Maria Kristensen

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    30
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Maria Kristensen

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 12/03/1985

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    24-11-2011
  1. Jeg kan virkelig anbefale Samadhi Spa! Det er et helt fantastisk sted... de har også en pakke til gravide :) og en pakke til nybagte forældre i øvrigt... vi elsker at komme der min mand og jeg :) www.samadhi-spa.dk - ligger i nørregade, Kbh K :)
  2. Vi havde været sammen i 2 1/2 år da jeg stod med en positiv test :)
  3. Fik også min vandrejournal med hjem i fredags - dejlig fornemmelse :) Og mine test var fine osv... Nu venter jeg kun på det bliver d. 18 så vi skal til vores "ekstra" scanning vi har bestilt.... glæder mig så meget!
  4. Ja glæder mig også bare til kjoler og leggins :) Det bliver skønt....
  5. Min chef fik det at vide i denne uge - hun blev rigtig glad på vores vegne... hun synes det var fantastiske nyheder, og hun viste det ville komme på et tidspunkt :) Begge vores hold forældre, og resten af vores nærmeste familie skal have det at vide i Påskeferien. Jeg glæder mig helt vildt til at vi skal hjem og overbringe nyheden :) De bliver bare så glade....
  6. Mine strammer ikke - men da jeg i forvejen er lidt overvægtig, går jeg mest i denim leggins og tunikaer... så der er jo plads at tage af. Har ikke taget synderligt på, og synes ikke maven virker større end normalt.... Til gengæld har jeg bryster OVER ALT! De var egentlig store nok i forvejen... men nu... puh...
  7. Tak for tippet.... :)
  8. Helt klart Noah med et H :) - og det er jo et fantastisk navn.. Ellers er jeg helt vild med: Benjamin Emil Hroar (har en kollega der hedder det - virkelig kært og pænt navn)
  9. Jeg var til mit første lægebesøg i sidste uge, og skal afsted igen på fredag. I sidste uge var jeg alene afsted - og jeg kunne mærke at manden gerne ville hører alt hvad lægen havde sagt og forklaret.... Han er virkelig interesseret. Derfor spurgte jeg om han ville med denne her gang, og det ville han rigtig gerne :) Jeg kan sagtens selv, men jeg kan mærke han rigtig gerne vil være en del af det hele - og det skal han være :) Det er jo en dejlig ting at være sammen om :) Han vil også med til det hele fremover... kan mærke det både er interessen for hvad der skal ske, men også lidt hans beskytter gen som er eksploderet siden nyheden. Han vil rigtig gerne være der, støtte mig og passe på mig. Det kan man jo ikke afvise ;)
  10. Hej Piger, Hvordan har i det med private scanninger ud over NF osv. :) ?? Vi har bestilt en tid hos scanningsjordmoderen.dk i Kbh. her d. 18 april. Det har vi udelukkende fordi vi har aftalt at fortælle vores familier det når vi er hjemme hos dem i påskeferien :) Jeg ved ikke om jeg er nervøs eller hvad det lige er... men kan bare ikke få mig til at fortælle mine forældre det, uden at være helt sikkert på der er et lille hjerte derinde der slår. Tror det bunder i at jeg min bedste veninde fortalte mig, sit arbejde og hele familien den dejlige nyhed 2 dage for hendes NF scanning - og der var fosteret dødt. Jeg var den første ude hos hende efter den triste nyhed, og det gør bare ondt at tænke på det. Ved godt at der sikkert ikke er noget i vejen... men vil bare så gerne se det lille blink og så vil vi jo også gerne vise vores forældre et lille billed af vores "bedrifter" Har i fået en ekstra scanning?? Hvorfor/hvorfor ikk?
  11. Man kan vel ikke se kønnet til NF scanning.....? Det mener jeg først man kan til den scanning man skal have i uge 18-20.... :)
  12. Så kommer der lige en fra mig også :) MIT RIGTIGE NAVN: Maria TERMIN: 24. november FØDESTED: Hvidovre SCANNINGER: Skal have bestilt tid nu her efter min første lægekonsultation JM KONSULTATIONER: VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: aner vi jo ikke endnu... MULIGE NAVNE: Jeg vil bare gerne have et navn med A i - da jeg synes de er mere harmoniske :) STØRRE SØSKENDE: ingen - det her er vores første <3 TAGET PÅ I KILO: det er lidt svært at sige endnu, om det er det eller bare min mad hehe :) GENER:(fx. kvalme, smerter, sover dårligt) træthed, ømme bryster når vi når til aften, kvalme efter at have spist og så skal jeg tisse hele tiden! SÅDAN VIL JEG FØDE: Aner det ikke endnu - det har jeg ikke sat mig så meget ind i... HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: Min mand - ingen tvivl om det :) ANDET: Er rigtig spændt og også lidt nervøs... det hjalp dog med første besøg hos lægen - gjorde det lidt mere virkeligt :) Trods jeg var ved at besvime og kaste op efter at få taget en blodprøve... hold da op for en ubehagelig oplevelse!
  13. Rigtig godt initiativ piger :)
  14. Jeg har forventet termin d. 24 november :)
  15. Jeg kan da godt lige komme med min første status :) Jeg skal til lægen i morgen kl 9 og er rigtig spændt på hvad der både skal ske og hvad hun siger. Vi har også lige været forbi en privat og hente politikkens graviditetsbog plus to andre bøger, som vi har købt på nettet :) Det er min mand der har købt dem.. han er værre end mig hehe... Derudover er kvalmen begyndt sit lille indtog og trætheden bare generelt....