Micka

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    543
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Micka

  1. Så har jeg ansøgt dig på FB
  2. Jeg er med
  3. Ej øv Det er så trist når folk forsvinder. Og du har helt ret @januar2017 - det havde været bedre med en lukket privat FB-gruppe.
  4. Jeg er også helt afklaret med at vi ikke skal have flere børn - to har altid været drømmen, og nu har vi to sunde og raske børn Men derfor bliver jeg stadig vemodig ved tanken om hvor hurtigt tiden går og hvor hurtigt de små bliver store og selvstændige. @januar2017 husk at friheden langsomt kommer snigende igen, for hvert år bliver de bare nemmere og nemmere - men nyd babytiden og overvej at få nummer 2 snart, så I ikke når af mærke for meget af friheden igen inden I skal starte forfra med babystadiet. Jeg synes det har været monster hårdt at gå fra at have en fuldstændig selvkørende stor dreng, der bare kan alt selv, til at starte helt fra start igen med natteroderi, bleskift, opstart af amning/mos/mad osv - der er det en fordel at vide at alting bliver nemmere og nemmere
  5. Uha, hun har super travlt hende Ellie - håber at både hun og I kan følge med De bliver så hurtigt store, jeg kan tude over tanken om at jeg ikke skal opleve at have en baby igen - prøver virkelig at nyde hvert et øjeblik med min lille musling Manden starter på sit nye job i dag, i denne uge er han væk fra morgen til ca. kl 18.30, og fredag er han væk hele dagen og så er han i Århus hele næste uge og ugen efter igen - jeg er godt nok spændt på praktikken i det her, men tænker at det jo bare er praktik, og gudskelov for at jeg har barsel.
  6. Du er så god til at lægge billeder op af altid glade Karoline Her er min lille grinebider
  7. Dejligt at I nu er flyttet og rigtig kan starte jeres liv på Fyn Jeg glæder mig også helt vildt til at flytte i hus! To måneder endnu. Og ja, det er da mega dårlig stil ikke lige at advare om sygdom, specielt når man har en lille baby. Stakkels Amilia, hun må have været træt i dag. Manden har været på herretur fra i torsdags og kommer hjem i morgen. Det har faktisk været overraskende let at være alene med børnene - vi har hygget os og været inde i centrum i går til fejring af Københavns 850 års fødselsdag og i dag var vi til høstgudstjeneste i den lokale kirke, hvor der var mad og aktiviteter efterfølgende. Super hyggeligt og rigtig godt arrangement.
  8. Respekt @Maj 2014 - jeg er virkelig imponeret over at I kan leve for så få penge, der kunne vi uden tvivl lære en del. Jeg overvejer at forlænge min barsel til 1/1-18 - kan mærke at min mave vil have det bedre med at Chloé når at blive 10 måneder inden hun skal starte op. Jeg har faktisk lige i dag skrevet hende op til dagpleje, så må vi se om der når at blive en plads ledig og hvad vi så egentlig synes om den tildelte dagplejer. Chloé er bare så glad for tiden, hun er virkelig skøn og total nuttet Hun har her til aften drukket sin anden fulde flaske
  9. Det er også nogle sindssygt flotte stole - dem skal I helt sikkert ikke slæbe med rundt. Jeg har ikke fundet en løsning endnu, men skal have spurgt min far om han kan køre Louie i skole hver morgen - min far arbejder i Haslev og kører fra Frederiksberg, så det er selvfølgelig en lille omvej for ham, men vil måske forlænge hans transporttid om morgenen med 15-20 minutter, så jeg satser på at han kan hjælpe.
  10. Nu skal jeg ikke 'jinxe' det, men Chloé har spist en lille portion havregrød i dag Det er store fremskridt, og jeg aner håb forude
  11. Fedt med bed rockers @januar2017 - jeg skal også have fundet nogle brugt Og ja, sig sandheden til din onkel, og hvis I ikke har klapstole, kunne I overveje at købe måske bare 4 og tage dem med i stedet. Bare af ren nysgerrighed, hvilke stole har I? Årh hvor dejligt med en lille sovende baby i armene igen - det havde jeg også i aftes/nat da vi fløj hjem Vi fik suget lidt mere Frankrig til os, og kigger på at tage derned igen til oktober Chloé blev ammet kl. 1 i nat da vi lige var kommet hjem, fik en tår kl. 8.30 og vågnede først kl. 10 Desværre måtte jeg stå op kl. 6.30 for at smørre madpakke til Louie - kaffe er min bedste ven i dag.
  12. Jo, det er hårdt, men hvis det kan hjælpe hende til at blive vant til sin egen seng og færre forstyrrelser giver færre opvågninger, så er det bare 'win win'
  13. Jo, hun vågner stadig mellem 1 og 3 gange - men jeg håber bare at det hjælper at hun ikke bliver forstyrret af vores bevægelser. Hernede har hun sovet i en rejseseng, og ikke sin lift som hun normalt sover i derhjemme, og det har hun ikke sovet anderledes af. Det virker til at hun nyder den ekstra plads. Overvejer at købe bed rockers til hendes seng, så hun kan vugges lidt i den, men nu må vi se. Vi skal til bryllup den 9. september, så inden da skal hun helst kunne spise andet end mælk fra mig og falde i søvn selv (og som minimum kunne puttes af andre end mig).
  14. Øv med endt barsel for Thomas, det må have været skønt at I har haft hele sommeren sammen alle tre Min mand holder fri resten af august måned, så han kan afspadsere de ekstra timer han havde nået at optjene, så vi får også lidt tid sammen i denne og næste uge. Vi har aftalt at vi skal arbejde på at få Chloé til at tage en flaske og få hende på eget værelse og sove. Vi er i Frankrig nu, rejser hjem i aften og jeg har den største klump i halsen og våde øjne Hold nu op hvor jeg savner det her sted og vores liv her. Louie har sovet hos hans bedste kammerat fra i går til i dag, og jeg gruer allerede for endnu en afskedsscene mellem de to Nu vil jeg suge alt det jeg kan ud af Frankrig for denne gang!
  15. Det er nemlig møg hårdt, og jeg tror desværre ikke helt min mand forstår det. Vi har sovet sammen for første gang i lang tid og så oplevede han ligesom hvor ofte hun vågner og skal ammes. Og jeg har jo sagt det til ham, men hertil morgen, siger han så "det er godt nok meget hun vågner om natten". Hmm ja tak, deraf mit ringe overskud.
  16. Hun tog flasken én gang og har nægtet siden - så jeg ved jo at hun kan, men hun er altså meget bestemt omkring det amning. Tror desuden at hun har tabt sig lidt :-/ Manden mener at vi bare skal køre kold tyrker på amningen, og så vil hun vel spise andet før eller siden, synes bare ikke om at skulle sulte hende. Tænker i stedet at jeg må tage væk nogle timer, og så må han prøve med lidt forskelligt mad. Smart @Kia..., det må vi lige prøve senere.
  17. Tror også bare at jeg er påvirket af at amningen står mig langt ud af halsen, og jeg troede naivt at når hun var 6 måneder, så kunne hun i det mindste spise en portion grød så jeg kunne få lidt frihed igen. Skråstolen nægter hun at sidde i Min mand henter en bumbostol med bord her senere, så kan vi prøve om hun vil sidde i den og spise.
  18. Jeg kan slet ikke overskue de her udfordringer med maden - Chloé nægter grød og mos, hun spiser max 5 bittesmå skefulde og lukker så munden i og nægter yderligere. Så vi er langt fra at kunne få et helt måltid mad i hende på den måde. Og da hun stadig ikke kan sidde selv, kan jeg ikke rigtig lade hende spise selv - nægter at sidde med hende på skødet og hun kører al maden udover både hende selv og mig. Jeg tuder over det her - at man ikke kan få sit barn til at spise rigtig mad føles altså som en falliterklæring.
  19. Offentlig transport er lidt besværligt, det vil kræve at jeg går 2 km, tager toget og igen går 2 km - alternativt går der vist nogle busser den vej jeg skal gå - men jeg har da overvejet det, og det kunne også sagtens blive løsningen nogle dage, bare for at hun ikke skal sidde for længe i den autostol hver dag. og ja, har også overvejet barnepige - eneste udfordring med det, er at hun jo stadig primært ammes (skriver lige et indlæg i madtråden om det), så jeg ved ikke hvor fedt det er for en barnepige med en unge der ikke kan spise uden sin mor.
  20. Sådan Ellie - store pige Chloé er stadig lille og vejer kun lige over 7 kg, men hun følger stadig sin kurve fint - og længdemæssigt sker da også noget, hun hopper snart op i størrelse 74 Jeg/vi er i lidt af et dilemma; min mands nye arbejde kræver at han er i Århus til noget undervisning stort set hele september måned. Derfor skal jeg stå for alt med børnene og hjemmet, hvilket som udgangspunkt er fint når nu jeg har barsle, men vi er udfordret af at Louie skal køres fra Sydhavnen til Glostrup og hentes igen. Det tager kun 15 minutter når der ikke er trafik, men ved trafik kan det tage op til 45 minutter Det er længe for Chloé at sidde i en autostol og særligt når hun ikke er vild med at køre bil. Jeg overvejer derfor to muligheder; enten får vi min mor til at flytte ind hos os i hverdagene, så kan hun være i lejligheden med Chloé mens jeg kører Louie i skole og igen om eftermiddagen. Det vil give Louie nogle lange dage, da min mor jo stadig arbejder fuld tid, og vi er nødt til at leje en ekstra bil. Det andet alternativ er at vi simpelthen flytter i noget midlertidigt i gåafstand til skolen - det virker ikke helt umuligt at finde noget. Det vil så spare os for en masse kørsel frem og tilbage, og vi behøver ikke leje en ekstra bil. Det vil så betyde at vi skal flytte to gange fremfor en... Hmmm, jeg er virkelig i vildrede og kan ikke finde ud af hvad der egentlig vil være bedst.
  21. Her er det meget forskelligt hvordan hun falder i søvn; nogle gange er det ved amning, andre gange ved at hun vugges i søvn i liften og de gode dage (dem er der ikke mange af), falder hun i søvn af sig selv Har I prøvet om en flaske har samme effekt på hende om aftenen?
  22. Mærkeligt at de ikke kan finde en umiddelbar årsag til feberen - håber den forsvinder inden søndag @Maj 2014 - god bedring til de feberramte bebser Louie havde første skoledag i dag Ej det gik jo rigtig fint, selvom han blev lidt ked af det, da de skulle over i klasserne og forældrene ikke skulle med. Men efterfølgende var han bare SÅ stolt, og er helt med på at skulle afsted igen i morgen Det virker som en rigtig god skole, og fantastisk med en lille klasse.
  23. Forsinket tillykke med Laura @Kia... Jeg sad forleden og så videoer og billeder af Louie fra han var 2-3 år og tudede også helt vildt - tiden går bare alt for hurtig når man har børn, de bliver SÅ hurtigt store.
  24. Tænker også at vi skal ofre det det koster for et godt slidstærkt gulv - det skal helst holde i mange mange år Vanvittig pædagog - lyder som om at der er et rigtig dårligt arbejdsmiljø og dermed dårligt børnemiljø Ville også finde en dagplejer i stedet.