MichelleIP

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    452
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    1

About MichelleIP

  • Status
    Meget aktiv
  • Fødselsdag 09/10/1988

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Lokation
    Trørød
  1. Tja, det har reddet vores madrasser nogle gange, så vi har været glade for det. Men når det kommer til åndbarhed, så skulle det vidst ikke være så godt for barnet. Men synes aldrig min datter har virket generet eller sovet dårlig pga tisseunderlag. Det er nok et valg du må gøre op med dig selv :)
  2. Tror jeg har en hel plastik-kasse/flyttekasse + to poser med str. 56 og så ca. en flyttekasse pr. str op :oops Det er dog ikke mig der er gået amok, men en masse tøj vi fik forærende den gang vi ventede min datter. Så bare roligt, du har ikke for meget i forhold til mig ;) Det værste er dog at det stort set alt sammen er pigetøj....så hvis det bliver en dreng, så har vi ikke særlig meget tøj (selvom manden hårdnakket siger at barnet er ligeglad med om det har lyserødt på... Det er mor altså ikke!) Så jeg trøster mig med juleaften og januarudsalg, hvis vi får en dreng :shop :badgirl Er ked af at høre at flere af jer er blevet sygemeldt. Håber I har det godt på trods! :kram Er faktisk også selv blevet sygemeldt, hvilket er grundet til at jeg ikke lige har haft tid og overskud til at være herinde. Har haft problemer med blødning og har været inde på hospitalet til undersøgelse og scanning hver gang...og ofte 24timers observation.. Heldigvis har der intet været med baby, som er meget aktiv inde i sin hule! :) Efter de første gange blev jeg ret træt af at bare ligge i en kedelig seng, hvor jeg bare skulle informere om evt. blødning og fik tjekket mit blodtryk en gang imellem. Så har været hjemme efterfølgende og taget derud hvis jeg har blødt igen. Men det er dejligt at de er så søde og tjekker en efter. Men fik at vide fra dem og egen læge at jeg skulle tage den med ro, så jeg blev derfor sygemeldt fra mit arbejde. Hvilket nok også er meget godt, for er godt nok halvdød og energiforladt fra tid til anden. Men heldigvis stoppede al blødning (både frisk og gammel) her i sidste uge!! :wee Så satser på det holder :)
  3. Til dem af jer der overvejer små håndklæder i stedet for stofbleer, så skulle det være rigtig billigt i IKEA (hvis I altså bor i nærheden af en) ;)
  4. Hardcore ;) Det var dog en fra mit studie der gjorde det samme her i foråret da det var det sidste semester vi manglede - så det kan godt lade sig gøre. Så længe man altså er sund og rask og barnet er det samme. Med min 1 der gik jeg også først på barsel små 4 uger før, da det er det man får som studerende, så nåede lige en eksamen som højgravid :)Så håber det bedste og krydser fingre for at dine planer lykkedes ;)
  5. Det er jeg også :) Jeg kan gå på barsel 8 uger før (går ud fra dagen er inklusiv) så det må være torsdag den 9/10, hvilket jeg har tænkt mig at gøre. Der er vist ikke søgt eller fundet en afløser for mig og derudover har jeg de sidste par uger haft problemer med blødning, så har været sygemeldt en del... Føler mig totalt som den nitte-ansatte, da jeg først startede her den 1. august og nu er sygemeldt så meget :( Der var ellers intet i min graviditet med min datter. Øv øv...
  6. Velkommen og tillykke med de kommende tvillingedrenge :)
  7. Det er jeg ked af at høre :kram2: Håber du klarer den med familien som støtte, for det jo ikke altid man har den samme energi og kan kapere de samme følelser når man er gravid :(Så fuld forståelse <3
  8. Hvad med Mikas? Så er der lidt Mikkel og Milas blandet ;)
  9. Kommer vist desværre ikke til at mødes, kan jeg se på det, for jeg bor i Nordsjælland :(
  10. Man kunne bl.a. købe dem i H&M den gang vi købte ekstra tøj til min datter (vi fandt hurtigt ud af at vores overskud til at vaske ikke stod mål med antallet at bodyer = vi købte nogle flere :P )
  11. Mht. bodyer så blev vi ret glade for de der slå-om/kimono/hvad-de-nu-kaldes mens de er små. For der er afføring meget vandig da kosten jo kun består af mælk og når bleerne ikke altid sidder lige godt til i starten sker der uheld...og så er det godt ikke at skulle hive det hele op over hovedet ;) Men har hørt om andre der ikke kan udstå dem, men synes selv det lige er en kort tilvending mht. trykknapper/sløjfer og så kører det bare :)
  12. Min datter startede ud i str. 56 og blev født 40+5, så havde ikke brug for str. 50. Min veninde som også var 1. gangsfødende og fødte 7 mdr efter mig fødte derimod næsten 3 uger før og han var en lille dreng, så de havde brug for str. 50, hvilket de ikke havde. Heldigvis havde vi arvet en masse tøj og jeg havde lidt i str. 50 hun kunne få. Så tja...anbefaling...jeg ville hovedsageligt købe 56 og deropefter efterhånden og måske en enkelt body+bukser i str. 50 just in case. Hvis du så føder før og h*n er lille, må du sende far/familie ud og købe lidt ind. Eller sige til familien at barselsgaver i str. 50 ville være lige i skabet ;)
  13. Mmmm...mælkesnitte....*savle savle* Det lyder yderst fornuftigt i mine øre og jeg kunne godt være med i en smovse-mælkesnitte-date hvis du mangler selskab ;)
  14. Jeg kører så en helt anden stil der hedder "jeg gider ikke veje mig". Ser ikke nogen grund til det, medmindre jeg begynder at føle at jeg tager på andre steder end på maven. Ellers ender jeg også bare med at gå helt amok og lave et skema over min vægt --> gå og fokusere alt for meget på det (og sikkert negativt...er man nogensinde helt tilfreds som kvinde? ;) ) Lægen spurgte også hvad jeg vejede inden jeg blev gravid, hvilket endte med at vi trak et par kg fra den vægt jeg havde på deres vægt, for jeg havde da ingen anelse om hvad jeg vejede før.