MamaWannabe

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    30
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About MamaWannabe

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    02-10-2011
  • Lokation
    Islands Brygge
  1. Hej Tmm Tiden går - Har du født?
  2. Kære Alle. Vi har fået vores lille smukke og dejlige Robert. Han trives og har det godt - Det samme gør både mor og far... Hvordan går det med jer? Jeg overvejer pt. hvad man iklæder sig, når man har født og ikke har den runde graviditetsmave længere og derfor ikke kan bruge det tætsiddende gravidtetstøj mere, men på den anden side heller ikke kan passe sit tøj fra før gravidteten. Hvad bruger I af tøj?
  3. Ja, det er virkelig lige om lidt. Faktisk er der kun 14 dage til jeg skal have mit kejsersnit og sidder med vores lille søn i armene... og hold da også op hvor er den lille blevet stor. Han fylder virkelig det hele nu..
  4. Hej med jer. Ja.. dagen nærmer sig hvor vores første lille bebs kommer til verden. Jeg skal have PKS den 26. september, så der er ikke engang 3 uger til. Vi har også købt det nødvendige og lidt til, samt har arvet en del tøj. Faktisk føler jeg mig ret klar til at blive mor. Det eneste jeg ikke er helt afklaret med endnu er det der med amning!!! SKAL - SKAL IKKE... Jeg har faktisk overhovedet ikke lyst til at amme og jeg er nok lidt angst for det, men det skulle jo være så godt for den lille... og hvis jeg først går i gang med at amme er det jo ikke sådan lige til at stoppe igen.. Jeg har svært ved at forklare, hvorfor jeg ikke har lyst til at amme, men jeg kender virkelig mange, der har haft store problemer med brystbetændelse og depression forårsaget af netop amning.
  5. Vi har en god blanding af nyt og brugt.. men jeg stiller altså rimelig store krav til brugt tøj. Der skal ikke være pletter på osv.
  6. Det lyder hyggeligt og kreativt med perlebakker.. Så kreative er vi desværre ikke, og da det er vores første barn så skal ALT købes.. men jeg prøver ikke at shoppe mere end det nødvendige :-) Vi mangler en tremmeseng ellers er alt vist købt. Dvs. Kombivogn, babytøj, babybad og pudslepude, lift og voksipose. Bleer i massevis + det løse.... og nå ja, så kunne jeg godt tænke mig en sækkestol til den lille. Det er dog ikke lige lykkedes mig at finde den helt rigtige endnu.
  7. Hvor er det fantastisk livsbekræftende at høre om alle de små spark i alle kan mærke derinde. Jeg mærker også meget liv og nyder det i fulde drag. Jeg har fået dato for kejsersnit den 26. september og har kun 4 uger til barsel. Vægten siger + 10 kg, og jeg har pt. ingen gener udover lidt halsbrænd, som jeg klare med Balancid. Det mest nødvendige udstyr til lille fyren er i hus. Jeg arbejder på ikke at over-shoppe babyting, som vi sikkert aldrig får brugt alligevel... Men selvforkælelse altså helt i orden. Graviditetsmassage hos Ezanza Massage på Nørre Voldgade kan anbefales til jer der bor i København :-)Jeg har allerede planlagt en masse dejlige ting i de 4 uger før kejsersnit. F.eks. økologisk ansigtsbehandling og frisør :-)
  8. Tillykke :-)
  9. Hej!! Jeg lider også en del af halsbrænd, især om aftenen og når jeg ligger ned :-( Balancid kan anbefales det virker på få sekunder og jeg har fået det anbefalet af min jordmoder. Det kan købes i håndkøb på apoteket.
  10. Hej alle, Har I udstyret klar? Jeg har i dag tilbragt min første dag i BabySam med henblik på at få klarhed over hvilket udstyr, der skal indkøbes.. It's a jungle :-) Vil det mon være en fordel med en kravlegård eller kan man lige så godt lægge den lille på et aktivitetstæppe på gulvet? Og hvilken tremmeseng skal man vælge? Jeg er dog sikker på at sengen skal være en der kan indstilles i højden. Og så er der barnevognen... Pt. hælder vi dog til en EmmaLjunga kombivogn, modellen der hedder Nitro City. Vi er dog lidt i tvivl om vi skal have en med klapvognsdel og lift eller om det er bedre med en egentlig barnevognsdel? Vi færdes jo meget inde i byen og det er derfor vigtigt, at den er lille og nem at komme rundt med. Og endelig er der jo alt det løse. Pusle- og badeudstyr skal man vel bruge, måske en voksipose og bæresele?
  11. Vi har jo længe vist, at det er en dreng vi skal have, og vi er faktisk også allerede begyndt at kalde ham Robert.
  12. Godt at høre! Stort tillykke. Vi har også været til misdannelsesscanning og alt var fint. Det var fanstastisk at se ham ligge der og svinge med armene :-)
  13. Hej hej, jeg er her også omend jeg ikke lige får tjekket ind hver dag :-)
  14. Kender godt det der med kvalme og opkast! Har virkelig lidt meget af kvalme, og har mange gange brugt det meste af en arbejdsdag på at kæmpe mod kvalmen. Jeg er i morgen 13 uger henne og jeg er nu begyndt at have lidt mindre kvalme. For mit vedkommende har det primært været de grønne SUN Lolly is, der har kunnet hjælpe. Derudover har jeg forsøgt at spise nødder og rosiner, og det har jeg nogen dage kunnet holde i mig. Der er jo heldigvis mange proteiner og fedtstoffer i nødder :-) Men ak, hvad har ham deropppe (Gud) dog tænkt på, da han fandt på, at det netop er kvalme vi gravide skal lide af????
  15. MIT RIGTIGE NAVN: Krista Jensen TERMIN: 2. oktober 2011 FØDESTED: Hvidovre Hospital SCANNINGER: 1 JM KONSULTATIONER: Ingen endnu VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: dreng MULIGE NAVNE: Ved ikke endnu STØRRE SØSKENDE: Ingen TAGET PÅ I KILO´: Ingen endnu GENER: kvalme, opkast og svimmelhed SÅDAN VIL JEG FØDE: Planlagt kejsersnit HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: Min mand ANDET: