ki schou

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    3,346
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    25

Indlæg oprettet af ki schou


  1. Hej alle

     

    Vi har fået en rabatkode til jer læsere, som kan anvendes, når du bestiller mad hos Gaudium. Du skal bruge koden babyklar55 og så får du 55% rabat på din bestilling, så du lander på en kuvertpris på bare 135,- for deres buffet'er. 

     

    Rabatkoden gælder til den 30. juni 2018.

     

    Du kan læse mere om Gaudium på deres hjemmeside gaudium.dk

     

    gaudium-catering-bryllup-chokoladekage.jpg

    gaudium-catering-bryllup-kalv.jpg

    gaudium-catering-bryllup-kartofler.jpg

    gaudium-catering-bryllup-perlebyg.jpg


  2. Hej og velkommen til.

     

    Jeg ville ikke stille mig tilfreds med det svar, som du har fået, jeg synes godt, at din gyn kunne have informeret dig bedre om, og fortalt dig, hvordan I gribe det an. Det er jo fint nok hun tilbyder nye blodprøver efter næste mens, men hvor lang tid skal der gå før du skal reagere i fald du ikke får din mens - skal du fx vente 2 måneder eller 4 måneder med udebleven mens inden du kontakter hende igen? Alternativt prøv en anden gyn eller din læge som Ndb foreslår. 

     

    Jeg ønsker jer held og lykke med PB :) 


  3. Jeg ville som Little Miss også vælge at få barnet, når det nu er et brændende ønske fra din side af. Skulle det gå så galt at I ender med at gå fra hinanden, så har I jo i forvejen et barn sammen, så på den måde vil I altid være knyttet til hinanden du og din mand, derfor synes jeg ikke at et barn nr. 2 ville gøre den store forskel i fald I ikke er sammen i fremtiden (groft sagt).

     

     


  4. En af mine gode veninder er lesbisk, hende og hendes kone har to børn. Min veninde er blevet insemineret med donorsæd begge gange fra den samme donor (ukendt donor). Deres børn bliver ikke mobbet i hhv. skole eller børnehave, aldrig har de oplevet det. 

     

    Jeres konstellation er jo så lidt anderledes, men egentlig jo ikke meget anderledes end hvis de biologiske forældre var blevet skilt og gik hver til sit og skaffede sig en ny familie, hvorefter barnet skulle være 7/7 begge steder, det sker jo hver dag. Eneste forskel er så bare, at det er homoseksuelle familier, men det tror jeg ikke I vil opleve nogen problemer med. 

     

    Jeg er så ikke enig i det med, at det partout er bedst/har højest værdi, at man vokser op med den der har båret dig i maven, men det begrunder jeg med at jeg som adoptiv barn aldrig har følt noget afsavn eller en trang til at kende min biologiske mor. Ved godt andre adoptiv børn kan have det anderledes, men det er ikke et must synes jeg for en god opvækst :)

     

    Jeg ønsker jer held og lykke med jeres kommende familieskab :biglove


  5. Vi lavede en ægge jagt med Leo da han var lille. Vi var oppe ved vores sommerhus og havde min mor med. Martin havde sneget sig ud og lagt små æg + et par gaver ude i skoven, som Leo fandt. Det der var rigtig sjovt var, at min mor slet ikke fattede, at det var os der havde lagt tingene der, hun blev lige så overrasket som Leo, og troede vitterlig det var noget vi bare "faldt over" på vores gåtur :D


  6. Det er jo efterhånden meget længe siden, så I har nok helt glemt at der findes sådan et forum, men lige nu kan du vinde økologisk børnemad, en nyhed fra renbarnemad.dk

     

    Så gå ind i konkurrence forumet og lav en enkelt besvarelse, så deltager du automatisk i lodrtrækningen - klik her

     

    :)


  7. Det er jo efterhånden meget længe siden, så I har nok helt glemt at der findes sådan et forum, men lige nu kan du vinde økologisk børnemad, en nyhed fra renbarnemad.dk

     

    Så gå ind i konkurrence forumet og lav en enkelt besvarelse, så deltager du automatisk i lodrtrækningen - klik her

     

    :)