Winnie

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    61
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    2

About Winnie

  • Status
    Medlem
  1. Jeg kastede op, men kan ikke se, at det skulle være pinligt :)
  2. 22.... Og jeg ville egentligt gerne veje 5 kilo mindre. Jeg er meget uens kropsligt. Er XS om hoften, M i livet og M/L ved barmen. Problemet er så bare, at de 5 kilo ikke nødvendigvis ville ryge de rigtige steder....
  3. Nej, jeg fremhæver det ikke. Det er der ingen grund til...
  4. Jeg er vildt stolt over, at jeg fødte uden smertelindring. Sådan urkvinde-agtigt: Jeg gjorde det naturen havde bestemt mig til (så ser vi lige bort fra, at det var en igangsat fødsel :whistling ). Det er ikke fordi jeg synes det er forkert med smertelindring, slet ikke. Men jeg synes da, at det var sejt, at jeg kunne uden :-)
  5. Alt er jo et tilbud. Du kan vælge det til - eller fra. De kan ikke BESTEMME over din fødsel. De kan rådgive. Men ret beset, er det dit valg!
  6. :( Det er træls. Håber, at du formår at stoppe dig selv :kram:
  7. Vi må ha' nye billeder :D
  8. Mine de store er 9 og 6½ og de skal gøre det, jeg beder dem om. Det kan være borddækning, bordafrydning, oprydning i bryggers, oprydning af egne værelser, oprydning af stue, gå ud med skrald, hjælpe med madlavning, støvsugning af enkelte, overskuelige rum(mest den store).
  9. Når det er nu, så tror jeg ikke mange er i tvivl....
  10. Augustina februar 2007
  11. Jeg køber som regel halvdelen af mit ugeindkøb i Aldi. Den anden halvdel i Fakta. Aldi er billigst. De har meget godt pålæg, konserves er super og så er deres skæreost RIGTIG god.
  12. 38+2 Barnet var ikke for stort, men jeg havde voldsomt mange smerter (bækkensmerter) og fik lov....
  13. Den der TV-udsendelse var altså også :blabla <_< Ensidigt negativ! Godt at du er på vej :kram :kiss
  14. Er du SÅ færdig en forskel!! Wauuu! Hvordan HAR du det nu?