Miltons mor

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    29
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Miltons mor

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 03/09/1982

Profile Information

  • Status
    Er mamma - gravid igen
  • Terminsdato
    16-02-2013

Recent Profile Visitors

673 profil visninger
  1. Jeg var til jordemoder i mandags, hvor jeg var 29+2, og der blev prinsessen skønnet til at veje 1300-1400 gram, som skulle være helt gennemsnitligt... :-)
  2. Jeg er 28+3 i dag og har taget omkring 13-14 kg. på... :oops Sidst tog jeg 16 kg. på i det hele, så tænker at jeg nok når en del højere op denne gang! ;-)
  3. Hvornår går I andre fra på barsel?? Og hvor længe regner I med at holde inden i genoptager arbejdet? Jeg arbejder som pædagog på en specialskole og går fra 8 uger før, så min sidste arbejdsdag er torsdag d. 20. dec. Skønt at kunne gå fra lige til juleferien! :loveshower Jeg ved endnu ikke helt hvor lang barsel jeg holder, men regner med at skrive lillesøster op til vuggestuestart omkring 1. januar 2014, og så bruge et par uger på indkøring og derefter genoptage arbejdet.. Men hvad med jer andre??
  4. Velkommen til! :super
  5. jeg ved heller ikke helt, hvornår vi går i gang.. Indtil videre har vi fået ryddet det forhenværende kontor, så der nu kun står kasser med tøj og legetøj og en masse usamlede møbler (tremmeseng, puslebord, kravlegård osv.). Jeg vasker nok tøjet 1 måneds tid inden (måske før??), og værelset går vi nok først rigtigt i gang med at indrette når jeg er gået fra på barsel sidst i december. Selvom det er svært at vente synes jeg!! :rolleyes
  6. Alle Jer der venter små prinsesser her til februar.. Kan I ikke skrive jeres tanker omkring det kommende navn her, så vi alle kan blive inspirerede af hinandens navne idéer... :lovebk Jeg venter jo selv en lille fantastisk prinsesse, og her kører mine tanker pt. omkring navnene Anna, Mille eller Mila... :blush
  7. Ja, som overskriften siger, hvor lang tid i forvejen har I planer om at gøre det kommende babyværelse klar, vaske babytøjet osv.??
  8. Her går det også ok igen ovenpå en slem forskrækkelse med blærebetændelse, plukkeveer og en måske igangværende fødsel! :huh Jeg mærker spark hver dag så det er bare dejligt! I morgen skal vi til MD-scanning, glæder mig til at se min lille prinsesse igen! :kuller Og måske lige få bekræftet at hun stadig er en pige! ;) Vi taler også lidt navne herhjemme, men puha jeg synes det er svært at vælge det rigtige navn! Indtil videre er vi mest opsat på Mila... Men vi har også haft Olivia, Emilia, Noa, Maia og en masse andre i tankerne. Jeg er halvvejs nu (20+1) men kan bare slet ikke vente til det bliver februar og hun kommer ud til os!!
  9. Hmmm, i dag 20+0 siger vægten +6 kg.!! :blush
  10. Jeg er 18+4 i dag og vægten sagde her til morgen + 4,3 kg. Håber også at en del af vægten er røget til brysterne, da de nok er blevet fordoblet i størrelse siden jeg blev gravid. :P
  11. Jeg har fået en tid nu. D. 1. okt. hvor jeg er 20+2... :-)
  12. Ps! Jeg er 17+6 i dag.
  13. Har været igennem en kæmpe forskrækkelse den sidste uges tid, som desværre ikke helt er overstået endnu.. I sidste uge syntes jeg at jeg begyndte at få en del plukkeveer, når jeg f.eks. gik op og ned af vores trappe osv. I fredags tog plukkeveerne så til og jeg havde samtidig rigtig mange smerter i underlivet. Jeg var hos vagtlægen fredag sidst på eftermiddagen, og fandt ud af at jeg havde blærebetændelse og startede en pencilinkur. Samme aften blev smerterne så værre og værre og det var som om at alt krampede helt sammen i underlivet når jeg stod op eller gik. Lørdag formiddag ringede jeg så til ambulatorium for graivde på sygehuset, for at høre om det var forsvarligt at tage til min mands søsters bryllup samme dag, når jeg havde de smerter. De blev meget bekymrede for at fødslen var ved at gå i gang og beordrede míg til at blive i min seng og ringe til dem næste dag. Det gjorde jeg så, og da jeg snakkede med dem dagen efter var det også blevet lidt bedre, men kun så længe jeg lå ned. De sagde at de ikke ville se mig, for de kunne alligevel ikke gøre noget hvis fødslen var ved at gå i gang, så jeg skulle bare blive liggende til plukkeveerne var væk. Jeg har så ligget sygemeldt hele ugen og holdt mig helt i ro. Igår, torsdag, blev smerterne så rigtig slemme igen, også selvom jeg bare lå ned, og jeg fik overtalt ambulatorium for gravide til at undersøge mig. Jeg havde heldigvis ikke åbnet mig og der var fin hjertelyd, så ingen tegn på at fødslen var ved at gå i gang - kæmpe lettelse!! Jeg fik også tjekket min urin igen, men ingen tegn på blærebetændelse. Så de kunne ikke forklare mig hvorfor jeg har så mange smerter, og ville ikke gå videre med det. I dag er mine smerter så stadig lige så slemme, det gør så ondt helt nede foran i mit underliv (stikker, jager og kramper), og det føles altså bare ikke normalt at skulle have så ondt uden grund! Derfor vil jeg høre om nogle af jer medgravide kvinder har oplevet noget lignende i denne eller tidligere graviditeter?? :unsure
  14. Jeg går stadig og venter på min indkaldelse til MD-scanning. Jeg er 17+0 uger i morgen, så det er jo snart ved at være tid, hvis man også lige skal nå at koordinere tiden med arbejdspladsen og sådan. Hvad med jer andre, fik I også indkaldelsen i sisdste øjeblik? Skal føde på Roskilde.
  15. Vi skal have den skønneste lille prinsesse!! Er så lykkelig! :loveshower :loveshower :loveshower