie

  1. Jeg kastede op, men kan ikke se, at det skulle være pinligt :)
  2. 22.... Og jeg ville egentligt gerne veje 5 kilo mindre. Jeg er meget uens kropsligt. Er XS om hoften, M i livet og M/L ved barmen. Problemet er så bare, at de 5 kilo ikke nødvendigvis ville ryge de rigtige steder....
  3. Nej, jeg fremhæver det ikke. Det er der ingen grund til...
  4. Jeg er vildt stolt over, at jeg fødte uden smertelindring. Sådan urkvinde-agtigt: Jeg gjorde det naturen havde bestemt mig til (så ser vi lige bort fra, at det var en igangsat fødsel :whistling ). Det er ikke fordi jeg synes det er forkert med smertelindring, slet ikke. Men jeg synes da, at det var sejt, at jeg kunne uden :-)
  5. Alt er jo et tilbud. Du kan vælge det til - eller fra. De kan ikke BESTEMME over din fødsel. De kan rådgive. Men ret beset, er det dit valg!
  6. :( Det er træls. Håber, at du formår at stoppe dig selv :kram:
  7. Vi må ha' nye billeder :D
  8. Mine de store er 9 og 6½ og de skal gøre det, jeg beder dem om. Det kan være borddækning, bordafrydning, oprydning i bryggers, oprydning af egne værelser, oprydning af stue, gå ud med skrald, hjælpe med madlavning, støvsugning af enkelte, overskuelige rum(mest den store).
  9. Når det er nu, så tror jeg ikke mange er i tvivl....
  10. Augustina februar 2007
  11. Jeg køber som regel halvdelen af mit ugeindkøb i Aldi. Den anden halvdel i Fakta. Aldi er billigst. De har meget godt pålæg, konserves er super og så er deres skæreost RIGTIG god.
  12. 38+2 Barnet var ikke for stort, men jeg havde voldsomt mange smerter (bækkensmerter) og fik lov....
  13. Den der TV-udsendelse var altså også :blabla <_< Ensidigt negativ! Godt at du er på vej :kram :kiss
  14. Er du SÅ færdig en forskel!! Wauuu! Hvordan HAR du det nu?
  15. Hvor spændende!! Håber det gik godt!
  16. Jeg hører det også. Og jeg undrede mig også meget over den kvinde. Jeg har meget ondt af hende!
  17. Hvordan har du det?
  18. Hvor er jeg glad for at høre fra dig!! Jeg havde også seriøst meget kvalme. Jo mindre jeg spiste, jo mere kvalme. Efter en måneds tid tvang jeg mig til at spise/drikke som jeg skulle. Det hjalp! Og min mave lignede din.... På begge sider :blink God bedring. Det tager altså lidt tid. Den første måned var jeg SLET ikke overbevist om, at det VAR det rette valg!
  19. Ja, hvordan går det.... Giiiiv lyyyyyd!
  20. Mange tanker til dig. Håber du får en super hurtig bedring og bliver GLAD for det!
  21. Og til info: Det hedder en ticker :)
  22. Sikke en strigle! Hun burde virkelig prøve det der... Bare et års tid eller noget. Din mand må sætte hende på plads!
  23. Tak Louise! Og lidt læsning for at nuancere debatten lige nu: http://www.tv2nord.dk/artikel/137574:Indland--Fedmeoperation-mindre-farlig-end-paastaaet http://www.jv.dk/artikel/1029267:Indlan ... perationer
  24. Din angst er helt normal, Louise :kram2 Jeg kan kun sige, at jeg er SÅ glad for min beslutning!! Jeg indsætter lige et billede til motivation: