Lollipop

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Lollipop

  • Status
    Nyt medlem
  1. De er flotte! Stort tillykke!
  2. Hej piger.... Da jeg stadig ikke kan få smidt de skide kilo, og vi er ved at være topfrustrede sad jeg lige og surfede IVF priser. Så stødte jeg på det her på Nordicas hjemmeside : Billig IVF behandlingNyhed. Japanermodellen/ lav-stimulations IVF I den sidste tid har der været meget fokus på lav stimulations protokoller for at forbedre æggenes kvalitet og skåne patienterne mod for meget medicin og endeligt risikoen for overstimulation. Ligeledes har det med de nye medicin priser for patienterne været et ønske at reducere omkostninger til medicin og stadigt kunne bevare en god chance for at blive gravid. Vi har derfor i samarbejde med ISMAAR organisationen foreslået en skånsom behandling med det princip at vi kun vil have få ægge blærerne, men bevare de gode graviditets r chancer. Behandlingen kaldes også Japaner modellen, hvor vi anvender tabletter i form af Tamoxifen eller Clomifen sammen med en lav dosis af FSH. Vores første resultater var lovende og kan nu præsenterer den første endelige behandlingsserie af i alt 29 behandlinger. Graviditetsraten for disse patienter var samlet 31 % kliniske gravide per startet behandling og i alt 11 børn mere end 20 uger i graviditeten. Denne graviditetsrate for vores patienter helt op til 40 års alderen er fuldt tilfredsstillende og med medicin er prisen: Lav stimulations IVF 9.500 kr Pergotime 360 kr 450 iu FSH 2000 kr Ovitrelle 350 kr Crinone 1150 kr I alt 13360 kr Almindelig IVF på offentlig sygehus koster 5000 kr. for IVF behandlingen og ca. 10.000 kr. i medicin: I alt offentlig behandling 15000 kr For at komme i betragtning til denne behandling skal kvinden være under 40 år gammel og have normale blodprøver for FSH, LH, AMH. Er der nogen der kender til det? Umiddelbart ser deres resultater jo meget fine ud, og prisen er jo helt ok (specielt når det skal igennem Danmark) Jeg har PCO, har det mon noget at gøre med de blodprøver de nævner? Jeg kan ikke huske hvor mine papierer er henne, så jeg kan ikke lige selv slå det op?
  3. For mig har det kun forkortet min cyklus.... (og hjulpet med vægttab) Før har jeg gået op til 89(!) dage imellem mens, nu er det ca 30-35 dage. Jeg har taget dem i 2 år ca, har stadig ikke fået en positiv ægløsningstest :unsure Men, der er mange andre der kan komme med meget mere positive historier.
  4. På både Herlev og Roskilde skal BMI være max 30.... Tror vist at det er sådan på de fleste offentlige hospitaler. jeg har tidligere været på copenhagen fertility center og der gik de ikke så meget op i det.... Så hvis det er offentligt vil du desværre nok få besked på at tabe dig :blabla
  5. Min mand og jeg har en hanhund på 1½ år som desværre ødelægger ting når han er alene hjemme. Efter han blev kasteret gik det ellers meget bedre, men både i lørdags og igen i dag er det galt igen :( Efter meget træning og alverdens gode råd, er sidste forsøg nu at få fat i en dyrepsykolog.... Så, er der nogen der kan anbefale en på vestegnen eller i københavnsområdet? Nu vil jeg forsøge at få ½ liter madolie af gulvtæppet........... ØV øv øv!
  6. Hepper på mig selv.... Kom så! :loveshower