Tmm

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    124
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Tmm

  • Status
    Aktivt medlem
  • Fødselsdag 11/01/1988

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Hun har også brugt løbecykel , men hun er bare ikke klar til at cykle uden støttehjul endnu , så jeg er tilfreds , bare det kommer en dag :)
  2. Det har også været sat lidt på standby herhjemme i en tid , hun vil ikke og bliver ked af det , så det synes jeg absolut ikke er nu der skal prøves kræfter på det. jeg venter gerne til hun lykkeligt efterspørger det :) men tak for jeres gode ideer :)
  3. Ja det ville jeg gøre , begge mine børn har haft flyverdragt lige fra start , de kommer med ud i alt slags vejr , så ja det ville jeg gøre :)
  4. Tusinde tak , har talt med lægen og hun mener ikke der er grund til yderligere undersøgelser når jeg ikke har meget ondt lige nu eller blødning , så hun mener godt det kan vente til jeg skal ned og have taget de ( som alle gravide skal ) normale blodprøver , man får taget i starten , det skal jeg d 29 maj . så håber lidt at jeg får kvalme eller ømme bryster så det i det mindste kan berolige mig lidt :S
  5. Okej - Tusind tak
  6. Kan bloprøver vise tegn på at fosteret ikke lever ,
  7. Jeg bløder ikke eller noget , har heller ingen tegn på graviditet men dog heller ikke på det modsatte.. i mine 2 andre graviditeter har jeg været præget af voldsomme normale graviditets gener , så det er bare mystisk denne gang synes jeg , også når man tænker på at det jo kun er 7 mdr siden jeg fødte min søn :) så burde i følge min viden ,jeg da have hurtigere mave og sympt. nu
  8. på graviditet er i uge 7+1 idag og er 3.gangs gravid , havde for ca. 14 dage siden mega ondt over 2 døgn hvor jeg måtte trække mine ben op under mig så ondt gjorde det i maven , og svimmel og kvalme så jeg næsten besvimmede , men det var kun for 14 dage siden og kun i de ca 2 døgn , ellers er der virkelig ingen tegn mere , ingen kvalme , ingen ømme bryster , ingenting og passer også stadig mit alm tøj og bukser , skal stadig bruge bælte ,.. hvis det er at fosteret er uden liv , behøver man jo ikke at begynde at bløde vel ? synes der er MEGET lang tid til d. 20 juni , først der skal jeg til NF og det er da længe og gå når man ingen symptomer på graviditet har og frygter det værste :( andre der har det sådan ? :S
  9. Det er helt iorden . Det er som om at når hun vågner om natten gider hun ikke vende sig om på den anden side og sove videre , så synes hun åbenbart det er nemmere at gå op ad trapperne og lægge sig hos os :S lidt utroligt fordi hun ender aldtid med at sove i rillen mellem madrasserne :( tænker ikke ligefrem hun kan sove godt der , men kommer jo gang på gang :(
  10. min pige på 4 kommer hver eneste nat op i vores seng , selvom jeg siger til hende hver aften når vi putter at hun er en stor pige der har så flot et værelse , og at hun skal sove der , kommer gang på gang op til os og sover videre , av av min ryg siger jeg efterhånden bare - nogle gode råd tricks til at få hende til at blive i sin egen seng ?
  11. tak for svar piger, skal først til læge om 8 dage , så håber jo det er aftaget lidt, mine smerter allerede nu peger mine tanker hen mod om der evt kan være graviditet uden for livmoderen ? men igen , det har jeg ikke nogen videre erfaring med , 1 uge er længe at vente når man er skidt tilpas.
  12. synes godt nok bare det er meget voldsomme smerter der kommer og går som kramper :( husker det ikke så slemt fra de tigligere graviditeter, har jo to skønne unger jeg gerne vil have overskud til , men hvis det fortsætter på den slemme hårde måde som nu, virker det godt nok fjernt , kan til tider ikke gå oprejst pga mave smerter. :(
  13. mit spørgsmål er til 3. gangs gravide eller mere , hvor tidligt fik i kvalme og smerter og hvor længe varede det ? testede positiv igår ( 10 dage ) efter forventet mens start . har sindsyg kvalme allerede ( føler jeg besvimmer hvert øjeblik ) :S bliver mega svimmel , og har ondt i underlivet :o puuuuha .
  14. Okej , jeg har nemlig en sp der tager udgangspunkt i længde og vægt af min søn , om mente han fik for meget mme ( han er 6 mdr og vejer 10 kg og er 77 cm lang ) hun mener at det han er nede på nu 670 ml alt inkl er nok for ham og hans størrelse! :o han trives da også udemærket og spiser fint ( også brød ) og sover hele natten , synes bare ikke det lød af meget .
  15. Ihh ja :) det er så skønt , føler HVER dag at nu er det nu :D lidt ligesom op til fødslen :D haha .. venter bare spændt så , nogle lader vente på sig og andre ikke :)